שלום לכולן

סיגלית14

New member
שלום לכולן

אני מקווה שתוכלו לעזור לי אז אני אתחיל בזה שליפני חודש עברתי בדיקות ולא היה חשש לאפלא. בשבוע שעבר קיבלתי שוב מחזור שבועיים ליפני הזמן ובזמן שאני לוקחת גלולות. אומנם שכחתי לקחת יומיים ליפני שהופיע המחזור שוב,אבל אני חושבת שזה לא אמור ליקרות אים מפספסים יומיים. באותו היום שקיבלתי שוב ,התעצבנתי מאוד על מישהי עד שהרגשתי וראיתי את הרגל קופצת לי מעצבים. אתן חושבות חושבות שיכול ליהיות שמרוב עצבים קיבלתי שוב או שזה משהו רפואי? הבעיה שהדימום לא מפסיק לי כבר שבוע ולהפך הוא רק מתחזק . יש עצה ? וברכות לכול המנסות להרות, אני גם אדליק לכן נרות. שיהיה לכולם שבוע טוב.

גם אני עברתי את זה- מיון נשים!

לפני שנתיים וחצי קיבלתי מחזור כמו כל המחזורים אולם לאחר 5 ימים הוא לא פסק (כמו בד"כ) ורק התגבר. מאוד התביישתי וסחבתי את הדימון שבוע וחצי כשהוא כל הזמן רק מתגבר. הגעתי למצב של חולשה שלא יכולתי לקום המיטה. ואז סיפרתי לבעלי . הוא לקח אותי מייד למיון נשים, שם עשו לי בדיקת דם ושהגיעו התוצאות הם החווירו. ההמגלובין שלי היה היה 6!. מיד אשפזו אותיומתנו לי 5מנות דם ו2 מנות פלאזמה. שחררו אותי אחרי שבוע עם כדורים שאמורים לסדר את המחזור. אולם כעבור שבוע חזרתי עם דימומים חזקים שוב, ושוב 7 מנות דם.... בקיצור כיום אני עם התקן תוך ריחמי בשם מירנה והכל מסתדר טוב ואני אפילו לא מקבלת מחזור...

nono only one

New member
כנ"ל

מולץ להפסיק את הגלולות ולעבור למירנה !! גם אני התקנתי אותה לפניי 7 שנים איך שהיא יצאה לשוק ( אומנם היא יקרה 1000 ש"ח) אבל שווה כל אגורה !! כיום אין לי מחזור ואין את כל הבלאגן של הדימומים וחוסר ברזל וחוסר דם עקב דימומים!!! אז תשקלי במהרה - מירנה!!! בהצלחה- ליאור

למעלה