שלום לכל הבנות

wali36

New member
שלום לכל הבנות

אצלי גילו את האנד' ( כפי שאתן מכנות) כבר משנת 2003 בגיל 37, וכמובן הגילוי היה מאוחר מידי, עברתי כל מיני תהפוכות לא כל כך נעימות בחיי ב 4 שנים האחרונות , אך לא היה, מי שיבין את הכאב שלי. וזה מאוד מעניין, שיש קהילה של נשים, ( אני משערת שמכל קצוות הארץ, וקשת רחבה של מקצועות) שיוצרות קשר כמעט יום יומי, ומה שמקשר אותן זאת מחלה . אני גאה בכם

מיכל235

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

את מוזמנת להצטרף אלינו

שלום וברוכה הבאה

באמת מה שמקשר בינינו זה האנדו.....ואולי זה מה שהופך את הקשר לכזה מיוחד מפני שאנחנו מבינות בדיוק מה עובר על כל אחת ...... כולנו היינו באותה נקודה ועברנו את אותם שלבים והמטרה של הפורום זה לעזור לכמה שיותר נשים שנתקלות בבורות מצד הסביבה אם במידע מנסיונינו או בתמיכה ועידוד......והרעיון העיקרי הוא לנסות להביא את המחלה למודעות כמה שיותר גדולה בציבור. שמחה שמצאת אותנו נשמח לדעת גם איך מצאת אותנו? נשמח לראות אותך פעילה איתנו בפורום

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo42.gif../images/Emo203.gif

שמחה שמצאת אותנו ואת יותר ממוזמנת להצטרף אל כוחותינו
אשמח אם תמלאי את הסקר בדבר הגעתך אל הפורום כאן. בנוסף, ראיתי את המסר שלך ואנסה לענות יותר מאוחר.

מישמש33

New member
ברוכה הבאה

אכן הקשר הוא אנדו' והמיוחדות במחלה הזו, אם ניתן לומר זאת כך, שמדובר בממחלה שלא רואים אותה, אנחנו נראות יותר מבסדר, אין סממנים חיצוניים וכל מה שמתחולל בגופינו הוא פנימי בלבד ולכן הרבה פעמים אנשים ואף נשים שאינן סובלות מהמחלה או לא באו במגע עם מישהי שחולה, לא יכולים להבין את עוצמות הכאב, את העייפות הכרונית ואת התשישות הנפשית שמתלווה אליה. בנוסף, הבורות בקשר לאנדו' הן בקרב אנשים והן בקרב הרופאים היא מזוויעה ורובינו אם לא כולנו כאן חווינו שנים של כאב וסבל שאף אחד לא הבין ולא נתן מענה רפואי ולכל אחת פה הסיפור שלה בהתקלות עם מערכת הבריאות. הבית המקסים הזה שהוקם כאן, נותן לי בכל אופן תשובות שלעניות דעתי לא אוכל לקבל באף מקום אחר באמיתיות של הדברים ובאובייקטיביות ובתמיכה מירבית ואין ספק שהכוח הנשי בא כאן לידי ביטוי במיטבו. המטרה ללמוד ולתרום וזה קורה כאן בגדול , מנשים שסובלות מאותה מחלה, שבעצם אף אחד אחר לא ממש מבין אותה. את מוזמנת להישאר איתנו ושיהיה יום מקסים.

../images/Emo39.gif ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

הרבה מאוד אנשים (כולל מקצועיים) אינם מבינים באנדו. וכן המחלה מקשרת בינינו כאן בפורום, מוזמנת להשתתף ולשתף. שרק תרגישי טוב

זואילי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מישמש כבר כתבה את כל מה שהיה לי לומר... גם אני מקבלת אותך בברכה, את תמצאי פה בית חם ותומך.

galim29

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

אנחנו גאות בעצמנו.... ברוכה המצטרפת לכוחותינו....

sivic10

New member
הפורום הזה באמת מיוחד

פתאום חשבתי על זה..זה לא רק שיש פה תמיכה בנשים עם מכנה משותף. זה כמעט המקום היחיד (!) שאפשר לקבל בו תמיכה. מדהים. תבורכו כולכן

ברוכה הבאה לבית שלנו

מסכימה אם מה שנכתב וחושבת כמו האחרות שהפורום הזה-ייחודו בזה שיש כאן תמיכה של נשים שחולות במחלה ורק הן מבינות אחת את השניה כי הן עוברות את אותו הדבר.

למעלה