שלום לכולן!!!

MommyHug

New member
שלום לכולן!!!

מזמן לא הייתי פה... אני כבר ארגיש כמו תקליט שבור אם אגיד עוברת עליי תקופה קשה.... וגם עמוסה, ולא במובן החיובי- שעוזר, משכיח את הכאב וכו'... באתי כי רציתי לשתף אתכם כמה עצוב לי. חג פורים הגיע, חג שעושה לי תמיד תמיד שמח
וטוב בלב
, אבל במקום לשמוח אני נהיית עצובה
עצוב לי כי טל, החברה היחידה שעוד נהנתה מלעשות 'שטויות' כאלו, כמו לחגוג את פורים
, איננה כבר פורים שלישי
עצוב לי כי אין לי מי שתחבק בחג הזה, אין לי מי שתלבה את אש השמחה בתוכי, אין מישהי שאני אוכל להתייעץ איתה בקשר לתחפושת, שתלך איתי לעשות כייף, שתעזור לי לשמוח, שתעזור לי להתחפש... נכון שאף פעם לא הייתה, אבל כל שנה היה משהו אחר, או מישהי אחרת שהייתה משכיחה את החסר הזה. בבית הספר זו הייתה תמיד איזו מורה, בשלוש שנים האחרונות זה היה כל החברים המדהימים שלי ללימודים, וזה היה עמית (הילד שטיפלתי בו עד שהקשר נחתך
) והשנה- אני מרגישה גם לבד מבחוץ, כי החברות וכל מי שאני יכולה לבלות איתו- עסוק או לא אוהב את פורים או להתחפש, או לא אוהב לרקוד, וגם מבפנים אני לבד...
פורים אמור להיות שמח ואפילו אתמול לא הצלחתי ללבוש את התחפושת (פרפר
) מרוב עצב, אז לבשתי רק חלק ממנה, ונראיתי מגוחך.... רק לגן (איפה שאני עובדת) התחפשתי לשמש
וזה היה מאד כייף אבל כולם בגן (הסייעות) רק רצו לסיים עם זה.... והיה רק את המינימום... אפילו בגן השנה חגגו את החג רק כדי לצאת מידי חובה. מזל שמדובר בילדים והרי הם מתלהבים מכל דבר
אבל זהו ואחרי זה נהייתי עצובה. וזה פורים

Darkmatter

New member
איזה באסה... ../images/Emo4.gif

מצטערת לשמוע שלא נהנית בחג. אבל תגידי, פורים זה לא ביום שלישי? יש לך עוד קצת זמן, לא?
ואני בטוחה שתוכלי למצוא עוד הזדמנויות וחגים אחרים לחגוג!!! אז יש למה לצפות, לא?

MommyHug

New member
זה מה שחשבתי כשכתבתי פה את הדברים

וכן, יש עוד זמן. פשוט כבר רוב המסיבות היו... המצב יכול עוד להשתפר... תודה

../images/Emo201.gif

צר לי שכך את מרגישה. החגים הם באמת נקודת תזכורת קבועה, כל שנה, למצבנו. ובמיוחד אם עבר הם היו בעלי אופי טוב ומיוחד. מה שהיה - לא ניתן להשיב ... לא כל עצב אפשר להעלים במחי יד. יכול להיות שהחג הזה יעבור עליך ב'סתמיות' - בלי כל הדברים שרצית לעשות. אולי זו נקודה לעצור ולחשוב איך את מונעת מצב כזה בשנה הבאה, והליערך בהתאם. איך היית רוצה לחגוג בשנה הבאה? איפה, עם מי? נסי ליצור תמונה כזו בראש, ואז יש לך מספיק זמן עד השנה הבאה לתכנן אותה ולדאוג שבשנה הבאה לא תרגישי כך. ומי יודע, אולי בסוף עוד תפתיעי אותנו ותספרי שבכל זאת עשית משהו בפורים הזה! בכל מקרה, את מוזמנת "להשתובב" איתנו במשחקי הפורום לפורים.

MommyHug

New member
כן, כן, הצלחתי לחגוג פורים ../images/Emo6.gif

חלק מהדברים לא הצלחתי לעשות אבל את הרוב כן!
והיום יש עדלאידע בחולון ומחר יש שוב גן חג שמח לכולם!!!

היי לך

לפעמים צריך להוריד קצת את הציפיות ואז מגלים שבכל זאת אפשר ואפילו אם זה פחות משרצינו. שמחה לשמוע שבכל זאת נהנית, גם אם זה חלקי בלבד. המשיכי לשמוח גם היום, מחר ובעצם ככל שתוכלי, שמחה היא דבר נהדר. לעליזות צחוק והמון שמחה...

MommyHug

New member
תודה ../images/Emo151.gif

נכון
מה את עשית או תעשי החג?... למה התחפשת?
אוהבת את החג הזה!

האמת....

שלא אהבתי את החג הזה עוד בילדותי... משהו מהזכרון שהופך משהו אחד לאחר ונשאר כזה... התחפשתי לצועניה בגן חובה (וזה היה מאוד מאוד מזמן
, ואז... אבי נפטר ולחגיגה בגן נשלחתי עם השכנה... כנראה שזה "קיבע" את אי אהבתי לחג הזה. בנוסף יש בי משהו שלא אוהב תחפושות... תרתי משמע. אז... כשהילדים היו קטנים כמובן נסחפתי לכל החגיגות והכנתי להם תחפושות מעניינות ויפות ונלחמתי על כל צילום "שיהיה למזכרת". בקיצור, הימים הללו חלפו והבן החייל שלי "התחפש" היום לאזרח, ואני... רק נהנית מלהביט בקטנטנים שהתחפשו, אגב, בעברי הרחוק הייתי גננת. אז המשיכי להנות מהחג, עשי מה שבא לך. היום מותר כמעט הכל, מותר להיות מי שאת רוצה... אני בחרתי להיות היום שמחה ועליזה.

MommyHug

New member
אני מצטערת שכך התקבע אצלך החג

אצלי הוא תמיד היה ההזדמנות היחידה לברוח... להיות חופשיה, להיות אחרת, להיות מאושרת לזמן קצר... והוא נשאר החג האהוב עליי, שבו אפשר לעשות שטויות
וזה עדיין ייחשב נורמלי... חחח אני אוהבת את הכתיבה שלך, היא כל כך..... אופטימית, חיובית... כל הכבוד שבחרת להיות שמחה!!!

למעלה