שלום לכם אנשושים!

שלום לכם אנשושים!

מה קורה?? הכל טוב? לכו שנייה לפורום: "נטליה אוריירו" איזה מ-כ-ו-ת הולך שם! אני נגד איזה 3 שלושה בנות ובן... טוב מה אתם רוצים היה לי משעמם.... חיחיחיחי איפה כולם? חן?? עדי?? טלללל?? הדר?? נועה??? שחר?? .... ובמשפט אחד: א-כ-ז-ב-ההההההההההההה!

hadarosh16

New member
שלום מעייני......

כן אצלי הכל טוב...... תכף אני אבוא לפורום שם..... נראה מה הולך שם...... יא משועממת אחת!!!!!!! בואי נשתעמם ביחד(כרגיל)... מתה עלייך!!!!!!!!!!!!! הדרו´ש...... איבו הכוסון!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

חחחחחחחחחח אני מודה באשמה! אני משועממת רצח! וואו הרבה זמן שלא השתעממנו יחד... שנשלים פערים?
גם אני מתה עלייך!!!!!!!! חחחחחחחחח איבו הכוסון!!! אני רואה שאת מקפידה על זה!!! you go girl

hadarosh16

New member
../images/Emo24.gif מחזירה חיבוק מעייני.....

אני יודעת שאת משועממת כבר הספקתי להכיר אותך (שכחת?!?!).... אין לי בעיה להשלים פערים(אם את פה כרגע) אני מוכנה בכל זמן בלילה כמובן כי רק אז מותר לי להיכנס לאינטרנט... חולה עלייך מעייני!!!!!!!!!!!! ודרך אגב איבו הכוסון!!!!!!!! ראית היום קטנטנות? את החמוד הזה?! אני עדיין חושבת שאין כמו מילי ואיבו! הם עם כל הריבים שלהם הצחוקים הנשיקות ובמיוחד הפרק בבית הנטוש!!!!! אין אין אין כמוהם!!!!!!!! אין זוג יותר יפה, מצחיק,חמוד מהם... הם פשוט מדהימים ביחד! אני מקפידה ומקפידה כמו שצריך... איבו הכוסון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(מקפידה או לא מקפידה?! חחחחחחחחח)...

כן כן כן כן כן כן כן כן כן אני פה!!

חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה התרגשות!!! וככככככככןןןןןןןןןן ראיתי קטנטנות!!! איזה כוסי האיבו הזה!!!!! יש לו קול כזה סקסי שחבל על הזמן! ואת צודקת!! בקשר למילי ואיבו!!!! אין הם זוג מושלם!!!! אני אהבתי דווקא את הפרקים שהם היו באיביזה ו...שהם היו נעולים בחדר של איבו במשך שבוע(?)! אגב נטליה עובדת עכשיו על טלנובלה חדשה שהיא חיברה ויש שמועות שפקו הכוסייייייייייייייי שלנו! ישחק איתה! (שובבבבב)! איבו הכוסון!!!!!!!!! (חחחחחחחחחחחחחחח מקפידה מקפידה!!!!)

למעלה