שלום לכל הבנות

חופית 4

New member
שלום לכל הבנות

אני מחר צריכה לעבור את השאיבה. אני מאוד מפחדת מכל התהליך. מישהיא יכולה לכוון אותי קצת פחות או יותר אשמח. אני אמורה להיות בצום ממתי הצום מתחיל? אשמח אם תעזרו לי במהרה. תודה חופית.

יעל301

New member
היי חופית

מקווה שאוכל לעזור בצום את אמורה להיות שש שעות לפני השאיבה בכללי זו פעולה שמבוצעת בהרדמה מלאה ,אם ישנם כאבים לאחר השאיבה האחיות נותנות זריקה להרגעה מחזיקה לך אצבעות ומקווה שעזרתי

טליושה

New member
שלום חופית, אכן זה מפחיד לפני, אבל

מנסיון זה לא נורא כל כך. בסך הכל התהליך קצר יחסית. את מגיעה לאשפוז יום, מחליפה בגדים- האחיות שם יסבירו לך הכל. הולכת לחדר הניתוח. שם מרדימים אותך, גם שם אחות תסביר הכל, (פני ההרדמה). כך בבית החולים בו אני מטופלת ואיני יודעת אם זה זהה בכל מקום. נדמה לי שיש יותר מידע כאן למעלה, אולי בשאלות נפוצות. אבל בטח במשך היום יכנסו עוד נשים שיוכלו להסביר לך יותר טוב. את הצום צריך להתחיל בשעה 24.00 אני מאחלת לך בהצלחה, שיעבור בקלות, מחזיקה לך אצבעות.

אל71

New member
לגבי שאיבה

שלום חופית אני שאלתי את השאלה שלך לפני כמה ימים, ואני חייבת לשתף אותך שזה מאד משמח זה להיות בצד שאחרי, שיודע יותר. אז ראשית, תלכי לשאלות נפוצות, יש שם תיאורים ארוכים ומועילים של התהליך, בהם אני נעזרתי. בנוסף, אני אתרום לך קצת מהנסיון שלי. הצום (מאוכל וגם משתייה) צריך להיות של שש שעות לפני השאיבה, וזה כדי שלא יהיו סיבוכים בהרדמה (כמו הקאה). מתאשפזים בבית חולים וחשוב לשים לב שאם זאת הפעם הראשונה שלך בבית החולים, תביאי איתך טופס 17 מקופת החולים ותסדירי את הרישום בקבלה מספיק זמן לפני הזמן המתוכנן לשאיבה. בבית החולים מקבלים חלוק מצחיק, מיטה, ומחכים. התהליך קצר, כעשרים דקות, בהם נרדמים תוך זמן קצר מאד, ומתעוררים די בקלות תוך רבע שעה אחרי היציאה מחדר הניתוח. כנראה זו פרוצדורה די פשוטה, אבל יכולים להיות כאבים בבטן, וקצת דימום אחריה. שימי לב - אם את רגישה למשכך כאבים (כמוני) נורא חשוב ליידע את הצוות, ולברר שהם רשמו את כל המשפחות של תרופות להן את רגישה, כדי שלא יקרה לך מצב בו תתחילי להגיב באלרגיה מיד אחרי הניתוח. אחרי כמה זמן יתנו לך שתיה וסנדוויץ די טעים, כי את בצום המון שעות, שותים עוד ועוד, מקבלים נוזלים נוספים מאינפוזיה, ומחכים איזה שעתיים, ואפשר ללכת הביתה. בהצלחה!!!

חופית 4

New member
שלום לכל הבנות....

היום עברתי את השאיבה הראשונה ואני רוצה לומר לכל מי שמפחד שזה מזה בולשיט. אני מזה פחדתי לפני הכניסה לחדר ניתוח הידים רעדו לי עד שהמרדים הרדים אותי ולא הרגשתי כלום בקיצור אחלה סטלה שבעולם. שהתאוששתי אמרו לי ששאבו רק שש ביציות ואני התבאסתי חשבתי יותר. עוד יומים ההחזרה מקווה שיצא משהוא מהעניין. למישהיא מהבנות יצא ששאבו רק שש ביציות? זה נשמע לי מעט למרות שצריך רק אחד שיכנס. אשמח לקבל קצת עידוד תודה חופית.

פּוֹנְג

New member
למרות שזה נראה מעט, אל תשכחי שכל

מה שצריך זה עובר אחד שישתרש. מאחלת לך הפריות יפות החזרה קלה וטיפוס מהנה על הקירות עד לבטא החיובית
הערה טכנית קטנה - לשרשר יקירתי, לשרשר...
על מנת שלא יגמרו לנו מהר הדפים, וההודעות לא יברחו לעמודים אחוריים, אנחנו משרשרות הודעות שקשורות לאותו הנושא.

עינת ב6

New member
../images/Emo20.gifשמחה שאת אחרי...

הי חמודה! שמחה לשמוע שאת אחרי ושזו הייתה חוויה חיובית (יחסית כמובן!
) 6 ביציות זה יבול לא רע, היו כאן לא מעט בנות שנשאבו להן פחות ביציות וכאלה שרק אחת נשאבה ואותה אחת הביאה אותה בהפוכה והפכה לה לעוברון יפה שהשתרש לו...
מאחלת לך הפריות טובות, החזרה קלה והשתרשות מצויינת!!!
בהצלחה מותק!

lullikka

New member
את ממש לא לבד../images/Emo140.gifגם לי שאבו......

בפעמים קודמות-6 ו-7, ו-9 וגם אני חשבתי שזה מעט, אבל זה לא מעט, ואל תשכחי שזה גם תלוי במינון הזריקות שקיבלת, ושכל אחת מגיבה אחרת. אני יכולה לומר לך שאני מטופלת בבלינסון, ואני זוכרת גם מנשים רבות אחרות ששכבו לצידי אחרי שאיבה, וגם היבול שלהן היה פחות או יותר בסדר גודל הזה, וכששאלתי את האחות היא אמרה שהרופאים מעדיפים כך- מאשר למצוא את כל הפציינטיות שוכבות מאושפזות עם גירוי יתר...זהו מקווה שעזרתי, עודדתי ושגרמתי לך להרגיש שאת ממש לא חותרת לבד
ושוב אזכיר ואומר שאת צריכה רק אחד, יחיד ומיוחד שיהיה מוצלח וישתשרש לו ברחם שלך בבטחה לתשעה חודשים

חופית 4

New member
שאלה

רשמתי הודעה בעמוד הראשון,אני יכולה להבין למה הקפצתם אותה לעמוד השלישי זה פשוט חוצפה מצידכם. אפילו לא ענו לי על השאלה ששאלתי. מזה החוצפה הזאת. אם ככה מתנהגים בזילזול לכל שאלה שנישאלת אני מעדיפה לצאת מהפורום הזה וחבל. חופית.

נועם@בת

New member
אני קצת המומה מהתגובה שלך

סליחה, אבל שילמת בכניסה עבור מקום קבוע? כאשר רושמים הודעה חדשה היא דוחקת את ההודעה הקודמת אחורה. לכן גם ביקשתי ממך פעם אחת לשרשר, וביקשתי ממך פעם שניה לשרשר ואת בשלך, ממשיכה לפתוח הודעות. ההודעה שלך עברה לעמוד השלישי כי זאת הדרך של הודעות להדחק אחורה. השימוש במילה "חוצפה" לא היה במקום. להזכירך אף אחת לא חייבת לך כלום, ולא זכור לי שאת ענית למישהי כאן בפורום. מעניין שידעת לבקש עזרה אבל לרקגע לא עלה על דעתך להציע עזרה. לא מצאתי את שמך מתנוסס על אף הודעת תמיכה. לא טרחת לעצור לרגע ולקרוא הודעות של אחרות ולהגיב עליהן. אני חושבת שאת צריכה לבקש כאן את סליחת כולנו. אף אחת לא חייבת לענות לך, ואחרי התגובה שלך אף אחד כנראה לא תרצה לענות לך. אם מישהי כאן התנהגה בחוצפה וזלזול זאת את. נועם ~שבכלל לא תצטער אם תצאי מהפורום~

חופית 4

New member
תשובה

מה הכוונה לא עזרתי אף פעם לבנות. זה לא נכון כי כן עזרתי ועניתי לשאלות . בקיצור אני לא מעונינת לריב אם אף אחד בפורום ובטח בטח לא עם ההנהלה. אז אני מבקשת סליחה אם פגעתי בך במילה חוצפה. לא לזה היתה הכוונה תיהיה בטוחה. ולהבא אני מבקשת לא להקפיץ את ההודעות שלי בבקשה. תודה חופית.

נועם@בת

New member
יש אולי סיכוי שפעם אחת תשרשרי את

את ההודעות שלך? ביקשנו אותך כל כך הרבה פעמים לא לפתוח בכל פעם הודעה חדשה, אבל את משום מה מתעקשת בכל פעם להתחיל הודעה חדשה במקום לענות תגובה להודעה קיימת. לא אמרתי שמעולם לא ענית, אמרתי שבשבוע האחרון ידעת רק לבקש ולא לענות. אבל כשלא עונים לך את באה בטענות. כאמור אף אחת לא חייבת לך כלום, ואם את רוצה לקבל ייחס, את צריכה גם לתת יחס. ויחס כולל למשל להפסיק לפתוח הודעות חדשות כל הזמן אלא לשרשר הודעות (תלחצי על המילים הכחולות סופסוף, תקראי ותפנימי). אני מנסה להבין דבר אחד- מה זאת אומרת לא להקפיץ הודעות שלך
. אם אני עונה לך ההודעה קופצת. אני אמורה לא לענות לך???? נועם ~שהיא לא הנהלה, היא גולשת כמו כל אחת אחרת, ונעלבת כמו כל אחת אחרת~

פּוֹנְג

New member
אף אחד לא מקפיץ את ההודעות שלך

לעמוד השלישי (כמו שטענת בהודעה הקודמת) זה ב ד י ו ק ממחיש לך את חשיבות השירשורים. כי ההודעה שלך עברה לבד לעמוד השלישי על כך הודעה חדשה שנפתחה פה, הודעה אחרת עוברת עמוד.

למעלה