שלום לכולן...

שלום לכולן...

כתבתי פה לפני שבועיים ובכל זאת אשוב להציג עצמי: בת 32, נשואה מנסים כמעט שנתיים להרות ללא הצלחה. אחרי מחזור איאקלמין אחד, התוודעתי לנושא בעקבות קריאה בפורום. כאבי מחזור, פיפי ללא הפסקה(בכלל כל התיאור שמישהי נתנה פה (מצטערת לא זוכרת מי) על מערכת השתן וביופידבק וכו זה בדיוק מה שקורה לי, ושאר תסמינים... לא אובחנתי עדיין כחולת אנדו ואתמול הייתי לראשונה בתל השומר(ללא הפנייה, באופן עצמאי) אצל שיינמן (מי שמכירה) מהמרפאה של סוריאנו. בכל אופן הוא ערך לי בדיקה וכתב משהו כמו רגישות בליגמנטים סקרליים למישהי יש מושג מה זה אומר? בנוסף הפנה לאולטרה סאונד כליות ושתן, אולטראסאונד אגן וגנלי, ca חוזר (עשיתי אחד יצא תקין),בדיקות דם (אגב, איזה תסמינים יש לכך בבדיקות דם וכימיה מלאה?) והדובדבן שבקצפת צילום רחם. בגדול אמר שכמובן מן הסתם לא יודע אם יש או אין וצריך לעשות את הבדיקות הללו כדי לקבוע המשך טיפול... מה אתן אומרות?? מה זה הליגמנטים הללו?? תודה וזה אחלה פורום

ועוד שאלה קטנה...

קיבלתי תור לשוב לתל השומר עוד חודשיים עם כל הבדיקות אממה את התור לרופא שלי קבעו לי לכמעט עוד חודש מנסיונכן ניתן להספיק לעשות את כל הבדיקות בחודש?וכמובן לקבל תשובות?

זואילי

New member
הי ירגזית - לעניין הזמנים ../images/Emo60.gif

גם אני נלחצתי מהלו"ז של הבדיקות שעשיתי, אבל שיטת הנידנודים הצליחה לי. בסופו של דבר עשיתי ערימה של בדיקות בזמן של חודש ושבוע, וכל תאריך רחוק שנתנו לי - הייתי מתקשרת כל יומיים ושואלת אם אפשר להקדים... לפעמים זה עובד. אפשר לנסות.

מיכל235

New member
שלום ירגזית

אנסה לענות לך על מה שאני יודעת: בדיקות דם כימיה מלאה- תשובות בדר"כ תוך יומיים מקסימום שלושה. בדיקת CA125 בערך 3,4 ימים. לפי מה שהבנתי התור שאמרת שנקבע לך לרופא לעוד חודש הוא כנראה לרופא נשים (אם הבנתי נכון), את יכולה לבקש מהרופא משפחה שיתן לך הפניה לאולטרא סאונד כליות ושתן ועד כמה שידוע לי התורים לאולטרא סאונד לא כל כך ארוכים (שבוע מקסימום שבועים) ואת התשובה את מקבלת בדר"כ על המקום. לגבי האולטרא סאונד וגינלי אני לא יודעת אם לרופא הנשים שלך יש מכשיר בחדרו, לרופאה שלי יש מכשיר ואז כמובן האולטרא סאונד מבוצע מיד והתשובה מיד, ואם אין לרופא מכשיר בחדרו גם לא נראה לי שהתורים כל כך ארוכים. לדעתי חודשיים הם המון זמן לבצע את כל הבדיקות. שיהיה בהצלחה ותעדכני אותנו מה קורה.

זהבית37

New member
שלום ירגזית

הליגמנטים הסקרליים, אלו הן רצועות בצד הפנימי של עצם הזנב, והם מהווים חלק מהדופק האחורית של איזור האגן. לגבי תורים לבדיקות וכו'- את כל הבדיקות שציינת ניתן לסיים בחודש אחד, אך הדבר כמובן תלוי בזמינות התורים איפה שאת צריכה לבצע את הבדיקות. בדיקות דם- אין בעיה. אולטראסאונד כליות ווגינלי- בדר"כ גם לא המתנה מאוד ארוכה. בהצלחה בבדיקות

שלום לך וברוכה הבאה

התשובות שניתנו לך כאן מצויינות אני רק רוצה להוסיף דבר אחד: התוצאות של ב.דם מתקבלות תוך 3-4 ימים ואפשר להוציא אותן מהאינטרנט עם סיסמא מהאתר של קופ``ח בה את חברה.

זואילי

New member
מחזקת את ההסבר של מיכל+ בקופ"ח כללית

רופא המשפחה יכול "לתרגם" לך את הבדיקות ואז הזמן בהחלט מתקצר - אולטרסאונד כליות ושתן אפשר לעשות במכונים בשם ממוגרף (אלא אם יש במרפאת הנשים שלך). כל בדיקות הדם - גם דרך רופא המשפחה, ואז את עושה אותן בקופ"ח. ואו שהתוצאה מגיעה לרופא או שאת מוציאה מהאינטרנט, כמו שכבר הומלץ פה. ואולטרסאונד וגינלי - הגיוני שיש במרפאת הנשים שלך - אז אולי פה צריך תור לגניקולוג כדי שיתן הפנייה. אין לי מושג על צילום רחם. וגם אני נבדקתי בפעם הראשונה במחלקה בתה"ש ע"י ד"ר שינמן ששלח אותי לבדיקות. אח"כ כל פגישה נוספת היתה עם סוריאנו והסגירה לפני הניתוח היתה שוב אצל שינמן. וכתבתי פה בפורום עוד פרטים לגבי הביופידבק כי אני מאוד ממליצה על זה.

למעלה