שלום לכל הפורום

chris benoit1

New member
שלום לכל הפורום

לפני כמה ימים כתבתי פה הודעה שלא מצא חן בעיניי ובעייני הרבה אנשים שאני מכיר שסינרגיה וכל מיני להקות בארץ מעתיקות שירים של אמנים מחו"ל. ולא,אני לא עשיתי את זה סתם כדי לרדת על סינרגיה או משהו כזה.אלא פשוט להסביר כמה דברים צודקים ושהחומר שלהם לא מקורי כמו שרובכם חושבים. לכן,הבאתי פה הוכחה לזה שהבתים של השיר the middle של jimmy eat world זהים אחד לאחד לבתים של השיר ממשיכים לרוץ של סינרגיה. http://www.youtube.com/watch?v=ZD8Dnd40EF8 זה הלינק לשיר. מכאן זה כבר הדעה שלכם להוכחה שהבאתי

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifלא אמרנו שזה לא נכון

פשוט תבין, קצת קשה לעשות מוזיקה מקורית היום..אתה יכול לשמוע מליון דברים ולעשות משוו דומה לא בכוונה..

שובב39

New member
אחי את צודק והכול אבל תבין

אפילו היהודים מעתיקים מAC DC ושוב את צודק אבל יש למשל סגנון שניקרה מטאל קור ורוב הריפים שם נשמעים דומים אז מה יש לך לומר על זה כולם מעתיקים מה איכפת לך כל עוד זה נישמע פאנן ושוב אני לא חולק על דבריך או משו כזה רק מסביר לך

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo45.gifזה לא העתקה

זה פשוט שברגע ששומעים כל מיני דברים זה נכנס לך לתת מודע ואתה יכול לעשות משוו דומה

../images/Emo204.gifזה דומה.

קורה. (חייבת להודות שזה ממש עלוב אם הופמן הכיר תשיר הזה
כן אני אשתוק עכשיו
)

אני דווקא לא ראיתי כלכך דברים דומים חוץ מהקצב

זה דומה בסגנון בבתים, אבל לא מועתק. מועתק זה תיקח שיר, ואחד לאחד זה בול. וזה לא, עד היום אף אחד לא הביא משו שהיה דומה בול אחד לאחד, כולם רק, תאט את זה, תשמע רק את הגיטרות.. אין מה לעשות. בכל מקרה, אף אחד לא אמר פה שהסגנון של סינרגיה הוא מקורי, כי הם לא המציאו בכלל את הגלגל, ולהפך הם מודים שהם מושפעים מלהקות רוק מחו"ל. ומקטע דומה בסגנוןלהעתקה יש הבדל, אני בכל מקרה לא ראיתי משו ממש דומה, רק בקטנה בקצב..

chris benoit1

New member
הלחן של הבתים דומה אחד לשני אחד לאחד

הבאתי לך הוכחה אז למה סתם להתכחש? ואני לא מאשים אותך או משהו.אתה אוהב את הלהקה.אתה לא רוצה לחשוב שהם מעתיקים וקל לך לחשוב שהם רק מושפעים מאמנים שהם אוהבים.אבל יש הבדל בין השראה לבין להעתיק מאמנים שאוהבים. תיפתח מוזיקלית,לאמנים מקוריים,אמיתיים,ושלא זכו בלהקת השנה רק כי בנות 13 הצביעו כל היום וכל הלילה באתר. יהיה בסדר גבר

אחי../images/Emo8.gif

אני שומע הרבה דברים חוץ מסינרגיה, ותתפלא, אני מכיר את השיר the middle מהיום שהוא יצא בMTV ואני אוהב אותו ושומע אותו, ומצטער לא שמתי לב. ועדיין למעשה אני לא שם לב. עדיין זה לא נשמע מועתק לדעתי . לא קל לי לחשוב שום דבר, כששמעתי משו שסינרגיה באמת היה נשמע שהם העתיקו הודתי בזה בלי בעיה.
אני לא מפגר. ואגב למה יהיה? כבר בסדר גבר, מקווה שגם אצלך.

אני לא הולך להעלות את זה לפה,

מי שרצה השמעתי לו את זה במסנג'ר בימים עברו, אם אתה עד כלכך נהנה לדעת תשלח לי הודעה במסר...

XxXSynergitXxX

New member
סליחה על ההתערבות,אבל מה הבעיה עם בנות 13?!

חבוב,תאמין לי שהטעם שלי במוזיקה הרבה יותר טוב משל הרבה בני אדם מבוגרים.

לא הוא פשוט חש מבין דגול אז הוא מרשה לעצמו

לזלזל על סוגי קהלים כאילו הוא איזה מבין דגול, אם היית עד כדי כך מבין, היית שם לב שזה לא כזה דומה, והכל בדמיון שלך ואולי זה קצת קרוב ויש אותו סגנון אבל אתה סתם מחפש
אז לא נורא, עברנו הרבה כמוך, כמובן שאתה עוד מנסה להסביר את עצמך כמו איזה פסיכולוג ובהתנשאות.

chris benoit1

New member
אני אגיד לך

הבעייה שלי היא לא ספציפית עם טעם של בנות 13. אלא להשפעות שיש להן על המוזיקה בישראל.אני אתן דוגמא: בטקס עמ"י האחרון סינרגיה זכתה בלהקת השנה.סינרגיה עשו משהו השנה?הוציאו דיסק חדש?משהו? הייתה להקת היהודים.שהוציאו השנה אלבום חדש.יצירות מופת.ולכל הדעות הייתה ראויה בהרבה יותר מסינרגיה לקטוף את התואר. הייתה להקת כניסיית השכל.שהוציאו השנה אלבום כפול עם עיבודים מקסימים לשירים שלהם.ולכל הדעות גם הלהקה הזאת הייתה ראויה בהרבה לקטוף את התואר. אבל מה שקורא זה שכמה ילדים קטנים מצביעים כל היום וכל הלילה וזה קורה לבסוף שאין צדק ומי שמגיע לו לא זוכה ולדעתי זאת בושה.

Lior Maman

New member
אז לך תדבר עם 24 .

תגיד להם שלסינרגיה לא הגיע לזכות בפרס והם לא הוציאו השנה שום סינגלים כמו 'עד אלייך' ו'אשם'
.

שלומיתת

New member
אבל אני לא מבינה מה אתה מצפה.

באמת,זה טקס של ערוץ 24. מי צופה בערוץ 24? קהל בדיוק בגילאים שהצביעו. התחרות כאן לא נקבעה עפ"י איכות, אלא עפ"י דעת קהל. דעת הקהל היא שקבעה כאן, ודעת הקהל הרימה את סינרגיה למקום הראשון. כמה שזה יראה לך לא נכון ולא צודק- זו התוצאה- תתמודד איתה בכבוד, תפרגן כמו שכמה מהקהל המנוצח התמודדו, שהם באו לכאן וכתבו מזל טוב וכל הכבוד על המאמצים. הקהל שהצביע לסינרגיה כנראה החליט שסינרגיה היא הלהקה שעשתה לו את השנה, אז מגיע לה לנצח. אתה לא יכול להגיד שזה לא צדק. הקהל של סינרגיה התאמץ ועשה הכל, וסינרגיה ניצחה. הקהל של כנסיית השכל/היהודים כנראה לא התאמצו מספיק, כנסיית השכל/היהודים לא ניצחו. זה מאוד הגיוני.

Lior Maman

New member
מסכימה עם כל מילה../images/Emo45.gif

תקשיב, אם התחרות לא הייתה נקבעת כאן עפ"י דעת הקהל - 24 היו בוחרים בעצמם את המנצחים, כמו שהם עשו עם בימאי השנה ועוד קטגוריה שאני לא זוכרת מהי . בכלאופן, התחרות כאן נקבעה על פי דעת קהל, וכמו ששלומית אמרה כנראה שהקהל של היהודים/כנסיית השכל לא עשה מספיק כדי לגרום ללהקה לנצח בתואר ..

די להגיד שמי שהוציאו אלבום זה אומר שמגיע להם

לזכות ומי שלא לא. בשביל זה היה את קטגוריית אלבום השנה!

כמו שאמרתי עוד לפני שסינרגיהאמרו את זה אפיל,

שזו הייתה השנה שלהם, חלק מהסינגלים יצאו השנה, הם "קטפו" את המקום הראשון בכמה מצעדים, הם להקת השנה בתחנות רדיו, וכל ההופעות הגדולות שלהם היו השנה רק. וכל הפירסום הוא רק השנה. ועם כל הכבוד לכנסיית השכל, אני אישית לא חושב שהם ראויים יותר, מה גם , שהם אף פעם לא היו כזו להקה בין הגדולות, וגם עכשיו הן לא, ולמרות שיש להם כמה שירים טובים, הביצועים החדשים מזעזעים לטעמי, ככה שלדעתי אין להם על מה. ואני שמח שלדעתך זו בושה, אבל אני מבטיח לך שפשוט אם היו אוהבים את כנסיית השכל כמו שאוהבים את סינרגיה גם להם היו מצביעים יום ולילה, אבל כנסיית השכל לדעתי הם סתם עוד להקת רקע... כל מה שרשום פה לדעתי בלבד.

lali1989

New member
כפרה תרגע..

אני בד"כ נמנעת מהלגיב שרשורים כאלה אבל הפעם באמת הזמת. כן.סינריגה עכשו משו השנה. הם חרשו את כל הארץ בהופעות,הם צברו קהל,הם הראו מי הם,הם הראו שהם לא רק פרצופים יפים. אמנם היהודים הוציאו דיסק שהוא מדהים לכל הדעות אבל זאת באמת היתה השנה של סינרגיה אין מה לעשות אתה נשמע כמו מעריץ מתוסכל של כנסיית השכל שפשוט בוכה ומחפש תירוצים למה להקה צעירה יחסית לעומת הותק של כנסיית השכל זכתה ובוא אני רק אזכיר לך נקודה קטנה-יש לנו חיים.ורוב הפורום הזה מורכב מאנשים בוגרים שרובם בני 16 17 18 שהצביעו ללהקה לא בגלל שהיא מורכבת מפנים יפות אלא כי הם נהנים מהמוזיקה שלה ואוהבים אותה. זכותך לא להסכים. אני לא מוצאת שום דימיון בין השירים שהחלטת שדומים אבל זכותך לחשוב מה שבא לך. עוד לא הבנתי איך הצלחת להגיע מהשוואה של שני שירים ללרדת לרמה כאת ולהתחיל התבכיין על זה שהלהקה שלך לא זכתה בע"מי.רוצה להתבכיין-אל תעשה את זה פה.יש לכנסיית השכל פורום לך תבכה שם. והערה אישית בקשר לדאבלדיסק של כנסיית השכל-אני אישית בתור אחת שאוהבת גם אותם ושומעת אותם עוד הרבה לפני הדיסק הזה,חושבת[כמו עוד הרבה אחרים] שהעיבודים החדשים לא מקסימים בכלל.הרבה מהמעריצים של הלהקה התאכזבו מהדיסק.

למעלה