שלום לכל מי שיודע...

שלום לכל מי שיודע...

השמח עם תידגעו איך לעזור לי
טוב השאלה, הזאת קשורה לכמה פורומים אני ישאל אותה גם פה, אוקי זה התחיל אחרי הדיאטה שלי, שפחדתי להשמין התחלתי לקום כל יום מוקדם בבוקר ולעשות כחצי שעה ספורט כפיפות בטן ושרירי בטן כל מיני סוגים, אוקי זה כבר התחיל להיות אובססיה, הגעתי למצב שבו , אני כבר לא יכולה יותר נימאס לי מי זה אבל אני פוחדת שעם אני יפסיק הבטן שלי כבר לא תיהיה יפה(סליחה על הצניעות) אבל אני פוחדת לכן עם אני לא יעשה כל יום בבוקר כי אחר כך אין לי זמן לעשות, אז אני יכולה להכנס לדיכאון מי זה. תעזרו לי בת 16 עוד חודשיים פחות יום :) מטר - 52 משקל - 47

ברוכה הבאה

כנסי למאמרים למאמר בנושא "שאלות ותשובות בנושא חיטוב והרזייה" אני מאמין שהוא יעזור לך להבין את הנושא טוב יותר.

דעתי

כפיפות בטן אין צורך לבצע כל יום כפיפות בטן בכלל לא יעזרו להוריד את השומנים אי אפשר להוריד שומן בצורה נקודתית מילת המפתח היא תזונה ופעילות גופנית שוב המלצתי היא לקרוא (לא רק להסתכל) על מאמר "שאלות ותשובות בנושא בטן ו/או חיטוב והרזייה"

תודה

אבל איך אתה מסיבר את זה שכן ירדתי (ברור שגם עם תזונה מה שעדיין אני עושה) ובגלל זה אני פוחדת להפסיק ולהשמין

zizu10

New member
שאלה

איך הוא אמור לדעת איך ירדת אם הוא לא יודע כמה פעילות גופנית עשית, מה אכלת כמה אכלת וכו....

תשובה

אני אורמת שאני לא אוכלת הרבה או שכן רגיל... הנה בבוקר- לא הייתי רעבה בצהריים אכלתי - שניצל תירס שועית ירוקה ופסטה קינוח יוגרט 0 אחוז ובערב- שתי חכתיות פשטדית בשר וקליקוחנ גם יוגרט אותו אחד רק טעם שונה... (אמרו לי לאכול שתיים בגלל סידן שכנראה צריכה) זה הרבה
אישית אני מפוצצת

הסבר

לא ירדת במשקל בגלל כפיפות הבטן. הירידה במשקל נבעה מתזונה בהתחלה איבוד נוזלים ואח"כ מסת שומן ו/או מסת שריר.

לרמי

אבל ירדה לי הבטן אז אתה אומר שעם אני יספיק לעשות מה שאני עושה
הבטן שלי לא תחזור לאותו מצב (אני מתכוונת לכפיפות ולשריר בטן שאני עושה)

ימית4

New member
לנועה

נועלה..ספורט וכושר גופני לא צריכים להפחיד אותך שאם תפסיקי..תשמיני ותכנסי לדיכאון..או להטריד אותך..ההפך זה צריכה להיות דרך חיים שתהני ממנה...ואם זה דרך חיים אז אין פחד בלהפסיק או להיות אובססיבית בדבר..לפי דעתי תקבעי לך כמה אימונים בשבוע ולא כל יום על מנת לתת לשרירים קצת להבנות ולגוף לנוח ותאמיני לי שבדרך הזאת גם תרגישי יותר טוב ואולי אפילו תיראי יותר טוב בהצלחה ימית

ימיתו´ש

תודה אבל אני באמת פוחדת, תראי אני נהנת לעשות זה נחמד ולפעמים ממש מתחשק אבל אני עושה גם שלו מתחשק כיד לא להשמין עד שלו יפתחו לי שעם אני לא יעשה כפיפות בטן לא תיצמח לי בטן אני לא יפסיק אני עושה כל יום בבוקר חצי שעה ואז אני הרוגה

נועה-כנסי

אני חושבת שאת קצת תמימה אבל לא משנה בכל אופן, אין לך מה לפחד, השרירים לא ילכו לך לאיבוד או משהו כזה. אבל נכון שאם פתאום תתחילי לאכול לא נכון ותשמיני אז הבטן אולי (מן הסתם) תחזור לאיך שהיא הייתה. כמו שאם ספורטאי יהיה לו ריבועים בבטן אז ברגע שהוא ישמין ותהיה לו קרס (או כרס.. לא יודעת איך כותבים את זה) אז כבר לא יראו את הריבועים זה דיי פשוט

אני לא מתכוונת לזה

אני מתכוונת שאני פוחדת שעם אני יפסיק את הכפיפות אני ישמין ותהיה לי בטן לא שטוחה אינ גם ככה לא אחת שאוכלת הרבה. אז אינ לא מתכונת לאכול.

שוב

כפיפות בטן הם לא הגורם לבטן שטוחה !!! מאזן קלורי שלילי (לאכול פחות ממה שאנו מוציאים) זה הגורם !!!

עד כמה שאתה מומחה(רמי)

זה ממש לא ניראה לי נכון כפיפות בטן אז אתה רוצה לומר שכל מי שאוכל קצת יש לו בטן שטוחה
לכ מי שאוכל פחות מהרגיל
מוןזר בהחלט כל החבורת שלי רוצותגם עלשות כפיפות בטן כדי שייה הלהן בטן שטוחה פעם ראשונה שאני שומעת כזה דבר

גרי רשף

New member
לא בדיוק../images/Emo22.gif

מי שיש לו (או לה) עודפי שומן- עבודה על השרירים לא תשפיע על עיצוב הגוף בגלל "הצמיגים". מי שהתגבר על השומנים או שאין לו- כפיפות בטן יהפכו את הבטן שלו מרזה ורפויה לרזה ושטוחה (עם "ריבועים"..).

הסברים

"עד כמה שאתה מומחה" - מעניין ...... שוב אני מפנה אותך למאמרים שלי בנושא "שאלות ותשובות" לעצם שאלתך: כפיפות בטן יגרמו לשרירי הבטן לעבוד דבר שיכול לגרום לשלושה דברים: 1. עיבוי סיבי השריר 2. שיפור הסבולת של השריר (אירובי) 3. יותר כוח לשריר (גיוס יח´ מוטוריות) בכל מקרה אין פעולה זו יכולה לגרום לשיטוח הבטן, בטן (שומן) נגרמת כתוצאה מעודפי שומן או גנטיקה. עקב זאת ששריר הבטן הוא שריר שטוח יחסית על מנת לראות "קוביות" בבטן עלינו לרדת דרסטית במסת השומן בגופינו. כפי שאת יודעת על מנת לרדת בשומן יש לבצע (ע"פ סדר עדיפות הבא): 1. לאכול פחות ממה שאנו מכניסים ולאכול מאכלים בעלי תזונתי גבוה 2. לבצע פעילות אירובית (על מנת להוציא יותר קלוריות) 3. לחזק את כל השרירים בגופינו על מנת לשפר את קצב חילוף החומרים (שרפת יותר קלוריות במנוחה). מקווה שהפעם הנושא ברור יותר

למעלה