שלום לכל האנשים

vbnaanbv

New member
שלום לכל האנשים

היתה לי הארה מישהוא קרא/ראה את ה'גל' / ה'נחשול'? אני מעלה על זה הצגה וכשקראתי את הספר קלטתי שזה ממש דומה למה שקרה עם אוכלי המוות של וולדמורט, מה שזה היה בהתחלה.... זה היתה קבוצה כמו ה'גל'.

HassiD

New member
בעקרון - נכון

אבל אין צורך לקחת דוגמה מהדוגמה, אתה יכול להשוות ישירות למקור (השואה) וזה יהיה אפילו קרוב יותר (ע"ע טוהר הגזע...)

Superboi

New member

אכן קראתי

זה מאוד דומה כי העקרון הוא אותו עקרון. כל קבוצה שרוצה כוח, מקבלת את הכוח ורוצה לשמור על הכוח שלה בכל מחיר- בסופו של דבר יהיו דומות לחבורת אוכלי המוות וולדמורט. אבל זה לא בדיוק הייתה קבוצה כמו הגל כי אחרי הכל הקבוצה של הגל קיבלה את הכוח בצורה מאוד רנדומלית ואוכלי המוות כן בחרו מה הם רוצים להיות ואיפה הם רוצים להשתייך. אגב, הסוף של הספר הזה היה פשוט מטורף.

Mor L

New member
דווקא הוא בול המורה שהייתי רוצה ללמוד אצלו

ל"נחשול" המורה שלהם אחד שלא מפחד משום דבר ומעביר את המסר בצורה הבוטה והאכזרית ביותר כדי להעביר את הערכים של הדבר הנכון והצודק בכל מחיר
הוא לוחם אמת וחופש ויעשה הכל כדי שהצדק והטוב יחזרו לעולמנו

לדעתי הוא אידיוט

שלא קלט ישר בהתחלה למרות שהזהירו אותו שיש דברים מסוכנים שלא משחקים בהם. נכון שהכוונה שלו הייתה טובה ודרך העברת המסר בסוף דרך השוק שהוא נתן לתלמידים עבדה. אבל באמצע נפגעו כל כך הרבה אנשים והיה סיכוי מסויים שהוא לא יצליח לעצור את הסחף, הוא נכנס בעצמו לתפקיד וכמעט איבד שליטה לגמרי אלמלא הילדים ששמו לו מראה חדה מול הפנים הוא לא היה עוצר.

Mor L

New member
אני ראיתי את ההצגה

ושם הוא היה בשליטה לגמרי בספר התלמידים עצרו אותו?

Mor L

New member
תודה רבה על הקישור!

אף פעם לא ידעתי שעשו גם סרט!

למעלה