שלום לכלם, חדש כאן

modeler

New member
שלום לכלם, חדש כאן

ויש לי 2 שאלות: אני מתכנת C, יש לי פרוייקט של בניית אפליקצייה בינונית ב -WINDOWS אצטרך לשלב ACCESS ו EXEL ומעונין לשמוע מאנשים עם נסיון: - כאחד שלא מכיר OOP , איזו דרך הכי מהירה להכנס לזה, מבחינת היקף לימוד וזמן?(VC++, VB וכו') - בהנחה שאני אעבור ל VC++ ,חוץ מהאינטרנט, האם יש ספרים שמשלבים לימוד OOP לחדשים בזה ולימוד של Visual studio? (זה כרגע מה שיש לי...) תודה מראש

vinney

Well-known member
לפי מה אתה בוחר שפה?

כל דרך היא מהירה מספיק כדי להכנס לזה, השאלה היא איזו דרך תתן לך תוצר הכי טוב במינימום השקעה. על זה אי אפשר לענות ממה שנתת לנו

modeler

New member
שאלה טובה

בעיקר כי זה נראה לי טבעי למעבר מC וגם כדי לא להיות מוגבל בעתיד רק לסביבת MS (בגלל זה VB נראה לי פחות רלוונטי) הספרות שיש כיום מתעסקת ב .NET ולא ברור לי (משיקולים מעשיים) אם לאפליקצייה של GUI ב WIN שצריכה לעבוד מול ACEESS או EXEL ה .NET לא יהיה קצת ל'התברבר'? הערות והמלצות (גם על ספרות טובה בתחום) יתקבלו בברכה ...

vinney

Well-known member
אין שום קשר בין GUI למסד נתונים

אתה צריך לחלק את הפרוייקט שלך לLAYERים נכונים. בשביל GUI - תצטרך להשתמש בספריה כזאת או אחרת, בפורום שפות תכנות יכולים להציע לך כמה חלופות, פרט לNET, שיהיו יותר פורטביליות, אם יש כזאת דרישה. קישור למסדי נתונים, לעומת זאת, זאת חיה אחרת ולא קשורה, וגם לזה יש אינספור כלים. אתה צריך להבין ששפה זה נגזרת מפלטפורמה, אתה קודם צריך להחליט אם אתה הולך על NET או על משהו אחר, ואז לבחור שפה בה יהיה הכי נוח לממש את מה שאתה צריך. תנסה לנסח לעצמך קודם כל דרישות שאתה צריך לעמוד בהם, בינתיים אתה סתם מתברבר נראה לי.

למעלה