שלום לכל הבנות

ayus

New member
שלום לכל הבנות../images/Emo140.gif

היי! אמממ... איך אתחיל? טוב אני פשוט אתחיל לכתוב.... לאחותי יש תסמונת טרנר. זו הפעם הראשונה שלי בפורום ולמען האמת אני לא יודעת למה לא הגעתי הנה מזמן.... מאז שאני שאחותי נולדה הורי ידעו שמשהו לא תקין עם אחותי, רק שלקח כמה שנים עד שעלו שזה תסמונת טרנר (אני מדברת על תחילת שנות ה- 80, שעדין לא ידעו בדיוק מה זה טרנר). היא עברה המון דברים, טיפולים, ניתוחים לא קלים, אך היום היא בחורה עצמאית למדי, יוצאת יום יום לעבודה, נוהגת וכמעט עצמאית לגמרי. אני לא מכירה חיים אחרים מלבד לגדול ליד אחות, שמוגדרת כ"חולה". זו לא הגישה שאנחנו, כבני משפחתה נוקטים כלפיה ואנו גאים בה מאוד. אני אשמח לשוחח עם עוד בנות טרנר, משום שעדיין לא ממש יצא לי להכיר בנות טרנר נוספות. אשמח גם לחלוק את החוויות שלי כאחות לבת טרנר. שיהיה לכולכן שבוע נפלא!

barbushi

New member
../images/Emo140.gifהיי וברוכה הבאה !!

איזה יופי שכבר כמה פעמים כתבו אחים או אחיות -תוכלי להכיר פה אותם .בת כמה אחותך? יהיה מצוין אם גם היא תכתוב.בנתיים-ברוכה הבאה והמון בריאות.!

ברוכה לפורום ../images/Emo24.gif

כבר כתבו כאן אחים/אחויות. וזה טוב מאוד כל הכבוד על התמיכה שלכם בבית . חשוב מאוד אם יש לך שאלות משהו לשתף - את מוזמנת לשאול הכל כמובן מקווה לשמוע מאחותך כאן בפורום . דרומית

היי

ברוכה הבאה ל
החם.איזה יופי שאת כותבת.אני מאוד שמחה שזאת הגישה שלכם במשפחה.אצלי במשפחה גם נתנו לי הרגשה שאני כמו כל אחד לא שונה ויכולה לעשות ולהשיג הכל בחיים.תמשיכי לכתוב וגם אחותך יכולה להצטרף אנחנו מאוד נשמח להכיר אותה.תמשיכי לכתוב ולעדכן

שלום לך וברוכה הבאה

אז הנה את מדברת עם בנות טרנר וכמובן ראת יכולה לשאול פה ולהגיד פה כל העולה על רוחך ולספר חוויות ולשאול עצות וכמובן גם אנחנו נשתף ונייעץ לך . אשמח גם עם אחותך תכתוב בנתיים סוף שבוע נפלא ערב נעים דלית

למעלה