שלום לכולן!

Nat87

New member
שלום לכולן!

אני חדשה פה ואשמח להכיר אותכן... הייתי גם רוצה לשאול משהו אבל נראה לי שכדאי להשאיר את זה להזדמנות אחרת... מחכה לתגובות ממכן.. ביי בינתיים

Nat87

New member
היי!

שמי נטלי.. את מאמינה ביחסים לסביים? את חושבת שיש להם תקנה? את חושבת שיחסים לסביים יכולים להוביל לאנשהו? למשהו טוב? לפעמים נראה לי שיחסים לסביים מובילים תמיד לדבר רע... אם זה אכזבה או התנגדות כלשהי מצד המשפחה (ההורים בפרט).. זה נורא מתסכל (שאלה זו מופנית לכולן)

ארטימיס

New member
אוקי בואי אני יענה לך בתור בחורה..

שהיא דו מינית עם נטיה הרבה יותר חזקה לנשים. אני אישית מאמינה ביחסים לסביים.. בעיני זה הדבר הכי יפה בעולם! שמעי.. אם את מאוהבת וניכנסת עם בת הזוג שלך לקשר רציני והכל, אז ברור שיש ליחסים האלה תקנה! יחסים כאלה יכולים להוביל לדבר הכי מדהים שיש! זוגיות, אהבה, חתונה לפעמים, נאמנות לנצח, ילדים משותפים.. תלוי עד כמה בנות הזוג רוצות בזה. בכל קשר יש אכזבות.. גם בקשר בין גבר ואישה. אי אפשר להגיד שבין קשר של שתי נשים יש יותר אכזבות.. לגבי ההורים.. להורים בעיני תמיד יהייה קשה לקבל את זה.. אבל עם הזמן הם יקבלו כי סה"כ זאת הבת שלהם והם אוהבים אותה כמו שהיא ולא משנה מה.

Nat87

New member
את חושבת ש...

מלכתחילה כדאי להיכנס ליחסים מהסוג הזה או שעדיף להתרחק מזה כל עוד אפשר?

ארטימיס

New member
אני חושבת ש..

תעשי מה שאת חושבת לנכון. אני אישית חושבת שנשים זה הדבר הכי יפה שקיים עלי אדמות
פעם לפני הרבה שנים נורא פחדתי מהמשיכה שלי לנשים.. ניסיתי הכל כדי כביכול "לצאת מזה". לא ממש הצלחתי כי זו אני ואין מה לעשות. כיום טוב לי עם עצמי ואני מקבלת את המשיכה הזו. אם יש לך דרך שאת חושבת שאת יכולה להיות סטרייטית אז סבבה.. תעשי מה שטוב לך! בהצלחה!

ארטימיס

New member
חוץ מזה..

אני מאמינה בלזרום לפי איך שמרגישים. מנסיון אני אומרת לך.. אי אפשר להתכחש ללב. אין פשוט אי אפשר. תהיי עצמך.. את האמיתית. אל תחשבי יותר מדי מה החברה תגיד (אגב לפי דעתי אף אחד בכלל לא צריך לדעת על החיים הפרטים שלך ועל המיניות שלך).

rongostar

New member
אהלן אהלן!

ונצל"ש לפנייה אישית לעונג - אפילו שקצת מאוחר כבר, אני גם רוצה ברכת "ברוכה הבאה" ממנהלת הפורום! אפשר? פליז? פלייייז?

למעלה