שלום לכולן..

כיסוף H

New member
שלום לכולן..

כבר חלפו כמעט חודשיים מאז הלכה אמי לעולמה ואני מצטרפת ברשותכן לפורום, שעד עכשיו רק הייתי נכנסת אליו לעיתים ומעיינת.

m o n a l

New member
היי כיסוף../images/Emo24.gif

גם אימי נפטרה לפני כחודשיים ממחלה קשה ומאד קשה ועצוב לי בלעדיה

אשבל1

New member
היי MONAL

ברוכה הבאה ומשתתפת בצערך, כמו שכתבתי לכיסוף, המקום של הקריאה וכתיבה מאוד עוזר בהתמודדות ואשמח לשמוע גם עלייך ככל שתרצי לשתף כמובן, יום נעים גם לך...

שלום מונל,

גם את חדשה אצלנו? צר לי על האובדן שלך, גם הוא טרי מאוד. את מוזמנת להישאר עימנו, לשתף ולהשתתף ככל שיתאים לך. אנא הרגישי כמו בבית.

m o n a l

New member
../images/Emo204.gifלירושלמיות

קראתי שאתן מתכננות מפגש תמיכה בירושלים אשמח מאד להצטרף (נוכל גם להיפגש אצלי אם אתן מעוניינות) ולשמוע פרטים [email protected]

אשבל1

New member
היי כיסוף

ברוכה הבאה, משתתפת בצערך, אני חושבת שהמקום הזה של קריאה וכתיבה מאוד עוזר בהתמודדות הקשה , אז אשמח לשמוע עלייך עוד ככל שתרצי לשתף... יום נעים

שלום לך כיסוף.

איזה שם יפה, ואיזה משמעות ... צר לי על אובדנך הטרי. את אכן בהחלט מוזמנת להצטרף אלינו, למעשה כבר הצטרפת! נשמח לשמוע עוד ממך ואודותייך, ככל שיתאים לך כמובן. מקוה שתרגישי כמו בבית.

כיסוף H

New member
תודה לכן על קבלת הפנים...

כאמור, אמי נפטרה לפני קרוב לחודשיים לאחר מאבק של יותר מ-10 שנים במחלת הסרטן. בצל מחלתה הקשה למדתי, עבדתי, נישאתי וילדתי ובכל זאת שום דבר לא הכין אותי למוות הזה. ועכשיו, כשאנשים חושבים שקצת התאוששתי, אני מרגישה הרבה יותר נורא והאבל מכה בי בכל עוצמתו באמצעות הזמן דווקא. אמא שלי היתה אם חד-הורית ועם אבא שלי הקשרים רופפים לגמרי, פתאום אני מבינה שאף אחד בעולם לא יאהב אותי כפי שאמי אהבה ודאגה. לא חברה, לא בעל, לא ילדים ולא אבא, כולם יכולים לאהוב בעוצמה חזקה, אבל זה לא אותו דבר.

yaeli1231

New member
היי זה כאילו שאני כתבתי זאת

גם אמי נפטרה לפני חודשיים. גם ממחלה ידענו שאין לה הרבה זמן אך עד שזה לא קורא אתה לא מאמין. אין כמו אהבה של אמא ורק עכשיו אני מבינה זאת. רק לה באמת היה אכפת לה מאיתנו והיא תמיד דאגה לנו לי ולאחי. למרות שהייתה חולה. אני עדיין לא קולטת שהיא איננה זה פשוט לא נקלט

כיסוף יקרה...

לצערי ואם כל האבסורד שבכך, אומר לך ברוכה הבאה.. אני בטוחה שתמצאי כאן הרבה תמיכה והבנה... האבדן שלך כל כך טרי וזה מאוד מובן שעכשיו הכאב הוא גדול יותר, כשאת לומדת לעכל את גודל האובדן... מה שהסביבה מצפה לא כל כך חשוב.. חשוב מה שאת מרגישה בפועל... אני מבינה שיש סביבך אנשים קרובים (בעל, ילדים, חברות) את מצליחה להיעזר בהם? בכל מקרה, את מוזמנת לשתף במה שמתאים לך, ולקחת איזה חלק שנוח לך... אנחנו כאן..

למעלה