שלום לכל האנשים!!

Nagini Potter

New member
שלום לכל האנשים!!../images/Emo165.gif

בעקבות שיחת אייסיקיו מעוררת השראה עם מוריה, החלטתי שהגיע הזמן! אני פותחת שרשור היכרות רשמי (זה שאנחנו מכירים כבר הרבה זמן לא צריך להפריע לנו), כי עכשיו כשאנחנו רק איזה ארבעה אנשים בפורום אפשר באמת לקרוא את כל ההודעות על כולם עד הסוף.. וגם יש כל מיני שאני לא בטוחה אם הם בפורום או סתם עברו פה וברחו, אז.. אז! זהו שרשור היכרות רשמי, תכתבו פה או שאצלי במוח אני אזכור אתכם כאנשים שלא מהפורום (אני לא אעשה את זה בכוונה, פשוט הזיכרון שלי לא משהו) אז.. שכל אחד יכתוב את השם, גיל, מקום מגורים, בלה בלה... דמות אהובה, ספר אהוב (מהסדרה), או סתם ספר, צבע אהוב, מאכל אהוב, ציטוט אהוב, וכל השטויות שתמיד שמים בשרשורים כאלה, וכל מה שאתם רוצים שיידעו עליכם פה..... אני אכתוב הודעה אחר כך, אני רוצה לראות מה אתם כותבים... ^^ לי זה לא יקרה Nagini Potter

Silver Fox

New member
../images/Emo41.gifמגיבה../images/Emo41.gif../images/Emo82.gif|הילה|

שם: לילך וויזלי/איסתיל נשואה ל: יוגי, יאמי (התחתנתי איתם שלשום!), סמיילי, אד, איקיס, אקסימילי, חצצי, פיזבן וג'ורג' וויזלי. גיל: 11 מקום מגורים: כפר סבא הקטנה והמשעממת דמות אהובה: אקס (כשהוא בגוף של בנאדם כי אז הוא מתחיל לעשות בלאגן) ומרקו ספר אהוב: ספר 10... זה ספר כל כך חמוד! ימ פם פם. ציטוט אהוב: ספר 16, טוביאס נתקע באסלה
מאכל אהוב: פיצה צבע אהוב: כחול דברים קטנים וחמודים שאני אוהבת: סרטים מצוירים, שטויות ופיצולי אישיות תחביבים שלי: להיכנס אלף פעמים ביום לאתר של ערוץ 6 ולהזיל קצת ריר על תמונות של יוגי ויאמי
, לגלוש באינטרנט בלי לעשות בו שום דבר, לצרוח שאני שונאת את הביצפר ולקשקש כל מיני כתובות על הלוח שנה איי סי קיו: 00000000, מהסיבה הפשוטה שאין לי אחד כזה.

RaistGirl

New member
*מאושרת שנתתי לך השראה*

שם: מוריה גיל: עוד חודשיים פחות 6 ימים 15 מקום מגורים: (אתם לא מכירים) שדי אברהם (מקום דפוק בדרום הארץ... זה המקום היחיד בנגב שאני שונאת) כיתה: ט' בית ספר: "הבשור" (אני מקווה שזה ישתנה בקרוב) דמות האהובה: המממ... כל האנימורפס? ספר אהוב: השבוי סתם ספר: ארטמיס פאול, הנסיכה הקסומה (אבל יש לספר סוף דפוק), סיפור בלתי נשכח (ספר ממשששששששששש יפהההההההה) סרט אהוב: הסיפור שאינו נגמר, גרין מייל (המלצה: אל תראו סרט ואז תקראו את הספר, זה הורס הכל... למרות שזה יותר טוב מלקרוא את הספר ולראות את הסרט כי אז זה יותר הורס...) צבע, מאכל: אני באמת חייבת לכתוב את השטויות האלו? ציטוט אהוב: ההההממממ.... הו. דרמה. (זה אמור להיות מודגש ולא עם מרכאות) אני שונאת אנשים שמנצלים אנשים אחרים... אני שונאת אנשים שלא מקשיבים למה שאת אומרת אני שונאת את אלו שגרים במועצה אזורית אשכול אני אוהבת את יעלוצ'קה שמגיע לה מזל"ט ענקי ונזיפה גדולה על זה שהיא לא אמרה לי שום דבר על היומולדת שלה אני אוהבת לקרוווווווווווווווא והרבההההה וכנראה שאם אני אהיה לבד בחודשים הקרובים כדאי שאני אביא איתי ספר לביצפר... (לא אל תשאלו) שנה הבאה אני אהיה במגמת ביולוגיה אני בטח הבנאדם המשעמם ביותר בעולם ביי ביי

Nagini Potter

New member
כל עוד אני בסביבה, את לא הבנאדם הכי

משעמם
טוב, עכשיו אני!! שם: יעלי גיל: 15 וחמישה ימים!! ^^ מקום מגורים: עמק יזרעאל כיתה: ט' דמות אהובה: אני אוהבת את כווווולם!! ג'ייק הוא הכי חמוד כי אני הכי אוהבת אותו, אבל גם מרקו מה זה חמוד כי הוא מצחיק ו... טוב... וחמוד, אבל גם אקס חמוד כי הוא קצת דביל מתנשא כזה, ואת קאסי אני אוהבת כי אני הכי מזדהה איתה, למרות שאני דווקא הכי דומה לטוביאס (שמתי לב שזה באמת נכון, רק אחרי שיצא שאני טוביאס בשאלון "איזה אנימורף אתה" שמישהו פרסם פה, עד אז לא חשבתי על זה..), אז גם את טוביאס אני אוהבת. ברייצ'ל אין משהו ספציפי שאני אוהבת, אבל גם אותה אני אוהבת. ספר אהוב: הרבה הרבה! אני אגיד כמה - הסיפור שאינו נגמר (הסרט הוא חרפה! תועבה! בושה למין האנושי! תאכלו מעיים ותמותו!), הארי פוטר (ולגבי הסרט - כנ"ל כמו לזה של הסא"נ, אבל לא כזה קיצוני), אנימורפס, הנסיכה הקסומה (ראית את הסרט? אני ראיתי קודם את הסרט, וממש התאהבתי בו!!
ואז קראתי את הספר, והספר היה אפילו יותר טוב והצטערתי שלא קודם קראתי את הספר ואז ראיתי את הסרט... ולא יודעת, אולי בגלל שאני ראיתי קודם את הסוף הקוצ'י מוצ'י של הסרט [למקרה שלא ראית אותו - בסרט אין את החלק האחרון, המבאס, הוא מסתיים בזה שכולם בורחים מרוצים מהטירה, ואז יש את הנשיקה של וסטלי וזאתי, שתיארו אותה כמו שבספר תיארו את הנשיקה שלהם] אז קיצר - הסוף של הספר היה לי משעשע כזה, אבל גם השאיר סוף מספיק פתוח כדי שאני אוכל להשלות את עצמי שזה נגמר טוב. אז אני מרוצה.), ועוד ספר - יש ילדים זיגזג, שזה ספר טיפה מוזר. ובדיוק שלחתי את אמא שלי להביא מהספריה את ארטמיס פאול (זה ארטמיס, נכון?), ועכשיו אני אקרא גם את סיפור בלתי נשכח, בהמלצתך... (זה היה שם של ספר, נכון?
) אני שונאת אנשים אנוכיים, עצלנים, סנובים, גזענים, וקיצר - כל מה שאני מנסה לא להיות אני מתעצבנת נורא מהר כשמתעלמים ממני אני אוהבת לקרוא ולראות טלויזיה ולשחק בסימס ולדבר עם חברים באינטרנט, ולהיות חברים, אבל לא יותר מדי, כי אני קצת מתבודדת כזאת... (כבר אמרתי שאני הכי דומה לטוביאס? כן, זה חלק מזה) טוב, זה הכל להיום, מקווה שלא נרדמתם...... לי זה לא יקרה Nagini Potter

אנשובי

New member
רעיון טוב

השם שלי מאיר בן אלישע, אני בן 15 מפתח תיקווה (עיר הפשע והרשע) אין לי דמות אהובה :\ גם אין לי ממש ספר אהוב :\ זה לא אומר שאני שונא אנימורפס נכון? אני כתבתי קצת אני יודע... לפחות תיסתפקו בתמונה שלי

Silver Fox

New member
מואהאהאהאהאה!!../images/Emo26.gif../images/Emo82.gif

הוא ישתלט על העולם ויאכל לכולכם את המוח!!

RaistGirl

New member
היא סובלת מתסמונת הברוקולי

שנובע מצפית יתר של פרק בפאוור פאף גירלז שבו הברוקולי מנסים להשתלט על העולם!

אנשובי

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo3.gif

גם אני רוצה להצתרף לשירשור תמונות המזעזע הזה...

למעלה