שלום לכולן
ק קרן 31 האחת New member 21/12/05 #3 ../images/Emo140.gifמה קורה אנשים ? אוטוטו סופשבוע מגיע איזה כיףףףףףףףףףף שיהיה המשך שבוע טוב לכולם.
M MaYcHuK New member 21/12/05 #4 קרנונה מה המצב איתך ילדה? נעלמת קצת לאחרונה... יש משהו מעניין בחייך? * מאיצוק סקרנית *
ד דרורk New member 21/12/05 #5 קרן אור...../images/Emo140.gif הצלחת לחמם קצת את האזור במיוחד כשבחוץ מעונן... מה שלומך חמודה...?
ק קרן 31 האחת New member 21/12/05 #6 ../images/Emo99.gifמתוקיםםםםםםםםם שלי אני פה מאיצו'ק יקירתי.. לא יצא לי לבקר הרבה בחודש האחרון היתי עסוקה בלעבור דירה , להוציא סינגל לזמר שאני מייחצנת ועוד ועוד.. אבל אני לא נעלמת. ודרורי.. מה קורה ?? שמחה שהצלחתי לחמם לך תאזור חחחח שלומי מצויין! ואתה?
../images/Emo99.gifמתוקיםםםםםםםםם שלי אני פה מאיצו'ק יקירתי.. לא יצא לי לבקר הרבה בחודש האחרון היתי עסוקה בלעבור דירה , להוציא סינגל לזמר שאני מייחצנת ועוד ועוד.. אבל אני לא נעלמת. ודרורי.. מה קורה ?? שמחה שהצלחתי לחמם לך תאזור חחחח שלומי מצויין! ואתה?
M MaYcHuK New member 21/12/05 #7 אז קודם כל מברוק על הדירה ועל הזמר באיזה איזור את? אם באיזורי צריך להיפגש אני ואת מתישהו
ק קרן 31 האחת New member 21/12/05 #8 אני בראשון... אבל אני אהיה בצפון כנראה שישי שבת הבא (אל תגלי לאף אחד אבל כנראה הולכת לפסטיגל בחיפה חחחחח)
אני בראשון... אבל אני אהיה בצפון כנראה שישי שבת הבא (אל תגלי לאף אחד אבל כנראה הולכת לפסטיגל בחיפה חחחחח)
ד דרורk New member 21/12/05 #18 אני מאז ומתמיד מראשון... עוד כשהיא הייתה פרדס אחד גדול... הקיצר...מתי את באה לקפה...?
ק קרן 31 האחת New member 21/12/05 #19 אממ... תשמע.... אם אתה שכן אז אין ברירה.. חייבת לבוא מרתיח מים ?
ד דרורk New member 21/12/05 #20 מרתיח את המים...../images/Emo13.gif איך אוהבת את הקפה...?!...שחור...חזק...ולוהט...?...או קפה רגיל ומשעמם...?
מרתיח את המים...../images/Emo13.gif איך אוהבת את הקפה...?!...שחור...חזק...ולוהט...?...או קפה רגיל ומשעמם...?
ק קרן 31 האחת New member 21/12/05 #21 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif דרורי נו באמת.. לא יכולה לפרט כאן על גבי הפורום בדיוק איך אני אוהבת תקפה שלי חחחחחחחחחחחחח
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif דרורי נו באמת.. לא יכולה לפרט כאן על גבי הפורום בדיוק איך אני אוהבת תקפה שלי חחחחחחחחחחחחח
M MaYcHuK New member 21/12/05 #23 אני אוהבת את הקפה שלי : חזק מתוק ושחור כמו שאני אוהבת את הגבר שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני אוהבת את הקפה שלי : חזק מתוק ושחור כמו שאני אוהבת את הגבר שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ד דרורk New member 21/12/05 #26 ומה עם הלהט מאוצוק...../images/Emo8.gif חזק ומתוק בלי הרתחה נכונה יכולה לקלקל את הטעם...
ד דרורk New member 21/12/05 #25 אז בהזדמנות תפרטי את זה... בתקשורת החשאית... בכל מקרה אני אוהב את זה חזק ולוהט...
ד דרורk New member 21/12/05 #29 אני..."שותה"... ../images/Emo13.gif...אחלה..!!! מהיום..."שותה" היא מילה בעלת משמעות מיוחדת ביותר... אני "שותה" ואני חולה על זה... אני חושב שכדאי לעדכן את האקדמייה ללשון על המילה החדשה שלך קרן...
אני..."שותה"... ../images/Emo13.gif...אחלה..!!! מהיום..."שותה" היא מילה בעלת משמעות מיוחדת ביותר... אני "שותה" ואני חולה על זה... אני חושב שכדאי לעדכן את האקדמייה ללשון על המילה החדשה שלך קרן...