שלום לכל החברה...

גליה1974

New member
שלום לכל החברה...

נראה לי פורום לעניין אז אני אשמח לעצות. נפרדתי מחבר שלי לפני חצי שנה, למעט הודעת אס אם אס אחת לשני הכיוונים להגיד חג שמח לא דיברנו ולא נפגשנו. בזמן האחרון אני מתגעגעת אליו כל הזמן, כנראה בגלל שאני לבד, אין כמעט יום שאני לא רוצה להתקשר אליו ולדבר איתו ואני ממש מחזיקה את עצמי בכוח לא להתקשר כי אני יודעת שאנחנו לא מתאימים, אבל ממש קשה לי. האם מישהו היה במצב דומה? מה עושים איך עוברים את זה?

תגובה

אם את מתגעגעת אליו ואוהבת אותו, אתם מתאימים. יתכן שתתאימו יותר לידידות ולא לחברות. אין רע אם תתקשרי אליו כשתרצי, המדה שתתאימו היא שתקבע איזה קשר יצא.

Retaliation

New member
ברור שהייתי במצב הזה!

ואני חווה אותו עד היום... בדיוק כמוך! חומד, זה לא נעים. ובטח ובטח לא טעים. הזמן עושה את שלו, לאט לאט.. אבל זה עוזר. הזיכרון אמנם לא מרפה.. אך הכאב הולך ונעשה יותר קטן. גם לי אין אף אחת ואני לבד. יחד עם זאת אני לא נשאר בבית ויוצא לבלות, מכיר בחורות חדשות ולא פוסל אפשרויות. זה נכון, שיש לפעמים את התחושה הפסימית הזאת שאולי לעולם לא נכיר מישהו/י יותר טוב/ה ממה שהיה לנו. אך עדיין, עם כמה שזה קשה אסור לתת לחיים שלנו לעצור בגלל זה. אני לא אגיד שאני מרוצה שזה נגמר, כי אני לא. הייתי רוצה היום להיות איתה כמו אז. עצם הידיעה שזה נגמר ואבוד והיא לא תהיה שלי יותר, מקשה עליי. גם כשאני הכי מאושר בעולם, אני לא שוכח אותה. ואני בוודאי גם לא אשכח. אך כעת זה הזמן שלי (ושלך במקרה הזה) להמשיך את החיים שלנו מנקודת סיום הקשר. כי החיים צריכים להמשך. נכון, זה קשה. אבל נסבל. ועם האהבה הבאה זה יחלוף מעצמו. גם אני מאמין :) יאללה בהצלחה גליה.

גליה1974

New member
תודה לכל המגיבים...

כנראה שנהייתי מן דוב חורף כזה שלא יוצא ולא מבלה, לא נורא זה יעבור, יהיה בסדר בעזרת השם.

למעלה