שלום לכם, אנשים..!

GalBatz

New member
שלום לכם, אנשים..!

מה שלומכם? כל העניין של הפורום פתאום נראה לי כל-כך ישן... אז, רק רציתי להגיד שלילדה שלפני רק (!) חמש שנים הייתה בת שתים-עשרה ובעלת אובססיה לרון וויזלי ולחברים האינטרנטיים שלה יש עכשיו הוכחה שהיא כבר לא כזאת קטנה -- יש לי רישיון.:] עברתי טסט אתמול בבוקר..! כמה מוזר. אני זוכרת שכשאנשים פה כתבו שיש להם רישיון חשבתי כמה הם ענקיים, ועכשיו אני מגלה שזה לא כזה ענקי למרות הכל. (אבוי, יום אחד אני אגלה שגם להיות בת 47 זה לא כזה ענקי...) לא יודעת למה היה לי הצורך לשתף (בטח סתם בשביל הצומי.D: ) וכמה אנשים באמת יראו את זה, אבל לא נורא. יום טוב לכם.

De-Panther

New member
../images/Emo6.gifזה התחיל מבנות בגיל שלי...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שהיה להן רישיון לפניי המשיך מבנות שקטנות ממני בשנה והיה להן רישיון לפניי המשיך לבנות שקטנות ממני בשנתיים והיה להן רישיון לפניי ועכשיו בנות שקטנות ממני ב3 שנים ויש להן רישיון לפניי??
מזל טוב!!
מתי מסנג'רים אותך לטרמפים??

DarkMagic18

New member
מייזל טוף../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

אני מסכימה איתך.. גמ לי היה מוזר שאני, הקטנה, מחזיקה הגה, וכשאני מזיזה אותו ימינה, כל האוטו וכל האנשים בפנים זזים ימינה
(או אם אני לוקחת סיבוב ממש מהר הם זזים שמאלה אבל לא עקרוני
) מוזר שאני רוצה להיות בראש פינה עוד 15 דקות, אני נכנסת לאוטו, נוהגת, וכעבור 15 דקות אני שם
בהצלחה עם זה
זה כיף, אבל אפפעם לא ממש מתרגלים לזה (אעלק אפפעם, מה אני מתלהבת, כולה יש לי רישיון שנה
)

Pure M

New member
הו! מזלטוב! ../images/Emo9.gif

אני זוכר את העידנים שהשתמשתי באייקון האוטו עם כמה שחלמתי על רישיון..
וכשהוצאתי, וואי, איזה אושר זה היה! שנתיים וחצי כבר עברו
כן, החיים מתקדמים.. ככה זה. היום אני חורש כל פינה בארץ עם האוטו. האמת? אחרי שלב כלשהו ההתלהבות ממצה את עצמה. אבל זה עדיין ממש נוחות. כשמתרגלים, כבר קשה לחזור ולנסוע באוטובוסים\רכבות. מזלטוב שוב

thebaby

New member
יש לך רישיון ?!?!../images/Emo101.gif

אני מרגיש זקן ממש. וד"א מחר נגמר לי הנהג חדש
אם כבר בעינייני רישיון...

למעלה