שלום לכולן

סביון5

New member
שלום לכולן

הי לכולן, חברה מהעבודה המליצה לי אתמול להיכנס לפורום, אז הנה אני... :) איבדתי את אימי לפני כשמונה שנים, ונדמה שהחיים ממשיכים הלאה- כ"כ הרבה קרה אצלי בשנים הללו, אבל תמיד קיים החלל שלעד ישאר.. אשמח לשמוע מכן ולשתף. גמר חתימה טובה, סביון

היי סביון..../images/Emo39.gif

ברוכה הבאה..
שמחה שמצאת אותנו.. מוזמנת להישאר ולשתף במה שנכון לך.. אנחנו איתך..

8 שנים

הי סביון5 גם אני איבדתי את אמא שלי לפני 8 שנים. ומחר האזכרה.. מעניין המספר הזה, לא עגול מדי ולא מעט מדי.. מה עבר עלייך במהלך השנים האלה ?במשך הזמן יותר קל ? אצלי זה לא כזה כואב כבר, רק מדי פעם היא "באה" לבקר אותי במחשבות ולהתעניין בשלומי ואני מתגעגעת..

סביון5

New member
ובכן...

במשך כל יום הכיפור הצצתי לראות אם מישהי ענתה לי (וחטאה כמוני..) ואילו כעת, כשאיני מצליחה להירדם, הצצתי שוב, ושמחתי מאוד לראות שתי תגובות, כנראה שעד שסוף סוף אני מוכנה להיפתח, אני מקווה למצוא מישהו מהצד השני... בכל אופן, הסיפור שלי מעט מורכב, אך אנסה לספרו מבלי לייגע- אימי ואבי התגרשו כשהייתי בת שנה, אבי נישא בשנית לאחר מספר שנים ונולדו לי עוד שלושה אחים (הניסוח מכוון...) הקשר בין אימי לאבי היה מזוויע ביותר כל השנים- לא היה קשר- אלא שינאה תהומית, ואני- אני הייתי באמצע. מיותר לציין שכמתבגרת, יחסיי עם אימי ידעו עליות ומורדות אך בסך הכול, אהבנו, ומאוד (חייתי איתה כל השנים). בכל אופן, כשהייתי בת 16 היא חלתה, וכל הסאגה הידועה של ניתוחים, טיפולים, "החלמה" ו.. "המחלה חזרה". לבסוף, היא נפטרה כשהייתי בת 18, ובטקס הסיום של י"ב- ישבתי עליה שבעה. ומאז- יחסיי עם אבי השתפרו ללא היכר, אם כי הם מאוד טעונים... אני מתעתדת לסיים תואר ראשון בעוד כשנה, עובדת בחברת היי-טק, עצמאית ביותר, גרה לבד ופשוט, מתוך הלבד, העצב, האובדן האדיר- צמחתי. כמובן שגם התאבלתי, ולא מעט, אך החיים חזקים יותר מאיתנו. אז בשיגרה של "להספיק הכול" - אני מנסה כעת שוב לנגוע בפינות הכואבות, בגעגוע.. שלכן, סביון

S u n n y 1

New member
היי סביון

את נשמעת בחורה אמיצה. למרות הקושי שעברת את מתארת את הצמיחה הגדולה, ועכשיו מוכנה לגעת בפינות. לפעמים יש לנו נטייה לחשוב שאם אנחנו נוגעים בכאב אז אנחנו חלשים אבל זה רק מעיד על הכוח שלך להתמודד ולעבור עוד שלב עם עצמך. את יכולה לקרוא את המאמר של ד"ר חניק שנמצא בלינק "מאמרים" (ואני אנסה לעשות קישור בעצמי), שמדבר על נשים שהאובדן דיברן אותן למצליחנות ואולי תמצאי בו עניין. אז תרגישי בבית, וברוכה הבאה אלינו את מוזמנת לשתף ככל שתרצי

למעלה