שלום לכולן

שלום לכולן

השתתפתי כאן בעבר הרחוק בשם אחר, כתבתי מעט מאד, יותר קראתי, ואחר כך גם זה לא, כי היה לי עצוב מדי. והנה, עוד מעט חג ואני מרגישה את העצב בועט לי בבטן, חונק לי בחזה, עוטף אותי, וכל מה שאני רוצה לעשות זה לאכול ולישון וזה גרוע מאד, כי אני מכורה לשני הדברים האלה (בטיפול גמילה, אבל מרגישה את הקושי מתעצם וזה קשה מאד). רוצה לאכול את עצמי למוות. בליל הסדר אהיה עם חברה ומשפחתה. החברה היא חברה מבוגרת שמשמשת לי מעין חונכת מאמצת בתכנית הגמילה שלי. אני ללא הורים בכלל ואין לי משפחה אחרת. כלומר יש, אבל אין לי קשר איתם, כנראה שגם לא יהיה. סיפור מסובך. בנוסף, ממש לפני זמן קצר התחלתי טיפול במרכז לנפגעות תקיפה מינית. משהו שהדחקתי כל חיי ועלה מתוך האוב ותיבת פנדורה נפתחה. שוב אי אפשר להכניס את השדים בחזרה, ואני זקוקה לעזרה. האמת שגם כשאמי היתה בחיים היא לא חגגה איתי אלא עם החבר שלה ומשפחתו. כמובן שלא הוזמנתי, לא הייתי חלק מכלום. חגגתי אז עם אירגון מסויים שכבר לא רלוונטי עבורי היום. אני מודה לאלוהים שיש לי איפה להעביר את ליל הסדר. אני מודה לאלוהים שאני בתכנית הגמילה מאוכל ששינתה את חיי. אבל עצוב לי. כבד לי בנשמה. אני פוחדת לבכות בשולחן החג. אני רוצה רק לאכול ולישון וחוץ מכמה יצירות שאני עושה עם עצמי (כתיבה וקולאז'ים) אני כמעט לא עושה שום דבר. אני פוחדת ומצטערת על הכתיבה המבולבלת, בדרך כלל אני כותבת הרבה יותר מסודר, פשוט כתבתי ממש אינטואיטיבית. אני יודעת שאינכן מכירות אותי, אך האם יש לכן חיבוק ספייר? תודה רבה, דומי

efratushb

New member
ברוכה הבאה

אין לי מילים.... רק רוצה לומר לך שקראתי.... וכמו שביקשת שולחת לך המון
ואם זה לא מספיק אני פה לעוד כמה...

אשבל1

New member
ברוכה השבה...

שמחה שחזרת אלינו כשהרגשת צורך להיות כאן..... אני מאוד מעריכה את המודעות שיש לך ואת העובדה שמצאת את הכוחות להתמודד ולהכנס לתוכנית גמילה, מאחלת לך הרבה הצלחה. מאוד מזדהה עם העצב שלך לקראת החג, ומקווה שבכל זאת שהסובבים אותך בסדר יצליחו לשמח אותך, וגם אני שולחת לך
אנחנו כאן, ונשמח לשמוע עלייך עוד ככל שתרצי לשתף כמובן....

דקה

טוב חיבוק ספייר יש לי ואת מקבלת אחד גדול עם המון המון אנרגיות. אני יודעת כמה קשה לראות את החיובי ברע כל כך גדול אבל בכל זאת בחג לא תיהי לבד וזה המון. ואני מעריכה את האומץ שלך גם להיות בגמילה וגם לעבור טיפול דרך המרכז,צריך כח ואני שמחה שיש לך אותו. וכן אני גם מבינה את הפחד הזה שאחרי הדחקה ניפתחת התיבת פנדורה הזאת שלפעמים את אפילו לא יודעת מה יתגלה בתוכה,אני יודעת שזה לא פשוט לעבור את זה אבל זה אפשרי עם תמיכה נכונה ואם את מטופלת דרך המרכז אז אני יודעת שאת ביידים טובות.... ואגב יצירות אומנות בכל צורתן הן סוג של תרפיה מאוד בריאה ומפתחת ריגשית... מצאתי עוד חיבוק ספייר אז........ממני אליך

תודה רבה לכולן, חממתן את ../images/Emo23.gifי

בעקבות תכנית הגמילה שלי (OA) אני הרבה יותר אופטימית היום. פשוט הרגשתי צורך לחלוק, לשתף, לספר, בלי שיגידו לי שאני מקטרת. אני באמת מכירה בטוב שבחיי וכל יום כותבת רשימת תודות. בימים האחרונים התרשלתי בכך. חוסר כוח, בקושי לצאת מהמיטה. וכן, בערב החג לא אהיה לבד, אבל בלילה אני חוזרת הביתה, ומה שיהיה משם והלאה - בכלל לא רוצה לחשוב. עצוב לי מדי. תודה על קבלת הפנים, דומי

דקה

ואולי תחזרי הביתה כל כך מרוצה ועייפה שתלכי לישון?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לפעמים מהציפיה למשהו אנחנו שוכחים להנות מהרגע אולי בכל זאת תהני מהחג ומה שיהיה אחר כך יהיה??????? וכן יש המון עצב ותיסכול מהכל ובדיוק בגלל זה כשיש קצת טוב צריך לנצל אותו כדי להתרומם למעלה.... ו.....כל הכבוד לך שאת יודעת להודות על מה שטוב אצלך בחיים, מדהים כשהחיים מכים בך כל כך הרבה צער את יכולה לראות את הטוב שלהם..מראה המון עליך כאדם.

למעלה