שלום לכולן

גהה

New member
שלום לכולן

שמי לאה, אני בת 17. לאחותה הצעירה יש טרנר (היא בת 13 וחצי). היא עברה לפני כמה שנים איזשהו ניתוח, הבנתי שבעצם הוציאו לה את השחלות (ועד היום אין לי מושג למה בכלל זה טוב). היא מקבלת כיום הורמון גדילה בהזרקה יומית לפני השינה... חוץ מזה היא ילדה רגילה לחלוטין. אז זהו.. מקווה ללמוד קצת יותר על הנושא מהפורום הזה.

שלום לאה

לפי דעתי הגעת למקום הנכון ללמוד דברים על הטרנר. גם אחותך וההורים שלך כמובן מוזמנים לדבר איתנו וכמובן אתם יכולים גם לעבור על דפים קודמים שנכתבו פה ויכול להיות שתלמדו יותר... אני שמחה שאת חושבת שאחותך רגילה לחלוטין כי זה נכון פה לגבי כולנו בסופו של דבר ודי חשוב להבין את זה כי בעצם מה שהמשפחה משדרת זה מה שאחותך תרגיש ואם תתנו לה הרגשה שהיא ילדה נהדרת חכמה ורגילה ככה היא תגדל. בכל שאלה, מחשבה או כל דבר אחר נשמח לענות ולשמוע. נשמח גם אם תספרי לנו יותר על אחותך עם את יודעת.

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

שמחה שכתבת לנו בפורום. את מוזמנת להגיד לאחותך גם שתכתוב לנו. את יכולה לקבל מידע כאן בפורום. אני אשמח לענות על כל דבר . לגבי הניתוח, אני יודעת שעדיף להוציא את השחלות אם הם לא מתפקדות. תלוי מה המצב אצלה. בגדול, כל אחת יש לה דרגה אחרת של התסמונת. כתבת שהיא רגילה לחלוטין וזה בהחלט נכון וככה היא תשאר! דרומית

1שרהפ

New member
שלום../images/Emo24.gif

אני בטוחה שתמצאי כן בית חם לשאלותיך אני אישית מאד נעזרתי כן וקבלתי המון עידות מהחברות פה !!!!!!! שרה

היי

ברוכה הבאה ל
החם נשמח מאוד לענות לך על כל שאלה. כל הכבוד על הגישה של המשפחה שלך לטרנר תמשיכו כך ותמשיכו לעודד ולחזק אותה .את יכולה לדפדף אחורה וללמוד יותר על הטרנר. ואחותך וההורים מוזמנים גם הם לכתוב לנו

barbushi

New member
היי לאה וברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif

אני מאוד שמחה שכתבת! יהיה ממש נחמד גם לשמוע מנערה צעירה בגיל של אחותך! אנחנו רגילות לשמוע מבחורות מבוגרות יותר. גם אני בגיל 16 בערך עברתי ניתוח להוצאת השחלות. בהתחלה לא הבנתי את הסיבה, אבל עד כמה שאני יודעת במקרה שלי הסיבה היתה שהשחלות לא מתפקדות ומנוונות וזה עלול להפוך לסרטני ולכן מוציאים. יכול להיות שזו בדיוק אותה סיבה שעשו את הניתוח במקרה של אחותך. גם לי זה נשמע מוזר בהתחלה ולא הבנתי למה היו צריכים בכלל לעשות את זה אבל,אל תשכחי שהשחלות לא מתפקדות אז בעצם אין הבדל אם הן ישנן או לא.. כלומר זה לא פוגע בה בשום צורה. תשאלי מה היתה הסיבה שעשו לה את הניתוח - ותכתבי לנו טוב?) איפה אחותך עברה את הניתוח?

גהה

New member
תודה לכולכן ../images/Emo13.gif

ולשאלתך, היא עברה את הניתוח בשניידר. לפני כ7 שנים, אם אני לא טועה.

היי לאה

סורי על התגובה המאוחרת . אני מאוד שמחה לשמוע שאחות של מישהי עם טרנר כותבת פה בפורום כי חוץ מהאחים שלי אף פעם כמעט לא שמעתי תגובות של אחים ואיך הם מתמודדים , אני אשמח מאוד עם תשתפו אותנו יותר אם בא לכן ושאחותך תכתוב גם בפורום החשוב הזה ותשאל שאלות אם היא רוצה . זהו , מוכנה לענות לכל שאלה שלך דלית

זהבית 1

New member
היי

אני זהבה בת 24 גם לי היו אמורים להזריק הורמון גדילה אבל עברתי את הגיל הבנתי שאפשר עד גיל 11 להזריק ואחרי זה רק בכדורים אז אני לקחתי כדורים ברוכה הבאה ואשמח להיות איתך בקשר ולענות על שאלות איסייקו190289763

למעלה