שלום לכם אנשים...

Cradle Of Filth

New member
שלום לכם אנשים...

אני חדש כאן... כן כן חולה רוק אם מישהו מכיר את הלהקות cradle of filth או tristania שיחזיר לי תשובה בבקשה תודה שלכם --קריידל-=>

הממ

טריסטניה כי הם פשוט להקה מחורבנת, ואנשים כל פעם פוערים פיהם בתדהמה כשאני אומר שאני לא אוהב אותם... מצטער, אבל רוב ה``מטאל גותי`` הזה זה חרא טהור ביותר, פשוט חרא. וקריידל...או קריידל, כי הם תירוץ לכל ילד קטן ומסכן להגיד שהוא שומע בלאק, למרות שהם בכלל לא מנגנים בלאק, ואותם ילדים לא שמעו בלאק אמיתי מימיהם.

GnR_GiRl

New member
ברור שהם בלאק מטאל!

אז מה שאתה מנסה להגיד זה שכל מי ששומע אותם זה ילדים קטנים שמנסים להגיד שהם שומעים בלאק ולא יכול להיות מצב שמישהו באמת יאהב אותם?

Cradle Of Filth

New member
אני לא מבין מה הקטע...

של כולם שהם אומרים שקריידל מתלהבים והם ילדים קטנים וכל זה... לא נעים לך אל תשמע אבל אל תשמיץ ואל תגיד דברים לא נכונים! אני אוהב קריידל וגם טריסטניה ואתה הראשון שאומר שטריסטניה הם להקה גרועה!

הוחכתם את טענתי

אני לא אומר שאי אפשר לאהוב אותם. ההפך. קל לאנשים לאהוב אותם, בגלל זה ילדים מתלהבים אוהבים אותם (ולא להקות שבאמת עושות בלאק וקצת יותר מאתגרות את המאזין) ואח``כ באים ואומרים שהם אוהבים בלאק. אתם אוהבים בלאק? אתם אומרים שקריידל בלאק? תשמעו את השירים הבאים ותגידו לי אם אתם עדיין חושבים שקריידל בלאק Emperor - I Am The Black Wizards Mayhem - Funeral Fog Marduk - Christraping Black Metal Dark Funeral - The Secrets Of The Black Arts Darkthrone - Transylvanian Hunger Burzum - Jesus` Tod Dissection - Soulreaper (לא בדיוק בלאק אבל אתם לא תשימו לב להבדל) Immortal - Mountains Of Might Satyricon - Mother North Graveland - Witches` Holocaust Judas Iscariot - Before A Circle Of Darkness אם קרה מקרה ובאמת אהבתם את השירים האלה, אולי אתם באמת אוהבים בלאק, אבל קריידל הם *לא* בלאק.

BlackShadow

New member
אני לא מבין איך

אפשר לשמוע את זה. שמעתי את רוב השירים וממש לא אהבתי...כנראה שאני לא בקטע של בלאק מטאל או שאני לא אוהב ``אתגרים``

לא התכוונתי לזה באתגר

התכוונתי למאתגרים מחשבתית, לא למאתגרים מבחינת סיבולת :) כנראה אתה פשוט לא אוהב בלאק, כמו רוב שומעי הקריידל למיניהם. אין שום דבר רע בזה, כמה מחברי הטובים ביותר לא אוהבים בלאק, פשוט אם אתם לא אוהבים בלאק, אל תגידו שכן בשביל הדאווין.

.Metal_F

New member
אז הנה...אני השנייה....

מה כל הרעש מסביבם? בכלל לא משהו טריסטניה..

Dark Being

New member
Cradle of Filth

מת על הלהקה ההזאת! וברוך הבא לפורום! את הלהקה השניה אני לא מכיר

חולוני

New member
מכיר, לא אוהב את שתיהן.

ואת קריידל אני בכלל לא סובל. לא יכול לשמוע אותם בכלל, ילדים קטנים עם גיטרה שעושים רעש, זאת ההגדרה המדויקת שלהם. הם עושים שם רע למטאל.

ed547

New member
יש לי שיר אחד של מרדוק..

קוראים לו panzer division marduk אהבתי אותו רק בשביל הדפיקת ראש אבל יחסית לשיר רגיל הייתי מגדיר אותו כרעש ממש.. השיר שכתבת שלהם הוא בסגנון של השיר שהורדתי...?

למעלה