שלום לכול

afashem

New member
שלום לכול

אני פעם ראשונה רואה שיש כזה פורום וזה מאוד משמח אותי. אני אמא ל 3 ילדים 6.6 4 ושנתיים וחצי.אינני בשלנית טובה וילדי לא אוכלים אוכל מגוון. יש לציין שהגדול שלי אוכל דברים מאוד מצומצמים והילדה בן 4 כנראה חושבת שניתן לחיות מהאוויר. אולי יש לכם המלצות לגבי איך לעניין את הילדה שלי לאכול ושאוכל זה טעים וזה בסדר לאכול כאשר רעבים. אנח גם אשמח להמלצה על ספרי בישול או מתכונים כלשהם מכיוון שאינני יודעת מה לעשות. יש לציין שאני 90% מתוך 7 ימים בשבוע נמצאת לבד ובעלי עוזר לי רק בסופי שבוע, כך שרב הזמן אני מוצאת את עצמי מתעסקת באוכל ומנסה לשכנעה לאכול. אינני יודעת לבשל ולהקפיא את האוכל במנות קטנות לכל השבוע. אשמח להמלצות תודה אילנה

ברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gif

מכיוון שאת חדשה אצלינו, מציעה לך קודם כל להיכנס לקישורים ולמאמרים (תמצאי שם המון מתכונים שיתאימו לך) לאחר שתעייני במתכונים אם תצטרכי עזרה תני קריאה אנחנו כאן. בילוי נעים בפורום

ברוכה הבאה, אפשר לשאול מה הילדה כן אוכלת

מה הם אוכלים, מה הם כן אוהבים ולהתחיל לצאת משם לעוד מתכונים למשל אם הם אוהבים גבינה אז יש פשטידות גבינה, לביבות גבינה ממרחי גבינה ועוד ועוד ועוד.........הבנת את הרעיון? בכל אופן אפשר לבשל ולהקפיא לקופסאות קטנות מנות לכל יום, או לחלק בחמגשיות או בקופסאות מנות שמספיקות לארוחה אחת נגיד קופסא פתיתים קופסא קציצות זה מה שאוכלים היום.............. אנחנו פה, תגידי קצת מה הם אוכלים ומה הם כן אוהבים.

afashem

New member
מה הילדים אוכלים

פעם אכלו אורז והפסיקו, תפו"א רק הבן אוכל, פתיתי ספירלי, פתיתי ורמיצ'לי. מהבשרי: קציצות מתוגנות (ניסיתי ברוטב אך אף אחד לא אכל), נקניקיות (כמעט כל יום), שניצלים מוכנים ושניצלים שאני עושה. ביצה קשה רק האמצעית והקטנה הגדול אוכל חביטה. האמצעית אוכלת המון ממרח שוקולד. אין לי בעיה עם הקטנה מבחינת האוכל אבל שני הגדולים זב סיפור אחר. האמצעית שלי יכולה במשך שבוע לאכול קורנפלקס עם חלב ופתאום להחליט שלא טעים לה ובזה נגמר הסיפור עם קורנפלקס וכך לגבי כמעט כל דבר. כל יום וכל היום אני סביב האוכל (מה אני אכין לא. צהרים, ערב). אולי יש לכם עצה כלשהי בשבילי אולי ההתנהלות שלי במשך היום היא לא נכונה. יש לציין שרק מהמחשבה שאני צריכה שוב פעם להכנס למטבח ולהתחיל לבשל אני מתחילה לרעוד. תודה. אילנה

שלום לך - כמה רעיונות:

שלום וברכה! איזה כיף לך שהגעת לפורום! נוהגים לומר שיש לאכול ארוחות בשעות קבועות, בצורה מסודרת , ליד שולחן האוכל, וללא הסחות דעת. שבי ליד השולחן ואכלי יחד עם הילדים. בלי לחץ. המומחים לאכילה אומרים שאת קובעת מתי ומה יאכלו, והילדים יקבעו את הכמות. חשבת אולי להתייעץ עם איש מקצוע ולקבל הדרכה? כך תוכלי לקבל בטחון וכלים לפתרון. ועוד כמה רעיונות. בפורום אין סוף מתכונים נפלאים. ממליצה לך על קציצות בנגיעות פתיתים של פירגה. עוף עם פתיתים ברוטב עגבניות של אפיבא. מבחר לביבות של פירגה. חביתות מחוטבות של פירגה. עוגיות חמאה של מדינתישראל. פשטידת השוקולד של ניקי ב'. מאפינס תירס טונה של פירגה. תעשי חיפוש מתקדם לפי: פנקייק, תקבלי הרבה מתכונים. לפי קציצות, ותקבלי מבחר ענק של רעיונות. (אם לא תסדדרי קראי לי ואקשר לך מתכונים) מה עם מרקים? יש אינסוף מתכונים נהדרים של מרקים. אין הרבה עבודה, ואת מסודרת עם ארוחה מזינה וטעימה. כתבי מה דעתך, אשמח לחשוב איתך איך ניתן לשפר את המצב. ממליצה בחום על הספר: מהמטבח בהנאה מאת רות סירקיס, הספר שיעשה לך חשק לבשל.

למעלה