שלום לכל המאמנים

finix24

New member
שלום לכל המאמנים

שלום רב אני בת 24 סטודנטית גרה בבאר שבע , אחרי הרבה מחשבות החלטתי לנסות אימון אישי ואשמח אם תוכלו לייעץ לי בכמה דברים: 1. מאמנים באזור באר שבע במחיר סביר 2. איך לבחור את המאמן בשבילי תודה רבה:)

בואי תוסיפי כמה מילים

שלום לך
מאמנים רבים היום שמים המון מידע באתר האינטרנט שלהם. כך שאפשר להתרשם שם הרבה, על שיטות העבודה, המלצות, נסיון ועוד. אם את רוצה שאנחנו ננסה לעזור לך בשאלות האלה, חשוב שתספקי מספר פרטים נוספים. מהם התחומים שאת רוצה לעבוד עליהם? מספר מילים על עצמך? מה לדעתך עוצר אותך היום מלהשיג את המטרות שלך? ולגבי מחיר סביר - עד כמה שלאדם עצמו ברור מהו מחיר סביר, בד"כ לסובבים אין מושג
אם תצייני מהו טווח המחירים שאת מעוניינת לשלם, נוכל לנסות לכוון אותך. מתחת למחיר מסוים - את מחפשת מאמן בסטאז', או מתחיל. בהצלחה

finix24

New member
סאלי תודה והנה כמה דברים לשאלותייך

שמי אליסה אני בת 24 סטודנטית גרה בבאר שבע . הבעיה שעליה אני הכי מעוניינת לעבוד זה בעיקר הנושא של זוגיות , אני מאוד רוצה זוגיות אך אם זאת אני לא מצליחה להגיע למצב בו אני ממשיכה קשר התחלתי אני תמיד מוצאת סיבה לברוח כמובן חלק מזה נובע גם הביטחון העצמי שלי ובכלל הייתי מאוד רוצה לעבוד על הפן הזה בי כי זה מה שאני לא משיגה וזה משהו שאני כל כך שואפת אליו . לגבי מחירים אני מחפשת עד 250 שקלים למפגש תודה רבה על העזרה

עבודה על זוגיות

שלום לך אליסה
זוגיות היא נושא מצוין לעבוד עליו. מה שכדאי לשים לב אליו הוא שזה נושא שהוא בד"כ רגשי ועמוק. כך שתתאים כנראה עבודה רגשית, עמוקה יחסית - ולא אימון אישי קלאסי שהוא ממוקד מטרות. מאמנים רבים משלבים בעבודתם כלים לעבודה רגשית, שמגבירים את היעילות של אימון - במיוחד בתחומים כאלה כמו זוגיות, משקל, בטחון עצמי ועוד. הסכום שציינת לפגישה סביר, במיוחד בפריפריה, ואני חושבת שתוכלי למצוא מאמן טוב בסכום הזה. אפשרות אחרת היא עבודה קבוצתית כלשהי. בנושאים שקשורים לאנשים אחרים, כלומר לתקשורת, יחסים, ביטוי עצמי, הקשבה... אני נוטה להמליץ על עבודה קבוצתית, כלומר סוגים שונים של קורסים או סדנאות, למי שמוכן לשקול את האופציה הזו. יתכן שבשביל זה תצטרכי לנסוע לת"א. סדנאות כאלה, אם הן טובות, נותנת יחס טוב בין התמורה למחיר. יש לי המלצות באיזור המרכז, אם תשקלי אופציה כזו. מנסיון זה יכול להיות אפילו מועיל יותר מאשר עבודה אישית. בהצלחה

ladybug4NLP

Active member
שלום אליסיה

מנחה מדהימה לנושאים שציינת המון נסיון, אמפטיה וידע וחוץ מזה גם חברה טובה מבאר שבע שם המטפל: סטפי גאייר אימייל: [email protected] טלפון: 086493323 טלפון נוסף: 0528813478 פקס: 086493323 כתובת: באר שבע רח בראזני 16 שכ.רמות אזור: באר שבע עד כמה שאני מבינה גם המחיר שלה סביר את יכולה למסור לה חיבוק חם ממני ג'ודי אליאס מרמת גן בהצלחה שנה טובה יתגשמו כל משאלותייך לטובה

ladybug4NLP

Active member
אווופס..

למרות שלחתי על מסר למחברת-משום מה התוכנה של פורום תפוז העדיפה להכיל את ההודעה כאן. כמובן שאמח אם תמחקו כי כבר שלחתי מסר אישי תודה ושנה טובה לכל באי הפורום

ordanco

New member
בהצלחה

סאלי שאלה אותך שאלות טובות ואשמח לעזור לך בכיוון לאחר הפרטים שתוסיפי בכל מקרה - בהצלחה!

monie55

New member
היי

שמי משה ואני מאמן מוסמך חבר לשכת המאמנים .גר בבאר שבע . על שאלתך איך בוחרים מאמן ? מהו התחום בו את מעונינת להתאמן? פיגשי את המאמנים והחליטי. יש אינטואיציה ויש קליק . שנה טובה ובהצלחה [email protected]

arieg

New member
מאמן מאזור באר שבע

הי את מוזמנת לפנות אלי באישי ואתן לך שני מספרי טלפון מבאר שבע בדרך כלל לאחר מפגש היכרות את תחליטי אם מרגיש לך לעבוד עימם או לו בברכה חג שמח אריק 0523272777

למעלה