שלום לכל הבנות

שלום לכל הבנות

יש לי שאלה בנושא הטיפולים עם הפונדקאית אם אחרי 3 טיפולים לא מצליח להיות הריון, אפשר להחליף את הפונדקאית או שחייבים לגמור את כל הנסיונות שכתוב עליהם בחוזה? זה לא מה שקרה לי אבל אני רוצה לדעת מה לעשות אם זה יקרה. תודה רבה

בנדה1

New member
הי,

3 טיפולים זה בכלל לא הרבה ואי הצלחה לא מעידה על כלום. כמו גם שלהתחיל את הכל מחדש... תאמיני לי לא יתחשק לך... בעיקרון חייבים לסיים את מכסת הטיפולים הרשומה בחוזה. במדה ומבקשים לסיים זאת קודם זה נחשב להפרת חוזה וכרוך בהפעלת הסעיפים הנוגעים להפרת חוזה. זאת כמובן כאשר צד אחד מבקש לסיים את הקשר והצד השני לא מעוניין. במדה ושני הצדדים מעוניינים אזי אין בעיה. וכרגיל מנצלת את הבמה לשלוח ד"ש עם שיר לציצ.

מירבי*

New member
ההמלצה לבצע 6 נסיונות

באהבעקבות הסטטיסטיקה שמדברת על כך שבכל מחזור טיפול יש 25-30% הצלחה, פונדקאית שלא נקלטת ב-3 הפעמים הראשונות לא מוגדרת כלא פוריה או בעייתית, יש לזכור שגם זוגות שמנסים להיכנס להריון בדרך הטבע (יש כאלה?)לא תמיד מצליחים בחודש הראשון או השני שהם מנסים, כדאי להתאזר בסבלנות ולמצות את כל הטיפולים. בהצלחה

ובל נשכח שישנם עוד בעיות שצצות

שאפילו ההורים המיועדים והפונדי לא עולים עליהם מההתחלה, כמו טיב העוברים שלא תמיד עולים על זה רק לאחר כמה טיפולים, כך שהאשמה כלל לא שייכת לפונדי עצמה.

למעלה