שלום לכם אנשים

שלום לכם אנשים

אחרי משמרת... האם יש כאן מישהו/י ער/ה? גרוש + שני מתוקים מקסימים. משתדל לבלות איתם עד כמה שניתן, אך לא תמיד מצליח בכך. פעמיים בשבוע וכל שבת שניה. הייתי רוצה הרבה יותר להיות במחיצתם ולתת להם זמן איכות, אך גרושתי לא ממש עוזרת בכך. היא מגבילה אותי וטוענת שאך ורק לפי מה שנרשם בהסכם שערכנו. קשה לי התחושה שאני מפספס את גדילתם, מפספס רגעים חשובים איתם. איך מתמודדים עם זה? מהי הדרך הנכונה? מה אתם חושבים על כך? מודה לכם על תשובותיכם.

n o g a1

New member
נגיד ש...

אני ערה. אין דרך לנכון ואין דרך לטעות. י ש דרך . אתה כואב את החמצה ובכך מזין את עצמך במחשבות שלא מקדמות אותך. את זמן האיכות שאתה מעניק להם , תעניק אותו גם לעצמך. את האנרגיות על הכאב תעל לאנרגיות חיוביות להנות מכל רגע שיש לך עם ילדך. הילדים שלך צריכים אבא לא מיוסר. הם רואים לך בלבן של העיניים הכל . גם כשנדמה לך שלא. תתמקד ביש ולא באין , ונראה לי ש י ש הרבה....

זהו שכתבת..

זמן איכותי ובזמן הזה תמשיך לתת להם חום ואהבה איכותיים "סירופ" מרוכז שכזה העמק התיקשורת איתם כי הם גדלים במהירות אהוב וחבק אותם תהיה תמיד בשבילם וכמובן,אל תשתף אותם ב"הגבלות" אימם ואל תפנה אצבע מאשימה על אימם בנוכחותם שמור זאת לעצמך,כי זה עלול להזיק להם. וביום מן הימים הם יחליטו היכן טוב להם יותר ושם ירצו להיות יותר. כי מבחינתי ואגב מודה שאצלי אין הבעיה הזו,להיפך,ואצל חלק מחבריי יש,יכול רק לומר לך שאמא הנותנת פירוש דווקני להסכם הראיה מבלי לאפשר לילדים להיות מעט יותר,אם ירצו, וכנגד רצונם לפעמים מובטח לה שתיקצור פירות באושים בקשר איתם בעתיד. והחיים מזמנים לנו הפתעות....טובות... מניסיון. יום טוב

מגשימה1

New member
אתה לא יכול לבקש הסכם חדש?

אולי תתיעץ כאן עם העו"ד והעו"ס ותשאל אם אפשר לעשות הסכם חדש ובו תראה את הילדים יותר מאשר פעמיים בשבוע ובינתיים תהנה ותפיק את המיטב ממה שיש .

my sunshine

New member
עכשיו אמנם

כמעט ערב, חזרתי לי הביתה אבל אני עדיין לא ערה
סלח לי, אבל אענה לשאלתך לכשאתעורר...

יערית

New member
מזמן מאסתי

עם המשפט "אלוהים מחלק אגוזים למי שאין שיניים" מאחר ויש היום הרבה דרכים בכדי להשלים חוסר שיניים,אז זה לא כ"כ אקטואלי מבחינתי. לכשיגדלו גם הסכמי אוסלו לא יעמדו בינכם,כך זאת לתשומת ליבך, הם יהיו הבילעדיים על המפגשים.

למעלה