שלום לכלם. זו אני DDNL

DDNL37

New member
שלום לכלם. זו אני DDNL

המחשב שודרג ואני לא מצליחה להכנס עם הכינוי המקורי אז הוספתי את המספר 37 (גילי המתקדם...) אז ככה- ביום שני הוחזרו לי 4 עוברים (וזאת לשמחתי הרבה!!! כי בטיפול הקודם לא היו כלל עוברים. הפעם אני נחה פחות כי השכיבה שגזרתי על עצמי למשך 4 ימים בטיפולים הקודמים הוציאה אותי משיווי משקל . כעת ברצוני להציג מספר שאלות ואודה לכל תשובה: 1.אני אמורה להמשיך עם הפרדניזן עד יום שבם ולהפסיק. הבעיה היא שאני לוקחת 2 כדורים ליום וקראתי שקוטיזון מפסיקים בהדרגה-אז אם משהי לקחה ותכל לומר לי איך הפסיקה אני אודה לה. 2.כל עוד לא הוכח אחרת אני מתיחסת לעצמי כהרה בעיקר במה שקשור לאמצעי זהירות . בעוונותי ובעוונות ההורמונים אני מודה שאני נזקקת מדי פעם לאפליציה. האם מותר לפי מיטב ידיעתכן במצב של אולי אולי אולי הריון? 3. אני מקבלת כל יום גסטון. האם משהי נסתה לשלב זריקות ברגל? זהו לבנתיים. לא הספקתי לעבור על ההודעות אז אם משהי הרתה איחולי .

מרב.

New member
דידי יקרה

קודם כל, וזה בעצם מה שאני רוצה לומר- הרבה הצלחה, הלוואי שארבעת העוברים האלו יהיו האחרונים שתצטרכי להפיק מחוץ לגופך. שאחד או שניים ישתרשו שם בניחותא ויבעטו בך תשעה חודשים תמימים. אשר לאפילציה- גם אני עושה לא מעט, ואני לא ממש חושבת שזה מזיק אם את בהריון, אבל מעולם לא עשיתי בשבועיים של ההמתנה- לא יודעת להסביר. הייתי מחכה עם זה עד שתגיע התשובה החיובית ומתייעצת עם הצוות. מבינה את הצורך באפילציה, אבל נראה לי שבינתיים עדיף להתרכז בנסיונות שכנוע לעוברים, להעיף הרבה אהבה וליטופים לבטן... מחזיקה לך אצבעות, דידי, מרב

yaelhul

New member
היי דידי

ראשית - מחזיקה לך אצבעות לקליטה של אחד או מקסימום שניים. שנית - למיטב ידיעתי אין שום בעיה עם אפילציה, רק שלא רצוי להשתמש בחמרים המרדימים (אמלה) ובחומרים המונעים צמיחה אחרי (כל מיני ג´לים כחולים - ירוקים זוהרים). אנחנו הרי לא יודעות בוודאות אם המולקולות של החמרים האלה מספיק קטנות כדי לחדור ולהגיע עד לעובר או לא. הייתי נזהרת, כמו שאסור למרוח קרמים שונים נגד פטריות, למרות שזה מקומי... שוב בהצלחה יעל

אולה *

New member
הי דידי!

ברוכה השבה אלינו
משנה שם-משנה מזל, אה? נקווה שקשיי הכניסה למחשב (=> שינוי השם) יניבו תוצאות, ובקרוב!
אולה.

היי דידי

אני מקווה כל כך שהפעם היא הפעם... לגבי השאלות שלך: 1. גם אני שאלתי בזמנו לגבי הסטרואידים (אני קיבלתי 2 כדורים של דקסמטזון) אמרו לי שזה נכון שצריך להפסיק באופן הדרגתי, אבל הכמויות שאנחנו מקבלות הן כל כך קטנות ולכן זה לא משנה. בכל מקרה, ברגע שאמרו לי להפסיק לקחת אותם (אחרי הבטא החיובית) החלטתי להפסיק בהדרגה. יום אחד עברתי לכדור אחד, יום אחד לחצי ואז הפסקתי לגמרי. 2. אין לי מושג לגבי אפילציה. אולי כדאי לשאול רופא (או לחכות שבועיים ואז לגלות שאסור לעוד 8 וחצי חודשים...) 3. גם אני קיבלתי גסטון בכל יום. לא הזרקתי מעולם ברגל. אני מקווה שאת מחממת את האמפולה לפני ההזרקה כי זה עוזר מאוד להמנעות מפלולות כואבות אח"כ. מחזיקה אצבעות חזק חזק חנה

טביקאט

New member
דידי-

קודם כל- המון הצלחה במחזור הטיפולים הזה. מקווה שיהיה אחרון! לגבי הפרדניזון- הרופא שלי בזמנו ביקש שארד בהדרגה- בדיוק כמו שהתחלתי בהדרגה- יומיים כדור אחד, יומיים חצי כדור וזהו. מחזיקה לך אצבעות- טביקאט

נועם@בת

New member
שבקרוב תהיי DDNL+1 ../images/Emo8.gif

וואו, 4 עוברים זה המון יחסית לפעם הקודמת, נקווה שאחד או שניים ירגישו אצלך כך כך נוח, וישארו עוד 9 חודשים. כמות הקורטיזון שאת לוקחת היא קטנה במיוחד, כך שאין כאן אפשרות להדרגה. לא התנסיתי בגסטון, אבל זאת זריקה שיכולה לכאוב, ולא מומלץ להזריק לרגל כי הרגל כולה יכולה לכאוב לך. תזריקי לישבן, ותחממי את החומר לפני ההזרקה. מחזיקה לך אצבעות, שלי ושל החתולים. מחכה לשמוע בשורות טובות.
נועם

נטאשה

New member
דידי יקרה ../images/Emo25.gif

בתור בת 37 בעצמי... מאחלת לך שהפעם יקלטו החבר´ס לפחות חלקם, אנחנו לא דורשים הרבה נכון??? אין לי תשובות לשאלותייך לגבי השכיבה, גם אני נחתי ארבעה ימים בפעם הקודמת ובפעם הבאה החלטתי לנוח הרבה פחות ולנסות להתייחס לכל העינין קצת בפחות תשומת לב שמשגעת את המוח לנסות ללכת על קוליות וראינו שגם ככה זה מצליח - ראה ערך דארמה. בהצלחה דלית

רומי 007

New member
דידי

ברוך שובך. אני הפסקתי היום את הפרדניזון בבת אחת, לא ניתנו לי הוראות אחרות. המינון הוא כה נמוך שאין סיבה לתופעות לואי. אפילציה - לא עושים בהריון אז לא הייתי עושה גם בימים אלה, פשוט כדי לכבד את התקווה (אפשר לחזור לימי האדם הקדמון ולהשתמש זמנית בפינצטה..) ולגבי הגסטון - אני מקבלת עוית מהמחשבה להזריק את זה ברגל (אבל ככלות הכל אני לא הדוגמה לאומץ לב פה בפורום). אני רק אזכיר לך שגסטון מזריקים לאחר חימום האמפולה משך 15 דקות בכף היד לפני ההזרקה ושכדאי אח"כ לעסות את האיזור (אני הייתי עושה מקלחת חמה על המקום כמה דקות). יקירתי - שיהיה בהצלחה, תזכירי לי באיזה בי"ח את מטופלת?

dd שיהיה בהצלחה

שמחה לראותך במצברוח אופטימי כזה. בהחזרה האחרונה שלי משיח בפרוש אמר לי מנוחה יומיים אבל לא שכיבה, והפעם אני עושה פשוט הכל בלי שום נקיפות מצפון. בעיני תעשי לפי מה שאת מרגישה - זה המדד הכי טוב. אם את חושבת שאח"כ תתיסרי בגלל משהו שעשית - אל תעשי אותו. המון

את בהריון עד שלא הוכח אחרת . D-:

יש לך ארבע חבר´ה ברחם כרגע ולכן את בהריון. מחזיקה אצבעות הכי חזק שבעולם כדי שמישהו מהם ישאר וישתרש ויראה את עצמו בבדיקת הדם הבאה. אמן. אני יכולה לענות רק על חלק מהדברים שנאמרו. אין לי מושג לגבי פרדניזן. אבל לגבי גסטון שקיבלתי בפעם האחרונה אני לא יכולה לומר שחרגתי מהמיקום בטוסיק. וכמה שידוע לי לגבי אפילציה ושאר טיפולים קוסמטים כולל תיספורות צבע וכדומה, מותר בזמן הריון. הרי את לא רוצה שהצרחה הראשונה של התינוק שלך תהיה בגלל שהוא ראה אותך. נכון?
בהצלחה. סאני.

למעלה