שלום לכל הפורום!! גמר חתימה טובה!! ומקווה להשתלב!!
ח חולת אהבה משיכון א New member 13/10/05 #2 גם לך את מי את הכי אוהבתתתתתתתתת אני חולה על תותייייייייי
א אקרישית לאב אפ7ת New member 14/10/05 #4 ברוכה הבאה מתוקה!!!!!!../images/Emo9.gif וגאה בך שאת מזדהה עם תומר חחח אם הבנת למה התכוונתי אההה ואני לירון,נעים מאד.
ברוכה הבאה מתוקה!!!!!!../images/Emo9.gif וגאה בך שאת מזדהה עם תומר חחח אם הבנת למה התכוונתי אההה ואני לירון,נעים מאד.
K KiShKooSh New member 16/10/05 #6 יש לימ חיבה לאיגי../images/Emo9.gifמוטי לא יודעת למה, הוא מקסים כזה יש לי חיבה להומואים בכלל גם תומר חמוד אבל כמה שאיגי מוחצן איגי גאה בעצמו
יש לימ חיבה לאיגי../images/Emo9.gifמוטי לא יודעת למה, הוא מקסים כזה יש לי חיבה להומואים בכלל גם תומר חמוד אבל כמה שאיגי מוחצן איגי גאה בעצמו
א אקרישית לאב אפ7ת New member 17/10/05 #7 כן יש לי אותה הרגשה בדיוק... שנה שעברה הרגשתי ממש לסבית ורציתי לצאת מהארון. אבל אז הרגשות עברו... ונמשכתי פתאום יותר לגברים, גם לנשים... אבל מעט מאד. מקווה להיות סגורה על עצמי
כן יש לי אותה הרגשה בדיוק... שנה שעברה הרגשתי ממש לסבית ורציתי לצאת מהארון. אבל אז הרגשות עברו... ונמשכתי פתאום יותר לגברים, גם לנשים... אבל מעט מאד. מקווה להיות סגורה על עצמי