שלום לכולן

ליאתי29

New member
שלום לכולן

אני חדשה כאן, קוראת סמויה בעיקר רציתי לשאול שאלה/לבקש עצה או כל דבר אחר יתקבל בברכה אני בת 28, מסורתית ואין לי נסיון מיני בכלל לפני 3 חודשים הייתה לי מערכת יחסים עם משהו שהוא מאוד מיני ואני לא ממש , אבל עניין אותי לנסות אז באחת מהפגישות שלנו יצא שהוא ירד לי - זה היה דיי חדש לי ולא הרגשתי כלום מבחינת אורגזמה וכו' יכול להיות מפני שהייתי כולי לחוצה... בנתיים נפרדנו כי זה לא הסתדר כל כך מכיוון שהוא בראש מיני חזק מדיי ואני לא הקטע הוא שמאז אני מנסה לענג את עצמי מבחינת אוננות ולא מצליחה - אני מאוד רוצה להרגיש מה שכולן רושמות כאן שהן מרגישות ואני לא מרגישה. יכול להיות שאני לא עושה את זה נכון, יכול להיות שהדגדן אצלי הוא חבוי בגלל זה אני לא מצליחה - אל תצחקו עליי אני פשוט נורא רוצה להרגיש. תוכלו לייעץ לי בבקשה מה עושים ליאת.

ToryMaster

New member
סבלנות זה המפתח

את יכולה לקרוא משהו שמגרה מבחינה מינית, לראות פורנו [אישית - אני לא אוהבת, זו החלטה שלך], לדמיין סיטואציות שבהן את מעורבת [אולי עם הבחור ההוא?]. תתחילי בעדינות לחפש נקודות שאפילו קצת נעימות לך, ומשם תרחיבי את זה למגע שתרגישי שיעשה לך נעים. זה הרבה פעמי םלא הולך על ההתחלה, אבל סבלנות.

היי ליאת וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שאלה חשובה היא האם את מגורה? כלומר, בעיקר לפני שאת מנסה לאונן, ובכלל, האם את חווה גירוי. ועוד שאלה, היא איך את מנסה לאונן. לכל אחת מתאימה טכניקה אחרת
אשמח להמשיך לעזור...

למעלה