שלום לכולן

קינגית7

New member
תודה עדי

אחרי שקראתי כמה הודעות בפורום המיוחד הזה, ידעתי שמישהי תבין אותי, איפשהו. זה נורא חשוב לי, כי אני מרגישה שאין בסביבה הפיזית שלי מישהו שיכול או רוצה. אני מתלבטת אם לפנות לפסיכולוגית. אולי זה יעזור. החשש שלי הוא שבגלל כל הכאב והצער היום יומיים הללו, אני בעצמי אחלה בסרטן ואמא שלי תמיד אמרה לי לדאוג לעצמי ולטפל בעצמי. בינתיים אני פשוט חיה, כאילו כלום, אבל זה לא משכנע, לא אותי.

קינגית7

New member
שלום לכולן

לא האמנתי היום כשגיליתי שפורום כזה קיים. התרגשתי מעצם הקיום, עיינתי בכמה מההודעות האחרונות ורציתי לכתוב לכן שלום. אמי נפטרה, לכן אני כאן. הייתה חולה מאד. רצתה לחיות. הייתי איתה הרבה. הזכרונות מאד דוקרים בי- הטובים והקשים. כואב לי מאד שהיא סבלה כל כך בחיים שלה בכלל ומהמחלה בפרט. אשה יפה, טובת לב, נדיבה, מלאת כח לחיות ולעשות, להתקדם עוד ועוד עם החלומות שלה והתקוות שלה. אולי כולכן חושבות כך, אבל לי אין צל של ספק שאמא שלי הייתה האמא הכי טובה בעולם, בשבילי. עוד מעט כבר שנה מאז מותה. אני עדיין לא יודעת מה בדיוק אעשה באזכרה ואיך אבנה אותה ועם מי. אני מבקרת בבית הקברות כל שבוע-שבועיים. החגים זה זוועה מתמשכת ואנשים מסביב אינם מבינים שאין בי היכולת להיות "מנומסת" ולשבת איתם, להרים כוסית יין או להדליק נר חנוכה. אני עושה את זה למרות שאני לא רוצה. יש אילוצים בחיים, אבל זה עלוב מבחינתי. אני אבוא עוד לפורום. אני מקווה שגם אכתוב. הכתיבה עוזרת לי. תודה על ההקשבה.

אשבל1

New member
היי קינגית

אני מאוד מזדהה עם ההודעות שלך, אני כבר 21 שנה ללא אימי ועדיין חשה את אותן תחושות שלך, עדיין חווה את החגים בעצב וקינאה, העלת את האפשרות לגשת לטיפול פסיכולוגי ואני ממליצה לך בחום רב. אשמח לשמוע עוד עלייך ככול שתרצי לשתף, יום נעים...

שלום לך ../images/Emo140.gif

שמחה שמצאת אותנו. כמו שאת מבינה, לדברים שאת מספרת יש הד מוכר כאן, ואנחנו מבינות על מה את מדברת ... את מאוד מוזמנת להישאר עימנו, אני שמחה שהכתיבה עוזרת לך [ואת גם כותבת נורא יפה...], אז נשמח לשמוע עוד ממך ואודותיך. אנא הרגישי כמו בבית ...

קינגית7

New member
קבלת פנים חמה-כמה נעים

אולי אתן כולכן משמשות מעין אמהות לכולנו. מין קן חמים כזה בשולי העולם הוירטואלי מלא הפרסום. תודה לכן, באמת תודה. יש הרבה דברים שהייתי רוצה לדון בהם. רבים מהם אישיים מאד ואני אצטרך, כנראה, פסיכולוגית ופורום :) גם יחד. שמתי לב שלרבות יש ילדים. אמי מאד אהבה ילדים ורצתה נכדים (עד היום לא זכתה לנכדים). אני מרגישה שלא אוכל ללדת ילדים ושללדת אותם בלי אמא שלי זה פשוט בלתי מתקבל על הדעת (מעבר לכל הטיעונים על אכזריות העולם...). אני רוצה ילדים, אבל אני גם לא רוצה, מהסיבות האלו. אני רואה שזה נושא שכולנו חושבות עליו, לאור הכנס שהתקיים. מעניין כמה אנחנו פשוטים ודומים, לפעמים.. שתהיה שבת שלום.

שמחה18

New member
היי קינגית יקרה../images/Emo24.gif

אל תפחדי ללדת ילדים אני חושבת שאימך זכרונה לברכה תזכה לנחת שם למעלה כשהיא תראה אותך עם ילדיך ותדעי שלא לכולם קורה אותו דבר זה לא חייב להיות גם לך תחשבי טוב ויהיה טוב בע"ה. באמת כולנו פשוטים ודומים בכל החששות והפחדים. שבת שלום לכולנו

קינגית7

New member
אמא שלי תמיד רצתה נכדים אבל

עכשיו כשהיא איננה עוד בין החיים, מה הטעם ללדת ילדים? מה הטעם להעמיד צאצאים, אם אין המשכיות. הרי מרגע הלידה שלנו, אין ספק שאנחנו נמות. השאלה היא, תמיד, איך ומתי נמות. אם אלד, זה גם יגיד שאני חייבת לחיות, אבל אני לא יכולה להיות בטוחה בזה.

למעלה