שלום לכולן

עינב1231

New member
שלום לכולן

שמי עינב ואני בת 21 עוד מעט. איבדתי את אמי בגיל 15 ממחלת הסרטן, ונשארתי אחראית על שני אחיי הקטנים. למרות שאבי נמצא, הוא לא היה בדיוק שם ולכן האחריות נפלה עליי. בנוסף לכאב המשפחה, אחי הקטן נפטר לפני חודשיים גם הוא מסרטן, בגיל 12. הכאב הוא נוראי, כפי שאתן יכולות ודאי לדמיין,כי אחי היה כמו ילד בשבילי. איך ממשיכים הלאה? אני לא מפסיקה לבכות על שניהם.. מקווה שאמצא פה אוזן קשבת..

שלום לך עינב

איתך בצערך ובאובדן הקשה ...
אכן כאב עצום... אין מילים...מחזקת ומחבקת... כאן עבורך...

chemical sister

New member
שלום עינב

אובדנך הוא נוראי, ואין מילים שניתן לומר על מנת לנחם. אפשר רק להציע לך
והשתתפות בכאבך. איך ממשיכים הלאה היא שאלה קשה, אני חושבת שצריך להחליט לבחור בחיים ולקחת איתנו בליבנו את יקירנו שנפטרו, כי אני בטוחה שזו הדרך שהם היו רוצים שנלך בה. אני אמנם חדשה פה, אבל אני בטוחה שתמצאי פה אוזן קשבת בכל עת והבנה שקשה למצוא במקומות אחרים.

אמאל4

New member
עינב יקרה,

יכולה להגיש לך רק חיבוק חם, קבלי תנחומי. והיי חזקה עבור האח שנשאר לך. ועבורך זסה נשמע קשה אבל כל חייך לפנייך,ואת תבני לך משפחה נהדר משלך. את חזקה נהדרת ומדהימה. כל טוב לך מכל הלב.

עינב יקרה ...

מצטערת שאני מגיבה באיחור. קודם כל, ברוכה הבאה! אני שמחה שנכנסת לכאן. האסונות שנפלו על כתפייך הכה צעירות, אכן קשים וכבדים. בקושי הספקת להתמודד עם מות אימך, והנה גם אחיך נפטר. ובאותה העת שאת סובלת וכואבת, את גם מחזיקה כעל אותן הכתפיים את שאר המשפחה ... אני מניחה גם שהכאב של האח עורר מחדש את הכאב על מות אימך. זה קורה שאבל אחד מעורר אבל אחר. מה לעשות? אני הייתי מציעה לקבל תמיכה. מפסיכולוגית, מעובדת סוציאלית, מהיועצות בבתי הספר של אחיך הנוסף. האם יש לך קשר עם גורמי רווחה כל שהם? האם יש לך איזושהי הסתייגות מבקשת עזרה שכזו? אנא, שתפי אותנו, כדי שנוכל לנסות לכוון אותך. ובינתיים, קבלי חיבוק חם
והזמנה להישאר איתנו ולהיעזר בנו בכל עת שתחפצי. סקאלי

למעלה