שלום לכולן...

Nat87

New member
שלום לכולן...

יש לי עוד בעיה.. אוףףף אני והבעיות שלי..
אני זקוקה לעצה..... כבר כמה זמן שאני רוצה לנסות לדבר עם אמא שלי (שיחה בין אמא לבת).. אני רוצה בעיקר לשאול אותה מהי עמדתה לגבי יחסים לסביים.. הייתי רוצה גם לשאול אותה מה תהיה תגובתה אם היא תדע שיש לה את ה"תופעה" הזאת בתוך המשפחה (אני) רק שאני לא יודעת איך לעשות את זה... אני פוחדת שאם אני אשאל אותה אז היא תתחיל לחשוד אם אתן מבינות למה אני מתכוונת... אז מה? יש לכן הצעות? מחכה לשמוע תגובות... בינתיים שיהיה לכולכן שבוע נהדר
ביי

גלית35

New member
דעתי- לפני שאת עושה שיחה../images/Emo20.gif

כזו,עשי שיחה עם עצמך גם אם את לסבית את בטוח לא "תופעה". בהצלחה

Nat87

New member
מה?!

"דעתי- לפני שאת עושה שיחה כזו,עשי שיחה עם עצמך גם אם את לסבית את בטוח לא "תופעה". בהצלחה" למה אמרת את זה? אמרתי משהו רע או מה?! אני לא תופסת את עצמי כתופעה ובטח שלא לסביות אחרות... אני לא מתגאה בזה אבל בעבר חשבתי עליהן ככה אבל כבר לא.... כנראה שהבנת אותי לא נכון.. אם תקראי את ההודעה בפורום שוב את תראי שסימנתי את המילה "תופעה" במרכאות.. זאת אומרת שאני לא באמת התכוונתי לזה.. פשוט ככה אחרים רואים אותנו... אחרי הכל זה לא דבר שאחרים רואים אותו כשיגרתי... את לא חושבת ככה? בכל מקרה... אם פגעתי במישהי אז אני מתנצלת

ארטימיס

New member
כנסי בבקשה

היא התכוונה לזה שקודם כל תהיי בטוחה בעצמך אם את לסבית או לא ורק אז דברי עם אמא שלך על זה. הרי אף פעם לא היו לך יחסים עם אישה.. אני צודקת? לפעמים לנשים רבות להיות עם אישה היא הפנטזיה הכי גדולה.. אבל כשמגיעים למצב שבו באמת באים במגע עם אישה לפעמים קורה שמגלים שזה לא באמת עד כדי כך מושך.. ושלהיות עם אישה זה לא באמת מה שהם רוצים

Nat87

New member
אוקיי..

גם ככה אין לי שום כוונה לדבר על זה עם אמא שלי בזמן הקרוב...

למעלה