שלום לכלום, עזרה בituns

hazilume

New member
שלום לכלום, עזרה בituns

אני בקרוב עומד להיות בעליו של איפוד 20 gb וביתניים אני מכין את השטח... כשהאיפוד יגיע אני רוצה לסדר בו אתה שירים לפי אמן---אלבום---שם שיר השאלה היא איך אני עושה את זה.. האם אני שם את כל השירים בi tuns והוא כבר יסדר את זה? או שאני צריך לעשות משהו מיוחד? (חוץ מלסדר לכל שיר של איזה אמן הוא ומאיזה דיסק הוא... אגב יש תוכנה לעשות את זה או משהו?) תודה מראש חברים

finding nemo AB

New member
תתחדש על הקנייה

עם השירים שלך עצמם מכילים את כל הנתונים אז איתונז יסדר את זה, אם זה שירים בלי נתונים או נתונים חלקים היו לך בעיות. אם השיר הוא מדיסקים מקורים לא אמורה להיות לך בעיות, אם הוא לא חוקי אז מין הסתם לא כל הפרטים היו שם והפרטים שהיו לא בטוח נכונים. דרך איתונז אפשר לערוך את הנתונים האלה. אבל משהו אחד אני לא מבין, למה אתה נכנס לזה עכשיו עם עוד לא קיבלת את הipod חכה שתקבל אותו ותראה איך זה יעבוד...

hazilume

New member
אני נהנה מזה :)

חוץ מזה הצפייה הורגת אותי, אני חייב לעשות משהו, להכין את השטח.. 20 gb לא הולך ברגל.. צריך להכין דברים חח

finding nemo AB

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

כן גם אני התלהבתי מזה, אבל אני רואה פה יותר מדי הודעות של "מחר אני מקבל ומה אני עושה ברגע שאני יקבל אותו" כאילו שזה איזה מכשיר קשה לשימוש. מאלה שאלה שאתה לא יודע כמו (דוגמא אישית) "איך מגבירים ומנמיכים את עוצמת הקול?" שיכולה לקבוע עם תקנה את המכשיר או לא

New member
בהמשך לאותה שאלה..

למה כשאני ממיר דיסק (מקורי) לאייטיונז, רשימת השירים בתוכנה לא מסודרת לפי הסדר כמו בדיסק?

אתה יכול לבחור אם לסדר באיטונז

לפי ג'אנר, שם השיר, מספר הטרק וכדומה (כמו שבכל תוכנת מייל אתה יכול לשנות עשרים פעם בשנייה את הסדר של ההודעות לפי נוחותך). יכול להיות שכשייבאת את הדיסק לתוך האיטונז, השירים מוצגים לך לפי סדר אלפביתי של שמותיהם. קליק פשוט בעמודה הנכונה והכל יסתדר...

OrlyNL

New member
מעל הרשימה של השירים

לחיצה על Artist ימיין לך את השירים לפי אומן, לחיצה על ז'אנר ימיין לך לפי ז'אנר וכו'

New member
כן, אבל איך אני קובע בתוכנה שהשירים

יהיו מסודרים לפי הסדר בדיסק המקורי ולא לפי האלפביתי?

גש לedit => view options

ושם תסמן שtrack namber יופיע ותאשר הוא יופיע מצד ימין ותלחץ עליו והכל יסודר לפי סדר ההשמעה בדיסק

למעלה