שלום לכולן

jahnon

New member
שלום לכולן

קראתי על סדר הפסח בירושליים והתאכזבתי (שלא ידעתי על כך קודם אלא רק לאחר מעשה) אבל אין כוכים על חלב שרתח ונשפך אבל...... ההצעה לעשות קומזיץ ביום העצמאות נראית כהזדמנות נפלאה להכיר אנשים נוספים ולכן ללא הקדמות נוספות מי מעוניין? האם יש הצעות/רעיונות/הערות/הארות וכו´? למארגני הערב הקודם מאחר וארגנתם ערב כזה כבר אז האם יש לכם פתרונות לבעיות שנתקלתם בם בארגון ערב שכזה? בתקווה להענות רבה... ג´חנון

וואו!! כאילו עברו שנים...

לא נעלמת לנו? הא? רוצה
?

jahnon

New member
שלום עינת

למה אלימות אם אפשר מכות?
הרבה זמן לא הייתי כאן ונחמד שעדיין זוכרים. הסיבות (התירוצים) לכך שלא הייתי רבים ומגוונים. אפשר רק להגיד שהייתי בתקופה מאוד מוזרה מבחינתי מוזרה מהבחינה שלראשונה בחיי נכנסתי לתקופת דיכאון טיפה הפחיד אותי הקטע אבל לבסוף בעזרת הרבה חברים טובים (וקצת שתיה) תקופת הדיכאון (לא אובדני או משהו כזה חס וחלילה) הסתיימה ושוב אני מוכן לבלוע את החיים כמו בעבר.

יקירי, בשביל מה יש חברים?

אמנם כאן פחות מכירים אותך, אבל בבליינדייט יש לך הרבה חברים שישמחו לעזור ולעודד אם צריך.. אל תהיה לבד בפעם הבאה!!!

yam29

New member
היי

אני שמחה שיצאת מהדכאון... גם אני רוצה להשתתף בקומזיץ עצמאות אשמח לשמוע עוד פרטים ולעזור בארגון אם יש צורך.

dianah

New member
הערונת... ../images/Emo13.gif

"סדר" הפסח לא היה בירושלים, אלא באזור הקרוי קו התפר...
והוא היה נפךא, ואני בטוחה שגם ליאן וגם עינת יידעו להפנות אותך למי שארגן את זה באופן כה מופלא ואול ייקח עלעצמו גם את הפקת יום העצמאות

dianah

New member
נפךא ../images/Emo35.gif..נפלא כמובן

ואם תדפדף מספר הודעות למטה, תראה שמרק נטל אחריות ברוכה על הערב

למעלה