שלום לכולן...

דאלייי

New member
שלום לכולן...

טוב..קצת קשה לי כי אני לא יודעת מה אומרים במצב שכזה... אז נתחיל עם קצת היכרות... אני בת 25 ואמי ניפטרה לפני חודשיים (ויהיה זיכרה ברוך )מדום לב ,היא היתה בת 49!. יש לי אח גדול בן 29 נשוי עם ילדה ושני אחים קטנים, אחד בן 18 והשני 14 וחצי. אני ואחי הגדול לא רק מתמודדים עם מצפון מר, אלא גם עם מציאות לא יאומנת .. האחי איתי (הקטן במשפחה) מאוד קשה לתמודד איתו ,גם כי הוא היה מאוד קשור לאמי ולמד ממנה דברים שלא היתי אומרת לשבח....בקצרה על אמי,"מנה דיפרסיה",מחלת הדיכאון ..וגם כי הוא ילד באופיו "בעייתי.". .אני לא יודעת איך אוכל ממש לספר לכם מה עבר על משפחתי ..אבל אני יודעת את זה,שאני צריכה עזרה ,יעוץ, לדעת איך מתמודדים עם כאב עצמי קשה ,טיפים לדרך התמודדות עם אחי הקטן,,שיטה להתקרב ולנסות, לא לשנות אותו אבל לתת לו דמות בחיים.. ניראה לי פרטתי בדברים הכי חשובים לי..כמובן שיש עוד הרבה מה לספר... בידידות דאליי

ברוכה הבאה

שלום שמי אודליה וגם אמי ז"ל נפטרה לפני כשנה ו 3 חודשים מדום לב הכאב קשה,ולכן הייתי ממליצה לך לפנות לייעוץ פסיכולוגי תנסי דרך קופת החולים שלך

silo

New member
ברוכה הבאה

שלום לך, שמי לימור ואימי נפטרה לפני שנה וחצי באופן פתאומי מדום לב. אני בטוחה שתוכלי לקבל פה הרבה תמיכה. הישארי איתנו.

shtuty

New member
ברוכה הבאה

להתמודדות עם האובדן הייתי ממליצה לך לפגוש פסיכולוג (אני אישית ממליצה על פסיכולוגית), למרות שכן הייתי מציעה לך לחכות קצת- לתת לאבל קצת לשקוע, לעכל עוד קצת את המוות. בתור האחות הגדולה הגיוני שבשביל אחיך הקטנים (במיוחד היותר קטן) תהווי דמות אם משנית, ולכן הכי חשוב זה לתת הרבה חום ואהבה ולהיות שם בשבילם.

דאלייי

New member
תודה מתוקות

אנחנו פעם בשבוע הולכים לעובדת סוציאלית כל המשפחה,אבל ניראה שזה עוזר באותו רגע ,לא בהמשך דרכינו,כל אחד ממשיך בשבילו, בדרך לא נכונה מבחינתי...

שלום דאליי.

צר לי על אובדנך. אי מבינה שבנוסף לאובדן גם נוספו לך תפקידים ביחס לאחיך, התמודדות לא פשוטה. את מאוד מוזמנת להישאר עימנו, לשתף ולהשתתף ככל שמתאים לך.

למעלה