שלום לכולן-

מצב
הנושא נעול.

limor761

New member
שלום לכולן-

שלום לכולן-
בשנה שעברה ביתי היתה בכיתה ב' ועברה את המבחנים לאיתור מחוננים. הבנתי מאמא לילדה בכיתה ג' השנה (מעיר אחרת)שיש בקרוב מבחנים לכל ילדי כיתה ג' בכל הארץ. כיוון שאנחנו נמצאים בחו"ל לעוד חצי שנה אין לי מושג אם המבחנים נעשים באמת בכל הארץ או שרק בערים שלא נבחנו בשנה שעברה. אשמח אם יש למישהי מושג. תודה, לימור.

יש משני הסוגים. תלוי במקום המגורים.

שלום לכולן-
בשנה שעברה ביתי היתה בכיתה ב' ועברה את המבחנים לאיתור מחוננים. הבנתי מאמא לילדה בכיתה ג' השנה (מעיר אחרת)שיש בקרוב מבחנים לכל ילדי כיתה ג' בכל הארץ. כיוון שאנחנו נמצאים בחו"ל לעוד חצי שנה אין לי מושג אם המבחנים נעשים באמת בכל הארץ או שרק בערים שלא נבחנו בשנה שעברה. אשמח אם יש למישהי מושג. תודה, לימור.
יש משני הסוגים. תלוי במקום המגורים.

נטלי22

New member
ככל הידוע לי יש ערים בארץ

שלום לכולן-
ככל הידוע לי יש ערים בארץ
שבהן המבחנים הם בכיתה ב', ויש ערים (רובן כמדומני) שבהן המבחנים נערכים בכיתה ג'. זה תלוי באיזו כיתה מתחילה הפעילות למחוננים באותה עיר. המבחן נערך בשנה שקודמת לתחילת הפעילות (אצלנו בפ"ת כיתת המחוננים מתחילה מכיתה ד', ולכן עורכים את המבחן בכיתה ג'). כלומר, אם בתך כבר נבחנה בכיתה ב', אין צורך לעבור שוב את המבחן בכיתה ג'. את יכולה לקבל תשובה מקצועית יותר בפורום ההורים של "בארץ הדעת", שם מתקבלות תשובות ישירות מהאגף למחוננים ומצטיינים של משרד החינוך: http://gifted.cet.ac.il/gifted/forums/parents.asp

מצב
הנושא נעול.
למעלה