שלום לכל הנמצאות!

rasheric

New member
שלום לכל הנמצאות!

היה לי כיף היום למצוא את הפורום הזה.קראתי בשקיקה. אני בת 41 מירושלים. אני בתקופה של "שיקום" לגוף שלי שסובל משנים של אימהות ועבודת הי-טק. מווסתת את האכילה ויורדת במישקל בחודש האחרון. לפני כשנה וחצי התחלתי לרכב על אופניים. זה הדבר שאני הכי מחכה לו כל השבוע. בהיותי מתכנתת ואמא לשלושה אני מגיעה לזה רק בסוף שבוע. משתדלת פעמיים. מקווה להגיע לאנרגיות שיספיקו לי "לגנוב" גם נסיעות במשך השבוע. אני רואה שפה יש הרשה נשים של 5-7 פעמים בשבוע ומקנאה בהם. העניין הוא - שאני ירושלמית...... יש פה עד מהזן הזה? אני רוכבת רק בתוך העיר, ואני די פחדנית. מחפשת שותפות. בטוחה שאחזור להתייעץ ולהשכיל

avivar

New member
שלום רחל...

טיפ קטנטן, יש קומונה של רוכבי אופנים מירושלים נקראת:"סינדרום ירושלים" כאן בתפוז. מוזמנת להציץ. שאפו על יצירות המופת. אם נעשה פעם מפגש.. נשמח לראות אותם לייב מה שנקרא.. ואם בא לך לרדת לשיפולי הרי ירושלים ביום שישי את מוזמנת להצטרף אלי ועוד מספר בנות בתחנת הדלק של לטרון .יש איפשהו כאן למעלה פרטים..

מור שלז

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

כיף גם לנו שמצאת את הפורום הזה
כל כך מתחברת למה שתיארת על ה"שיקום" של הגוף בין האימהות לעבודה בהיי-טק, גם אני מרגישה שהספורט הזה הוא משהו שהגוף שלי פשוט חייב בשביל לשרוד את אורח החיים המטורף הזה (ובינינו, לא רק הגוף - גם הנפש
) לא הזכרת, האם את רוכבת שטח או כביש? מהן השעות/זמנים המועדפים עליך? את מוזמנת לשרשר למעלה בחיפוש אחר שותפות לאימונים. ככל שהפורום יגדל יותר, כך יהיה קל יותר למצוא כאן שותפות. אגב, הסתכלתי באלבום שלך - מקסים!!! מאיזה חומרים את מכינה את הדברים היפהפיים האלו? ושוב, ברוכה הבאה

rasheric

New member
רוכבת כביש בירושלים...

כיום מנצלת רק אחה"צ ערב בסופ"ש. מחפשת שותפות לימים נוספים. בוקר מוקדם או ערב. אגב - ירושלים בשקיעה של יום שישי זה אחד הדברים הכי טובים לנפש שיש. לחלוף על פניה באופניים כאשר היא שלווה ומתקררת. מתה על זה. לכל הרוכבות בשפלה - כדאי לכן לנסות פעם. כמובן אחוזי לחות שונים לגמרי אצלנו כך שאם זה לא יום חמסין קיצוני ויוצאים בשש סביר ונעים. מצד שני אין באמת קטעים מישוריים בירושלים ... זה תמיד רק אשליה. תודה על המחמאה - היצירות שלי הן מחימר פולימרי, שמוכר לכן כ"פימו" שהוא בעצם שם של מוצר של יצרן מסויים. ( כמן שפריג'ידר זה שם נירדף למקרר ). חוץ מהמשקל מה שדוחף אותי לחפש שינוי זה כאב גב תחתון. היה סימלי במשך שנים והתעצם לפני כשלושה חודשים. מחפשת פיתרון לחיזוק שרירי הבטן והגב. מתחילה היום פילאטיס בדרור רז. מקווה לטוב. ולא מוכנה לוותר על האופניים. אני משוכנעת שזה עושה לי רק טוב.

למעלה