שלום לכל בהנות

mayamkl

New member
שלום לכל בהנות

עוד מעט פסח מתקרב שיהיה לכן חג שמח אתם יודעות איפה אתן עושות?האם יש בנות שעברו כמוני ומה עשיתן? אני לקראת מעבר לדירה משלי עד היום האבא של ביני לא יוצר איתו קשר אפילו לא רואה אותו לא מתעניין כיום הוא עם חברתי לשעבר שלי ביחד מזונות זה בתהליך עהוא עוד לא אגיב בכלל על התביעה כשאר הוצאתי את דבריי הוא אמר אמר להוריי שהוא רוצה לעשות הסכם ושאני אבטל את התביעה הוא רוצה לתת 1000ש"ח לחודש וזה לא מספק בכלל כי יש המון הוצאות אני לבד כל הזמן אין לי חברות בכלל ואין לאן לקת את הילד כדי שיחק עם ילדים הוא מאוד חברותי רק בגן הוא משחק התקופה הזאת מאוד לא קלה בשבילי עד היום הוא מתעורר הרבה בבכי

שלום מאיה.

כמה זמן אתם פרודים / גרושים? בן כמה ביני? מאיפה אתם? 1000 שח מזונות זה מאוד מעט - כיום הסכום על מזונות לילד אחד עומדים על כ-1600 שח.

היי מאיה

אני מבינה את כאבך על בנך ההצעה שלי זה להיות כמעט כמו כולנו גם אמא וגם אבא, הרבה חום אהבה. בקשר לעיסוקים איני יודעת היכן את גרה אצלנו יש משחקיות וחוגים דרך הרווחה לילדים ללחד הוריים, הייתי מציעה לך לבדוק ברווחה במקום מגורייך. בקשר לתביעה אני לא חושבת שאת צריכה לוותר לו בשום תנאי, שבית משפט יחליט כמה עליו לשלם, וכמו כן לעשות הסכם הסדרי ראיה לילד ושבית משפט יאלץ אותו לעמוד בו. בהצלחה

m i c h a l i

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני לא הייתי מסכימה להסכם שכזה. כפי שכבר אמרו לך כאן, מינימום מזונות לילד זה בהחלט יותר מ 1000 ש"ח בחודש. אני מבינה שהתחלת כבר בהליכים של תביעת מזונות. אל תסכימי לבטל את התביעה. ומה עם הסדרי ראייה? האם גם הם עדיין עומדים לדיון? את יכולה לטייל עם הילד בגנים ציבוריים בשכונה, הרבה אימהות נמצאות אחה"צ עם הילדים בחוץ. אני בטוחה שאם תגיעי לשם באופן קבוע תמצאי חברים חדשים לבנך וגם לך
שולחת לך
לחיזוק

mayamkl

New member
תגובה

יש בנתיים רק למוזנות תאריך לדיון להסדרי ראיה אין כי גם עכשו הוא לא מתעניין בו לא רואה אותו בכלל הוא רוצה פתאום לקחת אותו לגמרי והוא החליט שיש לו עורך דין ואין לו כלום הוא גורש לדעת לאיפה אני עוברת ועם מי ואני לא חייבת לו דין בחשבון פען הוא אומר הילד לא שלו ופתאום כן שלו בנתיים אין לי גרוש ועוד לא קיבלתי ממנו כלום ולהוריי קשה לממן אותנו

m i c h a l i

New member
אני לא מאמינה שיפסקו לילד מזונות

מבלי לפסוק גם הסדרי ראיה. אם הוא רשום כאבא של הילד זו זכותו המלאה להיפגש איתו באופן קבוע וסדיר וכן גם זכותו של הילד. אני מצטערת אבל את כן חייבת לומר לו לאן את עוברת אם את עוברת עם הילד שלכם. שוב, זו זכותו המלאה גם אם הוא לא משלם מזונות.

mayamkl

New member
מיכלי אף אחד לא מנע ממנו לראות את

בנו אבל לא מוכנה שיבוא כאשר מתחשק לו, פעם כן פעם לא ופעם למה לו. גם צלצלו לו מהמעון של בני לעשות לו יום קבוע והוא בכלל לא הופיע. יש לו בינתיים בכלל צו הרחקה מהמעון ומהבית שלי שאליו אני עוברת מחר.אני הייתי אצל הורי עם הילד 6 שבועות והוא אפילו לט טרח להתענין או להביא חבילת חיתולים. אני גרה ליד הקניון ואם יש אמהות צעירות בגילי אשמח ליצור קשר. מאיה

למעלה