שלום לכולן

dana ziv

New member
שלום לכולן

הי! אני דנה,חדשה בפורום ומאוד שמחה להיות כאן. זה יום קשה והחלטתי לפרוש קצת מהטלויזיה כי לי ממש קשה לראות את סרטי ההנצחה השונים, בדר"כ כל שנה אני ממש דבוקה לטלויזיה מתחילת יום הזיכרון ועד סופו,אבל השנה זה ממש עושה לי רע. איך אתם/ן מרגישים/ות עם זה?

אתי@

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני מאוד מבינה את ההרגשה שלך. יום הזיכרון הוא יום שיש בו עצב רב, בעיקר בגלל שבכל שנה מצטרפות למשפחות השכולות משפחות נוספות. המוות ממשיך להכות בנו בכל שנה. בכל שנה אני מקווה שאולי בשנה הבאה יום הזיכרון לחללי צה"ל יהיה יום כמו יום השואה, שבו נזכור את אלה שמתו לפני שנים, אבל לצערי בכל יום זכרון אנחנו זוכרים גם אנשים שמתו בשנה האחרונה...

fila

New member
ברוכה הבאה../images/Emo142.gif

גם לי מאוד קשה לראות את כל הסרטים התמונות שכ"כ מאפינות את היום הזה אז אתמול כבר אחרי שעה עזבתי את הטלויזיה ודיברתי במשך שעות עם בעלי על כל הדברים שלא יוצא לנו לדבר כל השנה...

שמופית

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo48.gif

גם לי מאוד קשה לראות את כל הסרטים שבטלויזיה וסגרתי אותה עוד אתמול. כנראה שזה בגלל המצב, כי אני גם לא "דבוקה" כל ערב לחדשות ומנסה להימנע מהן כמה שיותר ומשתדלת לא לקרוא עיתונים (לא לדאוג - אני לא ממש מנותקת, אבל "מקבלת" במינון נמוך). אני מניחה שזה פשוט מנגנון הגנה שלי שפועל לו שם ומנסה לשמור אותי עם הראש מעל למים...

היי דנה וברוכה הבאה

אכן מדי שנה זה רק עצוב וכואב יותר. השנה גם אני לא ישבתי מול הטלויזיה פשוט לא יכלתי, שכבתי במיטה וקראתי.

למעלה