שלום לכל הפורום :)

אסף ראב

New member
שלום לכל הפורום :)

ביום שבת הבאה במסגרת תכנית הרדיו שלי שנקראת "מה חדש" ומשודרת בכל יום שבת ברדיו ClickFM, אני מראיין את שירי מימון. אשמח לשאול אותה שאלה או שתיים מהפורום, אבל לא סתם שאלות, אלא משהו שבאמת מעניין אתכם. אשמח שתשרשרו פה במהלך כל סוף השבוע הקרוב וכמובן שאת הראיון תוכלו לשמוע בשבת הבאה, 16.2 ב 20:00. סופשבוע טוב לכן וממתין לשאלות שלכם, אסף

just adiki

New member
הו, איזה כיף../images/Emo13.gif

קשה לי לחשוב על שאלות בשעה כזאת
בתקופה אחרי האירוויזיון היו לי מלא שאלות
עכשיו שכחתי
, היא חייבת לחזור לשם
. אממ.. האם את שלמה עם כל המהלכים שעשית מתחילת הקריירה שלך ועד היום? מה המהלך הכי טוב לדעתך שעשית לדעתך במהלך הקריירה? במקצוע הזה מאבדים את הפרטיות. האם היית מוכנה למחיר שמשלמים על חיי הזוהר או שגם אותך זה תפס בהפתעה? הספקת לעשות הרבה מאוד מאז הפירסום בכוכב נולד:שירה, משחק בטלויזיה ובתאטרון, בדיסק החדש הראת שאת גם יוצרת [שירי נפלאים|מאוהב]]. יש עוד משהו שמעניין אותך ותרצי להתנסות בו בעתיד? וכמובן שמחייב:האירוויזיון. זה באמת מעניין אותי. באירוויזיון את היית מדהימה ונתת את השואו הכי מדהים שראיתי, בין ההופעות המרשימות ביותר באירוויזיון לדורותיו. שירי מימון משדרת (לי לפחות) פרפורמרית ענקית, הטובה בארץ. השיר שניצח באותה שנה היה גם שיר קצבי, עם שואו, הופעה מעולה-מה ששירי בדר"כ עושה. נורא מעניין אותי לדעת מה את חושבת על השיר היווני שניצח באותה שנה, על הזמרת והאם זה היה ניצחון מוצדק לדעתך? המון בהצלחה

אורון V1

New member
שאלות טובות חיפשת, למקום הנכון הגעת

קודם כל קבל ח"ח על היוזמה לבוא לכאן ולבקש מהגולשים הצעות לשאלות. הנה השאלות שלי לשירי: 1. איך מתקדמת המכירה של האלבום (מבחינה מספרית) ותוך כמה זמן היא מאמינה שתגיע לאלבום זהב? 2. האם ההחלטה להוציא את האלבום כעת מול האלבום של ריטה נבעה מהסכסוך בינה לבין הליקון או שזה היה מתוכנן בלי שום קשר והאם היא הייתה מעדיפה להוציא את האלבום במועד אחר כדי לקבל יותר תשומת לב? 3. איך נבחרים השירים להופעות החיות שלה כי משום מה לא כל השירים הטובים נכנסים (לדוג' זמן של חסד ועטוף ברחמים שלא נכנסים לעומת דון קיחוטה ועד שתבין אותי הפחות טובים). בנוסף יהיה נחמד לשמוע ממנה פרטים על ההופעה שלה בחודש שעבר בארה"ב והאם היא אכן מועמדת לתפקיד במחזמר בארה"ב. ועכשיו שאלה גם אליך אסף - האם תהיה קיימת הקלטה של התוכנית כמו אצל ליאור זיני? המשך שבת נעימה

אורון V1

New member
וכמובן, במידה ואכן תיקח מכאן שאלות

לא לשכוח למסור לה ד"ש מהפורום שלה בתפוז

linoy7

New member
../images/Emo45.gif לא פחות חשוב../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

למעלה