שלום לכל היקרים

שלום לכל היקרים

אני כל כך מתגעגעת שלא תאמינו מאיפה אני כותבת נכנסתי לספריה העירונית שלנו ליד הבית אחרי ברורים שעשיתי אתמול וגילית שאפשר מכאן לגלוש אז מה שלום כולם תעדכנו אותי

sidi

New member
חחחחח

את כלה אמיתית. מה נשמע? איך את מרגישה?

קצת יותר טוב

העין עדין מודלקת וקצת קשה לי לקרא את מה שאתם כותבים אבל גם זה עושה לי טוב זה לא להאמין שאתם ככה חסרים לי ושאני מרגישה כמו כלואה בכך שאין לי מחשב בבית אמרתי לבעלי שידאג למחשב הוא הסתכל עלי כאילו נפלתי מהשמים מילא שאני ירצה מחשב בשביל הילדים אבל בשביל עצמי אז הוא לקח את המחשב שכבר מזמן מקולקל ואני רציתי לזרוק והוא אמר שלא שכדאי לנסות לתקן (אז הוא לקח אותו לראות מה אפשר אם בכלל לעשות איתו)

sidi

New member
את הולכת

עם כיסוי כמו של משה דיין על העין...? סתם סתם בצחוק על תעלבי
הכל מתוך אהבה. יש לי הרגשה שבעלך צריך לצבוע את המחשב בכחול ולזרוק אותו לים חחחח. את באמת אחלה

בלי כיסוי ובלי ../images/Emo176.gif

ומזה אומר לצבוע בכחול למה דווקא כחול מאיפה הרעיון הזה לא מהרומנים אני יודעת סתם סתם אנימבינה שזה בצחוק ואוהבת אותך גם

mariana

New member
ואי את 10000000000000

איזה חמודה את. את פשוטה מכורה אלינו גם אנחנו מכורות עלייך. אני כל כך מתגעגעת אלייך ולצחוקים שלך. מתי תחזרי לעבודה?

לא יודעת והאמת עכשיו שיש לי אפשרות

לכתוב אליכם גם מכאן למה שאני ימהר אניכזאת שגם אם חום הולכת לעבודה ועובדת כמו.... אז שפעם אחת אני יחסר להם השבוע גם ככה יש רק 4 ימי עבודה בגלל 9 באב אז נראה אם לא יהיו פרצופים כאלה בטלפון אני יקח את כל השבוע

כן נשבעת לכם כמה ילדים יושבים

מסביבי כל משחקים במחשבים ורק אני מקלידה מדי פעם איזה ילד צועק ראיתם איך היא כותבת במחשב איזה מהירות אני מחייכת ולא מתסכלת עליהם שלא יתקרבו למחשב שלי שיתנו לי לכתוב בשקט

את תתגרי עוד יום אחד נתחרה

וקוויני עם הפטיש שהיא כל כך אוהבת תקח לנו את הזמן וסידי העורך דין ישפוט מה אתם אומרים חברה חוץ מזה אנילמדתי להקליד בצבא את יודעת מזה אומר שם אין דבר כזה לא להקליד במהירות בעבודה הקודמת קראו לי קליידרמן (למישלא יודע זהו פסנתן מעולה וחתיך) אל תשפטו את הטעויות עכשיו כי המקלדת כאן נוראית המקשים כל כך קשים

jess ועוד

New member
כןכן הרצפה פה עקומה

יאללה יאללה שויצרית אני עבדתי בדואר בקלדנות של כתובות לא לזנזן....

איך ידעתי שתגיבי ככה

באמת המקלדת פה נוראית וחוץ מזה המנהל של הקאנטרי בא לקחת את הקטנה שלו ונראה לי שהוא עמד קצת מאחורי ולא שמתי לב וראה לפחות איפה אני כותבת ומה אני עושה נעשיתי אדומה כמו עגבניה
אבל מה אכפת לי

@@

New member
נופרי מקסימה שלי

לרגע חשבתי שחזרת לעבודה, אין העין? אל תתאמצי יותר מידי ותלכי לנוח. אני אדבר איתך מאוחר יותר, יש לי לחץ אדיר בעבודה ואני כותבת הכל תחת לחץ כבד. גם את חסרה לנו אבל קודם כל הבריאות. יום נפלא שולחת לך
ענקקקקקקקקקק ומלאאאאאא
גדולות אוה
ת

למעלה