שלום לכל מי שפה

שלום לכל מי שפה

מצטערת שאני לא משתתפת כל כך עוברים עלי ימים קשים אצל אמא שלי התגלה שוב סרטן והפעם בצורה ממאירה במקומות קשים לטיפול (הריאות והלב) היא שבורה ובמקום שאני אצליח לעודד אותה היא מצליחה לייאש אותי אני מנסה להאחז בכל מה שניתן אפילו שוקלת קבליסט ורב ואנשים שיכולים לטעת בי קצת תקווה ובינתיים מקווה שכולם פה בקו הבריאות מאושרים שומרים על עצמם ולבושים חם כי קרררררררר בחוץ אוהבת תמיד גם אם לא נמצאת אורלי

אורלי

תקופה לא פשוט עוברת עלייך ועל משפחתך. אלה ימים מאוד לא קלים. לצערי אני מכירה אותם באופן אישי. העיצה היחידה לי אליך, שימרי על עצמך ועשי רק את שבליבך... מחזיקה אצבעות. לימון

רוח אש

New member
אל יאוש...

דעי לך... אין יאוש בעולם כלל... משתתף בצערך... היא תחיה... כך אומר לי ליבי...

אין מילים אין מילים

רק תמיכה וחיזוק מכל הלב. את צריכה להתמודד עם המציאות לבדך בלי קבליסטים ורבנים שאינם יודעים יותר ממך. אימך צריכה לעשות את כל מה שהרופאים ייעצו לה ותקווי לטוב. תהיי חזקה.

ליאור 30

New member
אורלי כאב לי לשמוע......

ומאחל לאמך רפואה שלמה ולך ולמשפחתך אני מאחל להיות חזקים ולהראות לה חוזק רק כך היא תתחזק גם

kanb

New member
תהיי חזקה

רק מי שעבר את מה שאת עוברת עכשיו יכול להבין אותך. לצערי אני איבדתי את שני הוריי מהמחלה הזוועתית הזו וכל מה שאני יכולה להציע לך זה שתעשי את כל מה שאת יכולה לעשות, גם אם זה קשה מאוד, קשה מידי, כדי לעזור לאימך. תתמכי בה וגרמי לה להבין כמה שאת אוהבת אותה. גם אם זה כרוך בכך שתקריבי את חייך לתקופה מסויימת בשבילה. וכשיש לך קצת זמן לעצמך תנסי לנוח ולהתמודד עם המצב כי הוא מצב לא קל. והכי חשוב הוא לדבר!!! לא לשמור בלב. בהצלחה ורפואה שלמה

תודה על התגובות החמות

בינתיים מסתבר שגודל המחלה גדול יותר אבל אמא שלי מגלה קצת קצת את האופטימיות נכון זה קשה לחזור ולחלות במחלה הנוראית הזו שאוכלת כל חלקה טובה ולי קצת קשה להקריב מעצמי יותר ממה שאני יכולה (אחרי הכל גם לי יש בית משפחה וילדה) אבל לראות את אמא שלי צוחקת בגלל הקונצים של הבת שלי גורם לי לחשוב שאולי זה יגרום לה להבין שהחים שווים יותר .

ניקולי

New member
ג'ס את יודעת

שמה שאוכל להעניק לך מכאן זה רק
ענקי הכאב גדול, ואין לי מילים לתאר עד כמה..
לו יוכלתי להיות עכשיו קרוב יותר ולתת מעצמי...
(מצטערת על כך) אוהבת המוןןןןן

אורלי יקירה

גם מצער הכן ימים קשים עוברים עליכם ומי יתן והשם ישלח לכם ישועות אני הייתי קוראת תהילים לפחות שהיא לא תסבול יותר מדי רפואה שלמה והמון המון

למעלה