שלום לכם אנשים נחמדים| עזרה|

Negative Creep

New member
שלום לכם אנשים נחמדים| עזרה|

יש לי כל כך הרבה שאלות לשאול... אבל אני אתחיל מזה... אבא שלי עד לא מזמן גר בארה"ב וכל שנה הייתי טס אליו לפחות פעמיים ותמיייד הייתי רואה WWF... זה היה פשוט ממכר... רק הבעיה שהוא חזר לארץ ואין לי מושג איפה אני יכול לראות את זה בארץ! אז אני צריך שיעדכנו אותי... מי האלוף עכשיו? מה שלום the rock? טריפל אייץ´ כבר חזר? מה קורה עם כל הקטע של ה NWO WCW WWF? אני באמת מפגר בחומר... זה עצוב... בבקשה תעזרו לי!!!

Negative Creep

New member
הקפצה

נו אנשים אני עצוב! כל פעם שאני חושב על זה... וקראתי משהו יותר למטה בפורום על זה שמיסטר מקמן וביתו הזונ ההתחברו שנית? וואט דה פאק? אז עכשיו אשתו של מקמן מנהלת את WWF? נו אנשים אני צריך עזרה!!!!!

t-man

New member
תשובות

לשאלה הראשונה שלך-כריס ג´ריקו אלוף העולם הבלתי מעורר(הוא ניצח את סטיב אוסטין כדי ליזכות גם באליפות של WCW וגם של ה-WWF) לשאלה שנייה-הרוק חזר באוגוסט של שנה שעברה אחרי שצילם סרט חדש "סקורפיון קינג"(הוא שיחק את הדמות ב"מומיה 2")והוא יתאבק נגד אנדרטייקר בנו וואי אוט לשאלה השלישית-טריפל איץ´ חזר לפני חודש וחצי(מינוס פלוס),הוא ניצח ברואיל ראמבל 2002 ,אבל יש לו קרב נגד קורט אנגל בנו וואי אווט על ההזדמנות להיות במאין איבנט ברסלמניה 18 שסטאפני מקמהון שופטת אורחת(הם הולכים להתגרש מסיבה הפשוטה שסטאפני שיקרה שהיא בהיריון) לשאלה הרביעית-NWO (אלק הוגן,סקוט הול וקווין נאש) מגיעים בנו וואי אווט על ידי וינס מקמהון כדי ל"הזריק זריקת מוות" ל-WWF לפי דבריו של וינס מקמהון אחרי שריק פלייר לא מכר את המניות שלו חזרה למקמהון לשאלה החמישית-כן זה נכון,וינס וסטאפני השלימו עניתי לכל השאלות ששאלת T-MAN

Negative Creep

New member
תודה!!!!!

עוד שאלה... מה עם הבן של וינס מקמן? שכחתי איך קוראים לו כבר... וגם איפה אני יכול לראות בארץ את זה?

t-man

New member
תשובה

קוראים לו שיין מקמהון ,כרגע הוא עובד מאחורי הקלעים(הוא אחראי על מחלקות האינטרנט של ה-WWF) ,הוא לא משולב בשום סטוריי ליין אבל אם אתה שואל אותי הוא יחזור בקרוב אני מבין משאלה האחרונה שלך שאתה מתכוון איפה אתה יכול ליראות השידורים זאת שאלה כואבת מבחינתי כי אני מנויי ליס והם הפסיקו את השידורים קצת לפני רואיל ראמבל,לגבי הכבלים-למת"ב ולתבל היה את ארט 2 הבנתי שבמת"ב הורידו את הערוץ אבל בתבל החזירו,לכל חברות הכבלים יש את ירדן 2 שמשדר את התוכנית "סופרסטארס" בנוסף אתה יכול להוריד קרבות מאינטרנט(משהו שעובד בשבילי כרגע)ואירועים שלמים

למעלה