שלום לכולן

שלום לכולן

מצטרפת חדשה ילדתי בתאריך 29.5 ונעזרתי ביעוץ הנקה שם של אסתר עד נכון לרגע זה אני מאז הלידה בהנקה מלאה אני מתה מכאבים בפיטמה בזמן ההנקה אני מניחה שזה בגלל תפיסה לא נכונה של התינוק בזמן ההנקה אם יש למשהי סרטון שאני יכולה לראות ולנסות ללמוד אשמח ללינק אין לי סדקים ובכול זאת אני מורחת משחה שמאוד מקלה התינוק כול הזמן בוכה ורוצה עוד לפעמים תופס שינה כשלוש שעות הכי הרבה אבל הוא כמעט כול שעה שעה וחצי רוצה לינוק לא רוצה להתיאש אבל צריכה טיפים לעזרה אודה לכן להזמין יועצת הנקה הבייתה לא בא בחשבון מטעמים אישיים אנא עזרתכן המהירה תודה.

Oyshhh!! Mazal Tov and welcome

Here is an article which should remind you how to latch the baby on the breast. If you were in my morning lecture at 7:15, you should remember. Here is a link to some video clips. Look at the ones in the middle column; the first the fourth and the fifth are good. . Also, look at the video clips in this site. scroll down to the section on latching and look at the first latch. If you want first aid, try these tips: If the baby is feeding on the left breast, check that his stomach is pulled in close to you under your right breast, and that his legs are closely wrapped around your body. Check that he takes as much of the hila under the nipple, that his bottom lip covers the hila and the top lip barely passed the nipple. If he is attached correctly, his head is tipped back so that his nose is far from the breast and his chin is far from his chest. Look also at the enclosed animation. Click on it to activate it. Let us know how that works.​

einati545

New member
לא יועצת

שלום ומזל טוב, ילדתי לפני שבועיים,סבלתי גם מסדקים בפיטמות וכאבי תופת.בהמלצת חברה קניתי פיטמות סיליקון ועולם חדש נגלה לפניי.למעשה,עד לרגע זה אני מניקה בעזרת הפיטמות אחרת לא הייתי שורדת.זוהי המלצתי מתוך נסיון.אל תתייאשי,זה לא קל בהתחלה והכל ענין של כח רצון.לגבי טכניקת ההנקה-קשה להסביר באופן תיאורטי,את יכולה להיעזר באחות טיפת חלב שעברה הדרכה. [גם אני לא נעזרתי ביועצת]. בהצלחה.

תודה רבה

אכן אקנה היום בערב פיטמות סליקון ואנסה יש איזו חברה מומלצת או שזה לא משנה? ומחר בבוקר אהיה בטיפת חלב כן אכן שם יש כמה שעברו הכשרה מקווה שיעזרו לי עדיין לא מתיאשת ועכשיו עוד שתי שאלות אם את או משהי כאן יכולה לענות אשמח האם כול יום התינוק צריך לעשות צואה? וכמה פעמים? שתן הוא נותן הרבה אבל צואה מאתמול בבוקר עוד לא הייתה זה בסדר? ולשאלה השנייה האם זה טוב לישון עם חזייה? אשמח לתשובה בהקדם תודה.

אלונה ע

New member
לא מומלץ פטמות סיליקון

במיוחד לא אם את לא מתכוונת להיעזר ביועצת הנקה. (השימוש בהן מומלץ אך ורק בהמלצת יועצת הנקה ובליווי מקצועי שלה). יש נשים שזה פוגע להן בהנקה, אני אישית מכירה כמה כאלה (ראי גם בתחתית הדף את מה שכתבה "אמא אדווה" תחת הכותרת "רב הנסתר על הגלוי") קראי את החוברת שצירפתי לך, ידע הוא כלי חיוני להצלחת ההנקה. אני מזמינה אותך להתקשר לקו החם של לה-לצ'ה וכמו כן יש מקומות שאפשר להגיע אליהם ולקבל ייעוץ ללא תשלום (כל הפרטים בחוברת שצירפתי לך). אל תרוצי לעשות כל מה שאומרים לך והישמרי מעצות גרועות!!! העצות שאת יכולה להסתמך עליהן בנושא הנקה הן של נשות המקצוע בלבד שמייעצות בפורום זה. האמא שכתבה לך לגבי פטמות סיליקון היא בתחילת הדרך עם תינוק בן שבועיים ולא לגמרי למודת ניסיון.

einati545

New member
תשובה

אהלן, קניתי בשילב.יש שם סוג אחד,העלות-40ש"ח.לגבי שתי השאלות האחרות,לא בטוחה לענות.בהצלחה.

למעלה