שלום לכל החברים

GayBiker

New member
שלום לכל החברים

אחרי מספר ימי העדרות שבתי אליכם. נזכרתי בהמלצה על הסרט "And The Band Played On" וכרגע אני מתאמץ להשיג אותו. מי שלא מכיר את הסרט, שייקרא כאן: http://www.imdb.com/title/tt0106273 . למישהו יש המלצה נוספת על סרט בנושא HIV/AIDS (ולא "פילדלפיה", מבלי לזלזל בו)?

pozpaz

New member
אני שוקל לכתוב עכשיו תסריט..

הסרט כנראה יקרא " דונה, פרימה דונה" יסופר על הומו חולה איידס... זה קורע דמעות... אני זקוק לצלם / שחקנים / מפיקים / ממנים.. לכשיפורסם... תקבל המלצה

אני מאוד הייתי רוצה לראות..

את "ידיים קשורות" של דן וולמן (הבמאי) עם עידו תדמור וגילה אלמגור... מישהו ראה את הסרט?,או יודע איך משיגים את הסרט הזה..? שמעתי הרבה דברים על הסרט..!! (לא בהכרח טובים..) והייתי רוצה "לשפוט" בעצמי..!!!

Jony Jerusalem

New member
הסרט "אהבה קטלנית"

סרט חזק על נשאית שמספרת את סיפור החיים שלה ובטח יזכיר לכולם את מה שהם עברו בשלב כזה או אחר. הסרט קשה להשגה - ספריות וידאו לא קיים לצערי פעם שודר בטלווזיה אם תרצה, אני בגלל האתר השגתי עותק ואשמח לתת לך בהשאלה - שווה צפיה ולדעתי אחד הסרטים הטובים שיש ומשאיר גם אופטימיות ולא רק דברים רעים אם תרצה לקבל אותו צור קשר ובשמחה אתן לך אותו לצפות וגם אם משהו אחר מעוניין, בבקשה ג'וני

נוביקס

New member
המניע שלי להמלצה על הסרט-בפגישתנו האחרונה-

היה הפן האנושי שנגע בליבי עמוק פנימה והחיבור למציאות של יצירת העובדות,דבר מדהים ונדיר. בהקשר זה מן הראוי להביט ולקרא על האנשים המיוחדים המקושרים להיסטורייה הקולנועית של הסרט בעל התכנים העמוקים ,אשר הפריכו ,ניתצו ועדיין לוחמים בבורות הקטלנית רצ"ב לינק : http://home.cfl.rr.com/atbpo/ כמו כן אני ממליץ על הסרט " Zero Patience " בעל כפל-המשמעות וריבוי המשמעויות בסרט עצמו שתסריטו ,נכתב בהשראת הראשון ,אך קיים בזכות עצמו [ובעל היסטוריה פרטית משלו],נעלה מאין כמוהו בכל הקשור בעכבות,באיידסופובייה שלנו קהיליית הנשאים ובעוד אינספור עובדות[זכור לי שראיתיו בהיסטורייה הרחוקה]. חג-שמח ומתוק לכולם ושנה מוארת ומלאת-אהבה.
ממני אבי

Loki3

New member
לא סרט אלא ספר..

אם יש לך סבלנות לקרוא - The Farewell Symphony של Edmud White הוא אחת היצירות היפות ביותר שנתקלתי בהן בהקשר לHIV. זהו הספר האוטוביוגרפי השלישי של הסופר - הראשון תיאר את התבגרותו, השני את שנות ה20 לחייו בניו יור ונגמר בסטונוול. הספר הזה הוא בחלקו הראשון תיאור של חייו בניו יורק - מאמצע שנות ה70 עד תקופת האיידס - כולל תיאורים מאוד גראפים של סקס (החל משירותים ברכבת התחתית ועד מועדוני הSM.) ואז מגיע האיידס והדמויות - חבריו, מאהביו - אחת אחת נעלמות מהבמה. ואז הוא מאובחן כנשא HIV, והוא מספר על התמודדותו. בספר יש בעצם היסטוריה מאוד אישית של מגפת האיידס, וסגנון הכתיבה, שנע מתיאורים כמעט פורנוגראפיים לכתיבה לירית ולהומור הוא מאוד מיוחד. הערה - מי שרוצה לקרוא את הספר, עדיפה המהדורה הבריטית כי האמריקאית צינזרה קטע קטן אך משמעותי על התנהגותו המינית של המספר לאחר הגילוי.

אחד א

New member
מלאכים באמריקה,

אולי אחת הסדרות הכי מרגשות שראיתי, בכלל. אני זוכר את עצמי רואה את הסדרה הזאת לפני כמה שנים, והכל כל כך היה רחוק ממני - ניו יורק של שנות השמונים, איידס, ובכל זאת... ספק פנטזיה - ספק ראי של תקופה, ישבתי מהופנט. זה התקציר מויקיפדיה: Set in New York City in the mid-1980s, Act One of Millennium Approaches introduces us to the central characters. Louis Ironson is a neurotic, gay Jew who lives with his lover, Prior Walter, a man living with AIDS. When Prior's illness proves to be too much of a burden, Louis moves out. Meanwhile, closeted homosexual Mormon and Republican law clerk Joe Pitt is offered a major promotion by his mentor, the McCarthyist lawyer Roy Cohn. Joe doesn't immediately take the job because he is worried about his Valium-addicted wife Harper. Unknown to Joe, Roy is himself deeply closeted and has also contracted AIDS. As the seven-hour play progresses, Prior finds himself being visited by ghosts and angels who proclaim him as a prophet; Joe finds himself struggling to reconcile his religion with his sexuality; Louis struggles with his ideology and the contradictions within it that threaten to destroy his happiness, and begins a relationship with Joe; Joe's mother Hannah moves to New York to attempt to look after Harper only to befriend Prior after a failed attempt by Prior to confront Hannah's son; Harper begins to value herself and find strength she was unaware of; and Roy finds himself in the hospital, his only companions being the ghost of Ethel Rosenberg and his nurse, Belize, a former drag queen and Prior's best friend, who is meanwhile dealing with with Louis's constant demands for updates on Prior's health. It is deliberately performed so that the moments requiring special effects often show their theatricality. Most of the actors play multiple characters (e.g., the actress playing Prior's nurse also appears as the Angel). There are heavy biblical references and references to American society, as well as some fantastical scenes including voyages to Antarctica and Heaven, as well as key events happening in San Francisco and at Bethesda Fountain in Central Park.

למעלה