שלום לכל היפות שלי.....

שלום לכל היפות שלי.....

אני מתנצל שלא יוצא לי לכתוב לכן הרבה אבל אתן יודעות איך זה אנחנו עובדים עבודה אינטנסיבית ביותר אבל אני מבטיח שאם תשלחו מסרים אני אנסה לענות לכולן אתן יודעות שאני אוהב אתכן מאוד ומתגעגע - ניתראה בהופעות שלכן.... ביחו'ש
עם חיבוק ונשיקה !!

../images/Emo126.gif../images/Emo12.gif זה אביחי ? , ../images/Emo12.gif

למה הוא לא אדום ? , ולמה יש כינוי אחר ? .
אם זה אתה , סליחה . היי ביח . :)

../images/Emo141.gifזה לא הוא!!!!!

יאא מיזה??אביחי בכלל באדום ט'חחח זה לא הואא משעמם לאנשים בחיים נראלייי עם זה אביחי אז סורי
חחח אבל לא נראלי!!!

../images/Emo135.gifגם אני שמתי לב .. !

כככן נכון ! למה הוא נכנס מהמשתמש הזה ? O; לא נורא הוא יודע שלא התכוונו ושאנחנו אוהבות אותו :]

../images/Emo41.gif נופר חסרות מילים חח תיראי מה ביחוש כתב

הרבה זמן לא נכנסתי לפורום, אז לא לכעוס כי אני לומד ועסוק מאוד גם עם הלהקה, נכנסו להקלטות ובכלל עבודה אינטנסיבית בחודש האחרון.. אני יכול להגיד לכם שהולך להיות תקליט שלא מהעולם הזה.! ואני בטוח שתהנו ממנו מאוד.. מה חדש איתכן? איך החופש? איתי לפחות עמוס מאוד, אני בקרוב מסיים ללמוד שנה ראשונה, בעוד כ4 חודשים , בשעה טובה. וכל היום עם האהבה החדשה שלי , שהכל קרה ממש מהר ולא צפוי בכלל,(אני יכול להגיד שמממממש לא ציפיתי ולא חשבתי שזה יקרה ומאוד הופתעתי , זה רק מראה שהחיים מלאי הפתעות! מכל הכיוונים, רק צריך להאמין ולקוות והכל יהיה בסדר, עובדה ) אז אני אתכם המון! ומחכה לפגוש אתכם בהופעה הבאה תהנו לכם בחופש ושמרו על עצמכם בכל מקום שתיהיו. שולח נשיקות והמון אהבה אביחי לוי

למעלה