שלום לכל משתתפי הפורום. חדשה...

MESEE

New member
שלום לכל משתתפי הפורום. חדשה...

בימים אלו גיליתי את החנות הוירטואלית ועם הסקרנות גם אתכם... אז קודם כל נעים מאוד, שמי לירון. החנות שלי טרם נפתחה אני קודם כל שוקדת על צילומים לאתר. אבל... איפה אני יכולה להבין מה מו ומי? איך פותחים חנות איך מוכרים איך שולחים לחול וכו? האם יש לכם איזה קובץ למתחיל ... אולי אוכל לצלצל למי מכן לאיזו שיחה על הדבר.. וכללי הבסיס? ממש תודה מראש

MESEE

New member
דווקא דפדפתי שם

אבל הכל ממש גדול עליי:) קיוויתי להכוונה קלה של איך להתחיל.. אני קולטת מהר..:) מי מתנדב לעזור?

MESEE

New member
שוב, היתי כבר בקישורים. לא מוצאת את ידי ורגלי

MESEE

New member
תראי... מגניב שיש ספר הדרכה

וכל הכבוד ללימיצ שהיא זיהתה צורך ופעלה בשביל לספק פתרון למי שמבקש (ועל הדרך גם לעשות כסף מהידע הזה)אבל אני באמת מאמינה שאוכל להבין לבד רק עם קצה חוט מבלי להוציא 30$

לימיצ

New member
כל המידע נמצא לך באתר אטסי.

ככה כולנו (או רובנו לפחות) למדנו מה צריך. בשביל לקבל מידע בצורה מסודרת עם קיצורי דרך ותמיכה 24/7 יש אנשים שמוכנים לשלם. יש לך באטסי וגם בקומונה את כל המידע- הרבה מעבר לקצה חוט, הפנו ומפנים אותך לשם לפחות ב3 הודעות כאן, את מוזמנת להתחיל ללמוד לבד, זה לגמרי אפשרי.

MESEE

New member
תודה, כבר נתקלתי בקישור הזה בדיוק

המון מידע המון בלאגן..זה בדיוק הקישור עליו כתבתי לא מוצאת את ידיי ורגלי

onor

New member
מצד אחד את אומרת שאת רוצה ללמוד לבד,

מצד שני את לא רוצה לקרוא את המידע בקומונה.... לא ברור.... ככה כולנו התחלנו, יש בקומונה את כל המידע שצריך כדי לפתוח חנות. אם יש לך שאלות ספציפיות אולי הבנות יוכלו לעזור לך אבל מאחר ואין לך כאלה בינתיים אני ממליצה לך להתחיל לקרוא בפורום. בהצלחה! http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?communaID=32290&r=1

רשימת קניות - הדברים שאת צריכה לפתיחת חנות:

מוצר תמונות (מעולות) שלו, עד 5 כותרת + טקסט על המוצר (אינפורמציה, באנגלית טובה) מחיר + מחיר משלוח תגיות מתאימות (יש לך, נניח, 20 מוצרים? אז כנ"ל לגבי כל אחד) באנר + אוואטר שם לחנות שם לכותרת של החנות טקסט מוכן לפתיח של החנות טקסט מוכן ל"פוליסיס" נוהלי החנות טקסט מוכן לפרופיל האישי כרטיס אשראי (נדמה לי בינלאומי/ויזה) פתיחת חשבון בפייפאל אם יש לך את כל אלה, את נכנסת דרך SELL באטסי ושם יש לך בצעדין קלילים ופשוטים את כל מהלכי פתיחת החנות. אני בטוחה ששכחתי משהו... אבל מכל מה שנכתב למעלה, אפשר להתחיל.

efiwarsh

New member
בלאגן??? קצת ענווה לא תזיק על הבוקר...

אין קיצורי דרך בהבנת התהליך. זה סיכום של כל מה שנכתב עד לאותו תאריך בקומונה שלנו,מתחילת דרכה. ממליצה שתקראי ,לאט לאט...וכשתיישמי גם תביני. אף אחד לא יכול לעשות את העבודה בשבילך. ולהיות חדשה כאן ולדרוש עצות בצורה בוטה,לא עזר לאף אחת/אחד.

MESEE

New member
אני ממש לא מרגישה בוטה. לבקש עזרה לא בושה

ולהפך. זה סופר ענווה. אם הייתי חושבת שאני יודעת הכל לבד בלי עזרה לא הייתי פונה דווקא בגלל שביקשתי עזרה אני חושבת שזה מאוד מצטנע ומאוד חששני. אני גולשת בפורומים רבים נוספים ואני לא זוכרת שכשמישהו שאל אותי, הדפתי אותו בלחפש לבד את התשובה אלא הסברתי בסבלנות ואפילו הצעתי לבוא ולעזור פיזית או טלפונית. אבל מקבלת את זה שלא בכל פורום זה ככה. אנסה לבד ואחזור כשיהיה לו שאלות ממש ממש מדויקות וקורקטיות.

מתוקה, אף אחד לא הדף אותך

כל פעם שקיבלת תשובה של "גשי לקומונה ותבדקי שם" זה לא הספיק לך. אבל זאת מכיון, שאולי, עדיין אינך מבינה שפתיחת חנות טובה ויעילה באטסי היא לא עיניין של מה בכך. דרושה השקעה רצינית ומתמדת ומחויבות. קיבלת גם קישור מעולה של אוסף טיפים, שיכול לתת לך עוד ידע עבור פתיחת החנות וכו'. תאמיני לי, מנסיוני וגם משל אחרות, יש הרבה עבודת שטח וחקירה רצינית לפני ה"אקט" עצמו של פתיחת החנות. וכמה שזה נשמע הזוי, אף אחד לא יכול ללמד אותך את זה, את צריכה ללמוד את זה בעצמך. בהצלחה!!!

למעלה