שלום לכל החיות סלחו לי אין לי זמן לקרוא את כל השירשורים, אז על מה מתדיינים ? ומה שלום כל הבליינים?
מ מיכל31 New member 27/10/02 #1 שלום לכל החיות סלחו לי אין לי זמן לקרוא את כל השירשורים, אז על מה מתדיינים ? ומה שלום כל הבליינים?
S sahr12 New member 27/10/02 #5 תקציר של מה???? אף פעם לא היית בגן חיות???????חחחחחחחח... מסיבה מדליקה הייתה.
ש שולינקה 27 New member 27/10/02 #4 מיאווווווווווו,,, עונה לך,,, שולי,, *** אחתק,, למה חיות,, למההה??????????? מה שלומך,, ומאד מקווה שאת שורדת את הלחץ,, שלא תתפרקי בטעות,,
מיאווווווווווו,,, עונה לך,,, שולי,, *** אחתק,, למה חיות,, למההה??????????? מה שלומך,, ומאד מקווה שאת שורדת את הלחץ,, שלא תתפרקי בטעות,,
מ מיכל31 New member 27/10/02 #6 מתאים לך חתולה המערכת החיסונית קרסה, הנפשית בדרך חחחח מה זאת´מרת למה חיות? לא הייתם בג´ונגל?
ק קרן קיימת New member 27/10/02 #8 אפרופו חיות... הגמל מת ! סיבת המוות נחקרת וכבר יש כיוון חקירה. ההלוויה נערכה אתמול בקרב המשפחה. פורום נשואים נשואות מתבקש לא להגיע לנחם. הנזק שנגרם לא יסולח.
אפרופו חיות... הגמל מת ! סיבת המוות נחקרת וכבר יש כיוון חקירה. ההלוויה נערכה אתמול בקרב המשפחה. פורום נשואים נשואות מתבקש לא להגיע לנחם. הנזק שנגרם לא יסולח.