שלום לכלכן

DDNL

New member
שלום לכלכן

המון זמן לא כתבתי כי המחשב שלנו עובד כשמתחשק לו. אז החלטנו לשדרג ואני מחכים לחלקים. אז היום היה לו יום של רצון טוב והוא עובד. אני זקוקה לעצתכן בעניין זריקות. ישבני המחורר ידע כנראה כבר יותר מדי זריקות (כולל גסטון) אתמול ביום ההזרקה הרביעי לטיפול הנוכחי לאחר שהוזרק לי פוסטימון האחות אמרה לי שכל האיזור קשה וגבשושי ויש בעיה להזריק. אחרי כל זריחקה יש דימום מקומי. כנראה שהמקום לא נרפא עוד מהגסטון של הטיפול הקודם. אני לא יודעת מה לעשות. היא הציעה למרוח פולידין שיחמם את המקום ,אךבעבר הוצע לי לקרר ואני ממש לא יודעת מה לעשות. על הכאב העצום בזמן ההזרקה (שכנראה נובע מרגישות המקום כי בעבר לא כל כך כאב) אני מתגברת אבל אני חוששת מכך שאולי פשוט לא יהיה לה איפה להזריק. אגב האם פוסטימון כואב יותר מפרגונל?באילו מצבים מעדיפים לתת אותו ולא פרגונל? ובעניין אחר-סאני היקרה-אני כולי תפילה שהדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר.

תודה נשמתי ../images/Emo25.gif

על התפילה ועל מה שבלב. הלוואי ובאמת... אבל אני כבר הספדתי את ההריון הזה, עם כל הצער והכאב.
בעניין הטוסיק: מישהי פעם כתבה לי על תרופה ממש טובה שמורחים וזה מקל על הכאב, על שטפי הדם ועל הגבשושים והיא המליצה על כך בחום. אני ממש לא זוכרת מי זו הייתה או מה שם התרופה, אבל אני ממליצה לעשות חיפוש על המילה גסטון ואולי תמצאי ותנסי אותה ואז זה יעזור לטוסיק. גם הטוסיק שלי נמצא בבעיה מהגסטון, אבל אני בטוחה שאפשר להזריק לו שוב מה שרוצים למרות שהוא מעט כואב. תרגישי טוב. סאני.

yaelhul

New member
היי דידי, אני יכולה לענות לך רק

לגבי הפוסטימון - לי הוא לא כאב יותר או פחות מהפרגונל. לי נתנו אותו מא שגילו שאני פוליציסטית והוא היה עדיף מהפרגונל לדעת הרופאים. איתו ייצרתי פחות זקיקים, אבל הם היו אחידים ויפים. מצטערת לשמוע על ישבנך הדווי. את הפוסטימון ניתן להזריק תת עורי לבטן - אולי זה יתן לישבן מנוחה למחזור הטיפול הקרוב? שיהיה קל חמודה, והכי חשוב - בהצלחה. יעל

רומי 007

New member
דידי, מה שלומך?

אני גם מזריקה פוסטימון (= מטרודין) לזרוע, כל יום ביד אחרת ולפעמים בישבן. זה מאפשר להחליף את מקום ההזרקה אחת ל-4 ימים. עוזר? פרגונל לא ניסיתי אבל פוסטימון פחות כאב לי ממנוגון.

נועם@בת

New member
מזל שהמחשב מרשה לך לראות אותנו

מידי פעם. ´תגעגנו כבר. לא יצא לי להזריק פוסטימון אבל תסתכלי היטב מה כתוב על האריזה. אם זה תת עורי אפשר להזריק לבטן, ואם תוך שרירי אפשר להזריק לירך. תבקשי מהאחות שתראה לך, או שתזריק לך. נורא חשוב לא להתנגד ולא לעצור את הנשימה כדי לא ליצור התנגדות שיכולה להכאיב. מנסיון, אחרי זריקה לירך יכולים להרגיש יום או ימיים כאב כמו אחרי מכה, אבל זה עובר בלי להשאיר סימן. אני הזרקתי קוקטייל פרגונל+גונל לירך, וגם את הכוריגון. מאחר והזרקתי לעצמי ואני כבר נרקומנית ותיקה- זה ממש לא כאב. פרט לתחושת המכה ביום שאחרי. אבל לעומת שפע המכות והסימנים הכחולים שממילא אני צוברת על הרגלים זה היה זניח. בהצלחה נועם

למעלה