שלום לכם אחייי!

guysc

New member
שלום לכם אחייי!

היי! טוב אז נתחיל בביוגרפיה קצרה... אני גיא,והנני/הייתי חולה פוקימון מושבע (אני לא מאמין שמישהו מכאן הוציא יותר מ2000 שקל על פוקימון-יש לי את כל 12 הקלטות שיצאו למכירה+4 הסרטים,יש לי גיימבוי קולור במהדורה מוגבלת של פוקימון+פוקימון גולד שסיימתי ואני שם פוקימון מאסטר,יש לי את כל המסטיקים העגולים האלה עם מדבקה של הפוקימונים על החבילה ויש אחד לכל פוקימון,כאמור יש לי את כל 150 הישנים,ועוד איזה 60 מה151 עד 251 +עוד איזה 30 שהיו לי אבל שכחתי בחדר במלון באילת,יש לי 4 פוקדורים,מהמסטיקים הקטנים גם יש לי איזה 200 מדבקות,יש לי 6 גולות של פוקימון,בובות,פוסטר,פוקדור שהיה פעם עם בובה וסוכריות כרגע רק הבובה-זה משהו מספרד,ועוד כמה שבטח שכחתי),ואחרי כל זה,בטח מיותר להגיד שהיו לי מחשבות התאבדות אחרי שהורידו את פוקימון... אז...עבר אומנם הרבה זמן מאז שהקדשתי מחשבה לפוקימונים ואני מודה ומתוודה שלפעמים אני רואה פוקימונים ושוכח איך קוראים להם (פעם ידעתי את כל ה251 ועוד כמה בע"פ,בלי לראות אפילו את הפוקימונים אמרתי את כולם,כל אחד מה ההתפתחויות,מה הסוגים,מה המגבלות ומה החסרונות,מי טוב נגד מי ואיזה מתקפות כדאי לשים נגד כל דבר). לפני שבוע-שבועיים ראיתי את הפרסומת עם פוקימון,בייבלייד,דרגון בול Z ועוד משהו בערוץ 6,וגל דמעות מגעגועים הציף את עייני. מה עושים?? זה חוזר?

חוזר בסביבות מרץ-אפריל

לפי המידע באתר, כנראה עד אז יגמרו השידורים החוזרים של דרגון בול זי ובייבלייד וישימו במקומם את העונה החדשה של פוקימון ואת יוגי הו. נורא נהנתי לקרוא את ההודעה שלך ^^ בואו נכתוב כל אחד איזה מרצ´נדייז ודברים של פוקימון יש/היו לו רוב הדברים שיש לי זה בעצם של אחותי כי אני לא מבזבז כסף על דברים כאלה אז הנה מה שיש לי בבית: הפריט החביב עלי- בובת פיקאצ´ו ענקית, בערך חצי מטר, שזכיתי בה באיזה דוכן ביוניברס סטודיוס באורלנדו, קלטת של הסרט השני, קלטת של הפרק עם המכון של סברינה שאחותי זכתה בה מאיזה תחרות בעיתון אבל היא עד היום בניילון, 3 גיימבוי קולור וגיימבוי אדוונס שקנינו כי כולם רבו על המשחקי פוקימון XD, פוקימון בלו, רד, ילוו, פינבול, שתי חפיסות קלפים, עשרות טאזוסים מתגלגלים ברחבי הבית, כסא לפלאפון של פיקאצ´ו וזהו נראה לי. תרמתי מספיק לנינטנדו. מה אתכם?

PiTuShKa

New member
חחחחחחח תנסה להתחרות איתי.. ../images/Emo123.gif

ככה- יש לי כרית פיקאצ´ו נעלי בית של פיקאצ´ו תיק של פיקאצ´ו יש לי מלאאא ספרונים קטנים של פוקימון שקניתי כשהייתי בפולין, משהו כמו 3-4 פוסטרית אחד מהם בגודל של תחנת אוטובוס, יש לי את כל הפרקים מוקלטים! (חוץ מהעונה האחרונה שזה כבר הפך להיות קיטצ´י לגמריי.....), יש לי גם חבילות מסטיקים וקעקועים מפולין יש לי מליון סרטונים ושירים ותמונות במחשב יש לי קיצור מגירה שלמה מוקדשת לפוקימון...!!! אני מניחה שכל אחד הוא פוקימון- פריק כאן כמונו....

guysc

New member
את המחשב לא החשבתי ו..

וואלה שכחתי את הקעקועים! בטח אם אני אחפש אני אמצא עוד דברים

Z E R O

New member
היי מירית!

הקלטת של פוקימון וסופר פיג עדיין אצלך! *ותחזירי לי כבר צלצול!

Yosh Yosh

New member
מארצ´ינדייז! D:

*סורקת בעיניה את החדר* אז ככה: פוסטר של פיקאצ´ו, פוסטר של הסרט השני, תמונות פאנארט פוקשיפיות על הקיר, פוקדור עם פידג´י, שני פוסטרים של צוות רוקט, פוסטר של פיקאצ´ו על פידג´יוטו, שני אשים גדולים על הדלת, מגבת חוף של אש, שתי בובות פיקאצ´ו שמשמיעות קולות (השנייה נהגה פעם :( ), טאזוסים על מסגרות החלון, בבושקות של פוקימונים (מטורקיה), תמונות קרטון צבועות על המגירות, בובות פלסטיק של ההתפתחיויות של פוליוורל, טי שרט, יומן, קלטות של הסרט השני והראשון, כמה פרקים מוקלטים, עוד תמונה קטנה של פיקאצ´ו, בובת פיקאצ´ו מתנפחת כזו...כמו נחום תקום ו...אממ...פוסטר פצפון של הסרט השלישי, גומיית פיקאצ´ו, מדבקות במגירה, טלאי פיקאצ´ו כזה שאפשר לתפור על הג´ינס (חבל שלא עשיתי את זה עדיין ^^;), פוקימון גולד, ילו, משחק הקלפים לגיימ-בוי, כמה קלפים, הפסקולים של הסרט הראשון והשני, היסק של טו.בי.א מאסטר, דיסק צרוב של הקריסמס ועוד דיסק עם שירים יפניים וכמה פרקים במחשב. זהו נדמה לי
ואני לא אובססיבית לגבי פיקאצ´ו! זה הכי קל למצוא! ^^;

PiTuShKa

New member
אהה שחכתי!../images/Emo12.gif

יש לי גם פסיידק שיובל ורן החמודים קנו לי!! ומלא טאזוסים ואת הדיסקים של בסרטים- הפסקולים

Suikun

New member
מרצ´נדייז! :D כל הדברים שלי מיפןן

הממממממממממממממממ..... *מגרד בראש* -כמה מאות טאזוסים -פיקאצ´ו קטן כזה שמושכים לו בחוט שיוצא מהתחת ואז הוא רוטט *^-^* -דיסקים מיפן: -סינגל של הפתיחה החמישית והספיישל של ראייקו -פס קול של הסרט הרביעי -פס קול של הסרט החמישי -מאנגה של הסרט הרביעי (עם תמונות מהסרט) -כל מני בובות קטנות כאלה שדחופות בארון (ביניהם שני סויקונים *_____*) -כמה קלפים -בובות נמעכות של האגס המזוהם ולוגיה

ash 1

New member
XDDDDDDDDDDDDDDD

-פיקאצ´ו קטן כזה שמושכים לו בחוט שיוצא מהתחת ואז הוא רוטט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Pikachuit!

New member
ואוו... זאת יכולה להיות רשימה ארוכה

ואוו באמת שאין לי כח להתחיל לפרט על הכל, כי יש לי בערך כל דבר שלישי שיצא לפוקימון... אממממ יש לי את כל הפרקים ששודרו בארץ מוקלטים, כל הפרקים שיצאו באמריקה צרובים על דיסקים, העונה החדשה ביפנית אצלי על המחשב, יש לי את כל 3 שלושת הסרטים בעברית, אנגלית ויפנית (עם כתוביות) על קלטות, וסרט רביעי ביפנית על המחשב, מיפן: אמממ יש לי כמה פרומו קארדס (ששוים בערך 10 דולר XD), ומהדיסקים שהזמנתי מיפן: -סינגל של פתיחה ראשונה, -סיגנל של פתיחה שנייה, -סינגל של פתיחה שלישית, -סינגל של פתיחה חמישית (זה Ready go נכון? ^^;) -סינגל של הסיום ה..... 10 או 11... שכחתי כבר (Bokuno Best Friend) -הדיסק עם המוזיקות (Pokemon Sound Anime Collection) רקע (41 מוזיקות) פלוס ספרון קטן וחמוד שבא עם הדיסק ^_^ מהדיסקים הרגילים של פוקימון: to be a master totally pokemon סאונד טראק של הסרט הראשון דיסק מוזיקות של הסרט הראשון סאונד טראק של הסרט השני (והמוזיקות רקע מהסרט השני על המחשב ^^;) וpokemon christmas bash צרוב (סורי ^^;) אמממ טוב אלה היו הדברים החשובים, כמובן שאת כל שאר המדבקות, פוסטרים, מגבות, חולצות, קלפים, ובובות גם יש לי

למעלה