שלום לכם אנשים...

AviHayun

New member
שלום לכם אנשים...

אחרי שנים כאורח ואיש הבוקר טוב, סופסוף נרשמתי לפורום... ההופעה אתמול הייתה מדהימה, למרות שהמון אנשים נשארו דבוקים לכיסאות, אבל קשה להאשים אותם, אחרי כמה הופעות שהם הולכים, לא הוגן יהיה לבקש מהם להראות את אותה רמה של התלהבות. אני בטוח שכולם נהנו, לפחות כמוני. בברכת יום טוב ושבוע טוב, אבי.

gala21

New member
ברוך ה'-אני נושם

אבי .. איפה אתה???? אני הייתי רדומה היום עד שנתבשרנו על שובך . איפה היית ומה עשית?

AviHayun

New member
אני אסכם בקצרה...

היו לי המון אבל המון דברים על הראש, כמה דברים חדשים, בינהם עסק חדש שהייתי חייב להיות בו. אבל שלחתי לכם את אלי (אליהו35), איש נחמד, שיכנס לפורום... ונראה לי שהוא נעלם איך שאני חזרתי... מה שלומך גב' גלה הנכבדה?

gala21

New member
הוא נעלם..

מסתבר שגם הוא עסוק .... אני בסדר תודה. לא במיטבי אבל הסוף טוב. ספר קצת פרטים ...מה קורה איתך ?

ezraz

New member
בטח עלה על איזה BMW

ונעלם אל תוך האופק. ברוך השב אבי. כבר התחלתי לדאוג!

AviHayun

New member
תודה רבה...

כמה טוב שבאתי הבייתה...:) השניה דיברתי עם אלי, ואחרי שהוא ניסה למכור לי אוטו, כרגיל, הוא אמר לי שהוא נטש, כי לא כל כך חיבבו אותו בפורום... דרך אגב, יש לי שתי תמונות עם עמיר!!! אחותי צילמה איזה 30 תמונות בהופעה אתמול, ורק שתי התמונות שלי איתו יצאו, כל השאר נשרפו, הבחור מלאך...

אבי היי

אני מבינה שלכל אנשי הפורום היה חסר הבוקר טוב המשקים שלך אבל עזרא מילא את התפקיד בהצלחה רבה חוץ מכמה ימי מילואים שהצבא אשם כמובן- נו .. יש תמונות מירושלים פרסם שנראה ...

gala21

New member
אני לא מאמינה..

ככה הוא אמר??? לא חיבבו אותי??? איך יכול להיות? כולנו ברכנו אותו ! תגיד לו שגאלה נפגעה אישית. אני לא מוכנה לזה. הוא חייב לתת עוד צ'אנס . תגיד לו שביקשתי.

אני אגיד לכם ..

יש אוירה בפורום של כזו סחבקיה שמי שנכנס לראשונה תמיד מרגיש נטע זר , ואת יודעת גאלה שגם אני חוויתי את זה העניין הוא שאני פתוחה לדבר על מה שאני מרגישה ,לא כולם מביעים ... אבי תגיד לאלי שמיד יכנס שוב ויגיע לשיחת בירור מיידית כי אנחנו בקטע של "קליטת עולים"

AviHayun

New member
תמר וגלה!

תמר - שלום גם לך, את התמונות שלי עם עמיר, מי שמכיר אותי כבר יודע שאני לא הולך להעלות לפורום או לאתר,עימך הסליחה. גלה - לא יודע מה יש לאלי נגדך... אולי פעם נכנסת לסוכנות שלו והוא לא הצליח למכור לך משהו... :) סתם.. אין לו כלום נגד אף אחד, הוא אדם עסוק מאוד, אבל סמכי עליי - הוא עוד ייכנס לכאן, והמון.

gala21

New member
אנחנו סומכות עליך..

ורק שתדע שאם יש מקום שבטוח לא הייתי בו .. זה סוכנות BMW . מה לעשות . ( אבל הייתי בסוכנות של קאיה :) זה נחשב ???)

AviHayun

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי, קאיה...

בד"כ לא נחשב, בשבילך כן...

אז מה אבי זו היתה בדיקת רגישות

נפלנו בפח אה.. טוב אנחנו נשים ועוד גאלה רגישה בשביל שתיים , בכל זאת כדאי שיכנס וישמיע קול...

gala21

New member
תמר ראית?? הרגתי אותו

קאיה.. אני שמחה שהצחקתי. זו היתה הכוונה.

AviHayun

New member
לא התכוונתי להעליב גלה...

אם נעלבת מהציניות הבלתי פוסקת שלי, סליחה, טוב??

AviHayun

New member
זה הצחיק... לפחות אותי..

הייתן אתמול בירושלים גלה? תמר?

gala21

New member
לא ו..לא

אני ארשה לעצמי לענות בשם תמר .. שתינו בחרנו להיעדר מהשמחה. תמר מסיבותיה היא (?) ואני מפאת הריוני המתקדם .

למעלה